Copywriting- авторски, преработени, преведени статии!

RichieRich

Banned
Рейтинг - 80%
4   1   0
Здравейте,
може би от заглавието на темата вече сте придобили идея за услугите, които предлагам. Ето малко повече информация за мен и тях.

Кой съм аз?
Ученик последна година в езикова гимназия. Изучавам английски, италиански, руски и немски език. Занимавам се с copywriting от доста време и имам клиенти от този и други форуми, някои от които чуждестранни. Конкретно за потребители на predpriemach.com съм написал близо 200 материала за последните 2 месеца. Писал съм всичко от кратки рекламни слогани и описания на услуги до обширни доклади за опазване на природата. В момента участвам в e-book проект.

Какви услуги предлагам?
Мога да ви бъда полезен със създаване на съдържание на почти всякаква тематика. Казвам почти всякаква, защото смятам, че материал, който просто е преработен или преведен без поне малко понятие от тематиката не е качествен и изглежда изкуствено. Статиите, които предлагам са авторски, но по ваше желание могат да бъдат преработени или преведени ако искате да включват конкретна информация.

Цени и срок за изпълнение
Смятам, че цените, които предлагам са конкурентни, а дори в много случаи по-добри от другите на 'пазара'. Всичко се договаря предварително в зависимост от много фактори като тематика, размер на поръчката и т.н. Сроковете за изпълнение в повечето случаи са не повече от 2 дни.

Защо да изберете мен? Какво казват клиентите ми за мен?
Наясно съм, че има доста хора, които предлагат добър copywriting и конкуренцията е голяма. Ето какво получавате ако изберете да работите с мен:

  • Авторски статии, написани на висок стил и добър език (български, английски, италиански, руски или немски). Без правописни, граматически грешки и други подобни аматьорски изпълнения.
  • Наистина голямо портфолио, което можете да разгледате преди да започнем работа.
  • Коректен и гъвкав служител. Нямам клиент, който да е останал недоволен от свършената работа. Почти винаги получавате бонус статии или отстъпка за следващата поръчка. По време на изпълнението на поръчката всичко може да се обсъжда и преправя при ваше желание. Можете да проверите iTrader-а за още 'обратна връзка'.
  • Супер цени и кратки срокове за приключване на работата.
Малко от коментарите за работата ми:

Много доволен, качествена работа, много бързо и на супер конкурентна цена :)
Скоро пак ще се възползвам.
-netsurfer

Бърза и качествена работа на конкурентни цени! Препоръчвам го!
-Webber

Лесно се работи с професионалисти
-marineris

Ако все още се колебаете дали съм подходящ да създам съдържанието на вашия сайт или да оформя презентационен материал за вашата фирма - пишете ми за повече информация.

Как да се свържете с мен?
Skype: richierichbg
E-mail: [email protected]
ICQ: 593-600-787
Лично съобщение

Успешен бизнес!
-RR
 
Последно редактирано:
От: Copywriting- авторски, преработени, преведени статии!

Снощи не бях на линия в скайп. Приел съм рикуестите на хората, които са ми писали.
 
От: Copywriting- авторски, преработени, преведени статии!

Много точен, тектовете са качествени, цените конкурентни. Препоръчвам го!
 

Горе