Последно съдържание от SoloContraTutti

 1. SoloContraTutti

  Хакерска атака: Данни за над 5 милиона българи и фирми изтекли от НАП

  Някой, дръпне архива, да каже дали е legit. :D
 2. SoloContraTutti

  Питайте относно Instagram Тук!

  Можеш по всяко време.
 3. SoloContraTutti

  Хита на деня!

  Тоя беше доста по-известен с един коментар под някакъв новинарски сайт. Там се пишеше boby1980. :D Няма да се учудя, ако е просто трол.
 4. SoloContraTutti

  Новата версия как ви се струва?

  Имаш право. Иначе, не знам как е при вас, но при мен шрифтът на телефона се доближава до този на "Докладвай" линка и все едно е част от поста. На ЛС е същата работа. Резолюцията е 720x1280.
 5. SoloContraTutti

  Инстаграм профили

  Цена за реклама в стори?
 6. SoloContraTutti

  Новата версия как ви се струва?

  Някой беше отбелязал вече, но няма да е зле, ако се направят плика и камбанката горе в дясно (съобщения и известия) да се показват с hover, не при клик. Малко, но практично. :)
 7. SoloContraTutti

  Питайте относно Instagram Тук!

  Отиваш на поста, от там имаш една стрелка, под самата картинка, натискаш я и те препраща да направиш сторито със снимката, която си избрал. При натискане на снимката, имаш връзка към нея.
 8. SoloContraTutti

  Новата версия как ви се струва?

  И аз съм на мнението на VMiloykov. Ей калдата преди колко време ги сложиха тия фейсбук бутончета, все още ми е отврат като вляза вътре и всеки, според настроението си, е сложил по едно личице на рандъм постове. Затова и гледам да влизам по-често през tapatalk, че там поне си ги спестявам тия...
 9. SoloContraTutti

  Много спамъри

  Няма ли да му бутнете капака вече на хейтърчо, че достя изпростява напоследък? :D Гледам той се е отлъчил уж сам, ама явно само на думи. :rolleyes:
 10. SoloContraTutti

  Питайте относно Instagram Тук!

  Единствено може да изключиш това, да не светкаш онлайн, когато си. Но в такъв случай няма да виждаш и другите, кога са били на линия.
 11. SoloContraTutti

  Новата версия как ви се струва?

  И със задържане върху ника се вижда.
 12. SoloContraTutti

  Книги, предприемачество.

  Това не е лошо нещо. Един левел е над тези, които са готови да бачкат през целия си живот, 6 дни в седмицата от 8 до 5 за мижави пари. Целта, без особено значение каква е тя, та дори и това да се покажеш пред другите, че си успешен, най-често стимулира хората към действие. Едни се стремят към...
 13. SoloContraTutti

  Новата версия как ви се струва?

  Аватарите кръгли ли ще останат? Има ли възможност да се сложат за теста правоъгълни, за да видим как ще изглеждат, на фона на новия облик?
 14. SoloContraTutti

  Предлагам: Писане на статии на футболна тематика

  Копа-та е на приключване. За сметка на това пък почват мачовете от европейските клубни турнири за българските отбори. След има-няма месец почват и първенствата. На линия съм за поръчки. ;)
 15. SoloContraTutti

  Новата версия как ви се струва?

  На пръв поглед, виждам две-три неща, които лично мен ме дразнят. :D 1. Кръглите аватари. 2. Репорт чекбокс-ът може да е и по-малък, защото подписът някак си се губи и директно от мнението, погледът прескача на "Report" (заради по-големия шрифт). 3. Вече отбелязаната 'наблъсканост' от @NovaPS...

Горе