Последно съдържание от Noke

 1. Noke

  Продава се: Новинарски сайт!

  Няколко статии погледнах - всичките ги има 1:1 в поне 4-5 други сайта. Някои - в доста повече (10+).
 2. Noke

  Един малко неудобен въпрос?

  Имаше неотдавна интервю с Гого Лозанов по темата. Това било стар закон от 60-те, дето масово се нарушава от почти всички телевизии, понеже предлагат такива канали в пакетите си.
 3. Noke

  Новата версия как ви се струва?

  Ама верно ли изтрихте на алтернативните банди и Блинки постовете? Само разваляте купоните - и двамата по-горе.
 4. Noke

  Нужда от съвет

  Ама какви са тия въпроси в събота сутрин... За първото обикновено се ползва TinyMCE. За второто си го пише: ПХП Сесии А за продължителността - сигурно бъркаш сесиите с кукитата. Погледни на същия сайт и те са обяснени.
 5. Noke

  Един малко неудобен въпрос?

  Тва е некой от новосформираната младежка Анти-Тулуп организация на Герб.
 6. Noke

  Търся бърз Хост за wordpress и woocomerce

  Само щот не ти достига trolling power. Ама трябва по-деликатно да се подхожда че иначе ще си вдигнат гълъбите от форума и няма да има кой да забавлява.
 7. Noke

  Конкурс за: Thread design - дизайн на темплейт за форум

  И аз се извинявам ако незаслужено съм се поолял с критиката. Ама като видя "конкурс" и ме напъва просто.
 8. Noke

  Отборна работа по интернет маркетинг проект (50/50) подялба на печалба

  Интересна оферта, ама кажи с какъв "капитал" влизаш в такъв партнършип? Маркетингови ресурси/умения ли, копирайтинг ли, технически гений ли, кинти ли...? Това с ВПС-а ми е крайно недостатъчно, да го кажем меко.
 9. Noke

  Търся бърз Хост за wordpress и woocomerce

  Много изстрадала тема ама все пак... Няма данни Престашоп да иска по-малко ресурси. По-сложен софтуер е. Преди 1.7 даже нямаше свестни безплатни решения за кеширане. И някакви супертъпи заключвания на юзър интерфейса към Буутстрап имаше. Предимството на Престашоп не е в скоростта (няма такова...
 10. Noke

  Търся бърз Хост за wordpress и woocomerce

  Е къде я намери тая тема дето генерира "излишни" картинки? А и нали като я ъпдейтнеш след 1 седмица всички "изтрити редове" ше се върнат? :)
 11. Noke

  Търся бърз Хост за wordpress и woocomerce

  Откъде го махаш тоя ред?
 12. Noke

  Конкурс за: Thread design - дизайн на темплейт за форум

  Що всичко в тоя форум трябва да е такава мъка.. Едва ли първоначално някой разбра какво се търси. $20 - сигурен приход; конкурс 80 лв = шанс за приход; Докато течеше конкурсът, някой може да е губил време в подготовка на предложение... И оп - конкурсът прекратен. На всичкото отгоре...
 13. Noke

  Търся бърз Хост за wordpress и woocomerce

  Не е трудно да се сетиш - в тва дето си го куотнал се крие отговорът. Не бях чувал досега някой да го нарича "разработчик" ама и това доживяхме :)
 14. Noke

  Въпрос относно онлайн база данни

  Не им обръщай внимание - те само завиждат че си направил толкова успешна кариера като ИТ консултант и внедряваш такива високотехнологични решения (Blogger & Google Drive) в деликатни сфери като здравеопазването. Аман от комплексари!

Горе