Лесна и бърза печалба за хора ползващи Binance.

2e3659d273676c218e4a3a464b3093c5.png
 
Бизнесмена, отговори на въпроса - утре като решът да дръпнат шалтера на домейна, и да почнат схемата с ловенето на балъци отново, ти ли ще върнеш 1000-те долара, дето са сложили? Тея пари трябва да дойдат отнякъде, идват от новите балъци. Затова сменят домейните толкова скоро, ако не може да проумееш, че това е пирамида и скам схема, нещата са дебели за тебе.


пс: @webmast367 нИдей, ще ни липсват такива теми, кой ще пуска млм пирамиди и схеми за балъци като се махнеш?
Малоумник, домейна се сменя постоянно, как се намират според теж хиляди клиенти да плащат тия пари на сайта за да ги дава на хората? Ти верно си прекалено тъп. Имаме си групи в които се знае всяка една стъпка и какво следва. Ти въобще направили си труда да провериш, как те вадят пари за да дават? Айде изчезни наистина, че нямам време да се занимавам с простаци!
 

Едни от първите опити на въпросните, домейните и почват от тук някъде, като виждате, че има балъци като @webmast367 дето рекламират скама навсякъде.

@Blinky още доказателства ?
Балъците правят пари, а такивата, като теб ме боли, какво ще кажат.
 
Може да отидеш във фейса и да пратиш съобщение на съучениците си от едно време, и да и обясниш за невероятната бизнес възможност, която ще загубят, ако не вкарат парите си в тоя леджит бизнес, и като твоя познат от редит, да нафлуудиш навсякъде възможността за пасивни доходи, където може да се поства - бгмама/ предприемач/ и още 20-тина форума - да отвориш очите на хората, дет се вика, за тая невероятна възможност, пък балъците като нас, да си останем бедни. Както викаха крипто бротата - "stay poor".
 
Ако прочетеш внимателно първия ми пост съм обяснил, че не се знае колко ще работи.

Обяснил съм, че каквото вкараш ако вадиш по 30% от първата седмица за 3 се избиваш. Риска за новите ще е тези 3 седмици. Всеки има глава на раменете, дори някои да са с празни като твоята, могат сами да преценят ще рискуват ли и с колко.

Аз и много хора, които познавам сме на голям плюс. Боли ме фара да спре днес имам още 5 сайта сигурни, като няма да спрат в 1 ден.

Аз приключих тука, с теб със сигурност. Хайде беше ми приятно, но не разполагам с излишно врееме дс споря със слепи и с простовати хорица.

Лек ден на всички!
 
cjcjapp.com, cj113.com, cj117.com, cj220.com, cj221.com, cj223.com, cj226.com, cj227.com, cj337.com, cj488.com, cj511.com, cj552.com, cj553.com, cj556.com, cj956.com, cj957.com, cj958, cj960.com, cj962.com, cj963.com, cj964.com, cj965.com, cj967.com, cj968.com, cj970.com, cj971.com, cj972.com, hqsdd06.hpgj00.com etc.



@Blinky още доказателства?
 
5ggelecekte е общо взето първоизточника, а скрипта го имат от хакнат сайт преди година, лейкнат във форум за Nulled scripts, след като хакера и дъмпва всичко, това се случва септември - та оттгоава схемата им работи общо взето - идеята е на турци. Нямам време повече за OSINT ( open source intelligence) ,който иска да ги разглежда в интернет, достатъчно писаници има, и без това тоя домейн също няма да го има до няколко седмици ( най-много 2 ) .
 
Screenshot_20220421-114623_BestBuy.jpg

Нов акаунт направен няколко часа преди да пусна темата, снимка актуална от днес.

За 3 превъртания на ордъри по-малко от три дни $83+
С не голяма инвестиция.

След седмица ще направя още 1 скрийншот на ново теглене от $1000
 
Ти нали искаше да снимаш порно с приятелката си и да вадиш кинти ...
 
Това се прави от Декември миналата година, а в Плевен, ако дойдете и отидите на центъра на града ще видите 90% от хората да го правят. От ученици до хора с много пари. Масово навлезе този месец. При нас върви това Wind Media

а това го регистрирах днес, защото до сега бях с човек, който е един от първите в града и вече е изкарал над 30 000 USD. Никой не ми го е казал, видях му статистиката. За този шит става дума. Вкарах си 100 долара да съм в играта. Като гръмне, боли ме додовия, колко пара на комар изиграх това ли ще ме духне.

Ще гръмне един ден, но ще излезе друго. Трябва да се нагаждаме според ситуацията, защото света на криптото си личи, че е необятен.

Казвам моето мнение и никого не ангажирам с това. Това ще дойде и във вашия град и квартал много скоро.
 
По-малумен пост от този е само антивакс темата, и русоробите от темата за Украйна. Стига си писал глупости и темата да ходи в коша, пирамидите са за там.
Антивакс не намесвай, добитък! У всяка тема да се изакаш, за тая че е MLM си прав, ама не си налагай малоумната вяра. Ходи се боцкай на 2 месеца ако искаш. Най-жалкото нещо у форумите е тия дето пищят за модерация. По-жалкото са самите модератори.
 
Къв е тоя идиот? Ново лице? Aa, трола на костя копейкин. Здраствуйте - как деля?

 
Къв е тоя идиот? Ново лице?
Сигурно съм по-стар и от тебе. Наака форума да пищиш кой кво да пише, според твоите лични вярвания. Някога беше за предприемачи, с оня стария vBulletin интерфейс. Ся е кенеф, чак ме е срам на кво заприлича, заради дивата модерация.
Наскоро погребахме един дето се набоцка, 2 месеца след втора доза си замина!
То няма лошо, светът да се отърве от вас, ама тоя беше свестен!
 
И мен ме е срам - путинофилчета и антиваксъри. Я раздуй нещо за ваксините, Бил Гейтс намали ли населението?
 
И мен ме е срам - путинофилчета и антиваксъри. Я раздуй нещо за ваксините, Бил Гейтс намали ли населението?
Да беше дошъл на погребението, нищожество. Скоротечен рак, 2 месеца след втора доза. Здрав беше преди това. Да се беше издървил пред близките, как сме путинофилчета и антивакс. Минал съм през пълния курс ваксини, преди тия експерименти, дето искат да ви ги пробутват на всеки 3 месеца.
Заради боклуци като тебе ме е срам да влизам със стария си ник. Направихте един от малкото останали читави форуми, на модериран кенеф.
 
И мен ме е срам - путинофилчета и антиваксъри. Я раздуй нещо за ваксините, Бил Гейтс намали ли населението?
Аве ти няма ли да се гръмнеш вече? Писна ми да получавам известия от теб!!! Темата е в кофата от няколко дни, нали тва ти беше реването толкова?

Аре дърпай вече от тука!
@Blinky кво правим със досадните мишоци? Спамъри, тъпи тролове?
Тоа освен да реве да проси нещо, или да реве да сере нещо, друго не видях да прави!!!

Хайде да се спира вече...
 
Ти не видя ли къде се намира темата? Нито скамвам, нито прося, ако имаш доказателство дай - ако не, не обвинявай. Щото ти няма да ми възстановиш 20-те минути дето отделих за OSINT да ровя из турски сайтове, и да диря инфо, дето да прати скама в кофата.
 

Горе