Продава се: Сайт за разследваща журналистика

partytime

Well-Known Member
Рейтинг - 100%
2   0   0
Продава се сайта за разследваща журналистика armswatch.com на Диляна Гайтанджиева. Който се интересува може да се свърже с нея през социалните мрежи или да пише на : [email protected]
 
Журналистка? :D

пропагандистка* - директно и се подават сводки от ФСБ/ ГРУ - можете да познаете по това, че всяка една статия със задна дата, е дебънкната и доказана партенка.

Впрочем същата неслучайно е избрала рублите, след като беше тотално дискредитирана, като използваща поставени лица познати, за да снажда репортажи по ТВ-то.

И за да не си помислите, че не е така, веднага - гнусни руски лайнени партенки навсякъде.


То всъщност, 70% от статиите са, още по-гнусната лъжа, за биолабораториите и 'експериментите с българи'.

Щом руски дебил като въпросната не може да си продаде сайта - загубена кауза - и да го купи някой нормален, как ще пуска нормални статии, като сайта има минало на руска опорка и партенка разпространяваща фалшиви новини.
 
Последно редактирано:
Човекът продава сайт. Моля, пропуснете, ако ще се ръфате с глупости. Благодаря.
А това следното какво е, другарю Блинки?
пропагандистка* - директно и се подават сводки от ФСБ/ ГРУ - можете да познаете по това, че всяка една статия със задна дата, е дебънкната и доказана партенка.

Впрочем същата неслучайно е избрала рублите, след като беше тотално дискредитирана, като използваща поставени лица познати, за да снажда репортажи по ТВ-то.

И за да не си помислите, че не е така, веднага - гнусни руски лайнени партенки навсякъде.


То всъщност, 70% от статиите са, още по-гнусната лъжа, за биолабораториите и 'експериментите с българи'.

Щом руски дебил като въпросната не може да си продаде сайта - загубена кауза - и да го купи някой нормален, как ще пуска нормални статии, като сайта има минало на руска опорка и партенка разпространяваща фалшиви новини.
ЩО СТОИ? Нали се продавал сайт и не е редно да има ръфане с глупости? Що на това нещо Ремайнда отвратителното глупаво ръфане стои? Или за теб да нарека със същите думи "дебил" "гнусна разпространяващ фейк партенки дебил", същият който казва същите думи за сайта, който се продава, е нередното?

ОСВЕН ВСИЧКО СА КЛЕВЕТИ. Как Ремайнд ще докаже твърденията си? Това са долни, гнусни клевети, а ти ги позволяваш без да търсиш доказателства за потвърждаване истинността на казаното Ремайнд. Което е отвратително обидно, освен всичко останало - долен, хашлашки език. Но според теб не е "ръфане с глупости" и не е проблем да остане, така ли?:)

Направо невероятно. (Вътрешно пожелавам най-хубави неща на хората с такива критерии)
 
Каква е разликата, че теб никой не те е хранил, а ти нареждаш хора от форума. И точно на теб няма какво да доказвам - вземай сайта като имаш интерес, аз съм информирам потребителите, че на тая не и е чиста работата още от времето на ТВ1 като правеше нагласени 'разследвания'.
Дори и да не беше руска пропагандистка, беше тотално компроментирана заради нагласени репортажи :) .

Дарени 2 транзакции Бъткойн, май 20$ общо, много слабо, като се има напредвид, истински разследващи журналисти, какви пари събират, но на нея рублите явно и стигат. За сайт с добри постъпления като дарения - биволъ / bird.bg
 
Последно редактирано:
творчеството ви показва завидна интелигентност но заблудите ви издават невежество...
 
Сутрешно реших да и разгледам публикациите из фейса. Какво казваше Любо Жечев ...



db8dc939f771d6a4dd757e3d64e14e59.png

d17ee4ebda375bf4b995c0f785705fd9.jpg

А пък в коментарите и са всичките лелки от фейсбуука, дето като и отвориш профила на 90 процента, и гледаш Путин на снимка.
Прилича ми на Пили , ама Дали е Патка - Аз не знам, кажете вие. Ако на такива лелки и тролове някой разчита, че могат да му донесат приходи чрез посетители - трудна работа, най-необразованата прослойка от обществото няма как да се конвертира добре като трафик.


А аудиторията може да си направите изводите каква е, от коментирте и профилите, които и пишат на стената, относно продажбата на сайта. - цялата интелигенция се е събрала там.


https://www.facebook.com/dilyana.gaytandzhieva/posts/10226781319341645
 
Последно редактирано:
  • Like
Реакции: Sky
https://factcheck.bg/koi-sa-naj-akt...ezinformaciyata-za-biolaboratoriite-v-ukrajna

FireShot-Capture-189-Tarsene-VTORI-FRONT-vtorifront.bg_-scaled.jpg



И кои са разпространителите на такива 'сензационни' и 'шокови' партенки, разнасяни от Русия и безгръбначните им проводници в бг - Карбовски, поглед.инфо, още няколко парцала във фейсбуук, и Дилянчето, Пасков, Кеворк - изобщо нищо общо нямащи с Русия, и изобщо не пропагандират руските опорки, доказани към днешна дата, че са долна лъжа, за да разделят държавата и да промиват мозъците на по-глуповатите и русоробивите потребители. Както съм казвал - в коментарите ще ги познаете мнозинството - най-ниските възможни позиции в обществото - онеправдани, комплексирани, застаряващи и разнасящи руски партенки и все някой друг ще да им е виновен - я САЩ , я НАТО, я ЕС - само в соца е било хубаво. Отрицателен value за монетизация.



Е, и разбира се - посолството на Расийската Федерация - те поддържат хора.

Та изобщо, Дилянчето няма нищо общо с руската пропаганда - и фалшиви новини, добре че си има тука двама бели рицаря, да я бранят.
 
Последно редактирано:
  • Like
Реакции: Sky
И за да няма никакво съмнение, за каква руска пропагандистка говорим, ( никаква журналистка не е) нека да видим през 2018 какво е правила. Да видим как няма нищо общо с Русия и с Дилянчо Пеевски, все пак са адаши.


Dilyana Gaytandzhieva is a Bulgarian journalist who released an investigative material titled “The Pentagon Bio-Weapons” on an English-language portal South Front on January 16, 2018. The portal is administered from Russia and it is registered on Russian domain, which frequently publishes conspiracy theories about military issues and intelligence. The same material in Russian was published by a web portal Новостной Фронт (News Front), which recognizes the independence of Donbass and notes that the purpose of the edition is to defend the interests of Russian civilization.

Before August 2017, Gaytandzhieva worked for a Bulgarian newspaper Труд
The article by Gaytandzhieva was reposted by Bulgarian print media, 80% of which is controlled by pro-Russian oligarch and member of the Bulgarian Parliament, Delyan Peevski. According to the Bulgarian media outlets, the companies affiliated with Delyan Peevski were involved in the construction of the South Stream, a pipeline projectto transport natural gas of the Russian Federation to Europe via Bulgaria, which actually represented an alternative to a Western-backed proposal for a pipeline, called Nabucco. Nabucco would have reduced Europe’s dependence on Russian gas.


Before working for Труд newspaper, Gaytandzhieva worked for the fourth most-watched Bulgarian television channel TV7, which was controlled by Tsvetan Vassilev, the main shareholder in Corporate Commercial Bank. In 2013, 9.9% of Corpbank shares were purchased by Russia’s largest bank VTB.. In 2015, TV7 was taken over by Louvrier Investment Company, managedby Pierre Louvrier. The latter has links to Russian oligarch,
Konstantin Malofeev who has been sanctioned by the European Union for his “financial support to separatists” in Eastern Ukraine. Simultaneously, Malofeev owns a conservative TV channel in Russia, Царьград ТВ with Aleksandr Dugin being its editor-in-chief in 2015-2016.






Нищо общо няма с Русия!


Който желае да се смее, има доста материали и линкове - gaytandzhieva търсете в гугъл, както и Dilyana Gaytandzhieva - участия в про руски пропаганди, писане на гост статии в руски агрегати. Който иска да гледа още - аз ми се драйфа от такива русороби, че даже някой и пуснал тема да и рекламира партенката, и смятат, че никой няма да информира хората, че каквито им новините и статиите, такъв им е и сайта за продаване .



Предлагам русоробите от предприемач, - отбор Геноцид - да съберат всички някаква символична сума от 500лв, и да купят сайта , и да започнат да публикуват истини и разкрития - помислете си хубаво, не често може да имате пропагандистки сайт, който е кльопал рубли директно.
 
Последно редактирано:
Ремайндата, обективен както винаги. Дето се вика, и майка си ще дебънкне, ако му каже, че не го е донесъл натовски орел, а с баща му са го направили погрешка. :)

Както е казал поетът: Браво, господине! ;)
 
Авторът, ако реши, знае как да използва репорта. ;)

Хора, наистина ли не може да се ограничите само в една тема?

Той автора нищо не продава. Иначе не - тя е звездата на тая тема, хубаво е да се знае, какъв таралеж в гащите може някой да си сложи с подобен сайт. Вземи го примерно ти, на майтап - и да видим за колко време ще ти излиза името в гугъл, че си собственик на портал за руска пропаганда и фалшиви новини.

Инак аз само по сайта съм писал и за творчеството и постиженията на журналистката - не съм се закачал като феновете на Русия от темата.

А можете като партитайм, етериума и нандито - да тегля една майна на автора и да не диря информация :D - те са така.


Е сега Отбор Геноцид като наспами 20 мнения със стойностно съдържание по темата - да обсъждат юзърите, без да дадът нищо за таз и за сайта им, и темата замина :D . Нищо към тях не съм писал сега - но явно се чустват длъжни, да защитят Дилянчтто като нападат мен, а не материалите, и информацията, която съм дал за нея.

И е хубаво темата да остане, за да излиза темата като и се изпише името в гугъл и какви ги е вършила.
 
Последно редактирано:
Хора, наистина ли не може да се ограничите само в една тема?
Кой е този, който не се ограничава? Той си има име, драги Блинки? Всички го знаем, можеш да го кажеш (знам че ти е на устата). Не се стеснявай, назови го, човече! Той е, неговото име е...:):)
Това към всички ли го казваш, или към всички, освен Ремайнд?:) Щото, както виждаме, той "не се ограничава в една тема", а ходи по всички и просветлява форумното население кой бил руска партенка и другите епитети, които не са впечатляващи в модераторски смисъл (очевидно)?

И след като виждаме пак същите патетични негови чаршафи, аз имам ли право сега да му отговоря със също толкова дълги чаршафи? Или тогава ще е "излишно неограничаване" в съответните теми? В тази връзка, какъв е статута на Римайнди, има ли нещо специално при него? Ако да речем е свързано с нещо по програма за оказване на подкрепа на хора с намалени умствени способности, тогава съм съгласен и ще бъда толерантно неотговарящ му.:)
 
Прилича ми на Пили , ама Дали е Патка - Аз не знам, кажете вие. Ако на такива лелки и тролове някой разчита, че могат да му донесат приходи чрез посетители - трудна работа, най-необразованата прослойка от обществото няма как да се конвертира добре като трафик.
"Ремайнда говори за необразовани хора от ниската прослойка" - вица на деня:):):)
 
Вижте, вижте епитетите на Ремайнд и ЗАБЕЛЕЖЕТЕ, че Блинки е ок с това. Гледайте.:)
 
Инак аз само по сайта съм писал и за творчеството и постиженията на журналистката - не съм се закачал като феновете на Русия от темата.

А можете като партитайм, етериума и нандито - да тегля една майна на автора и да не диря информация :D - те са така.


Е сега Отбор Геноцид като наспами 20 мнения със стойностно съдържание по темата - да обсъждат юзърите, без да дадът нищо за таз и за сайта им, и темата замина :D
hahahahahahah, още вицове.
Имам работа сега, но по-късно ще пиша по темата (вкл. и по линкнатите и цитирани от теб сайтове, "изобличаващи" Диляна. Да видим "колко са чисти душитеее ииим":))
 
Вземи го примерно ти, на майтап - и да видим за колко време ще ти излиза името в гугъл, че си собственик на портал за руска пропаганда и фалшиви новини.
Да си дойдем на думата. Да - вероятно точно това ще излиза в гугъл. Хубаво го казваш и нека всеки знае сайт с какъв статут би си купил.

А вярно ли е? Руска пропагандаторка и разпространителка на фалшиви новини ли е тя/сайтът й? Кой го казва? И защо го казва? Да ги проверим кои са, в какви взаимоотношения са (търговски, публично-частно партньорски) и без излишни епитети "американски партенки, дезинформатори, пропагандисти", всеки сам прецени кой какъв е на база информация (а не пропаганда), за което съм поствал дълго и многократно? Аз, който съм с никакво добро отношение към Путин, което може да се види в онази тема. (Нали 100 пъти го казах, тъп ли си, та не разбра, че съм срещу двете страни? Нещо умствен проблем ли имаш и не разбираш, и продължаваш да ме споменаваш в "отбор геноцид"?) Но не съм дезинформиран и формиран изцяло от хамериканска евтина пропаганда, като теб, робе, жертва на интелектуална измама.

Теб това те плаши - какво ще каже Гугъл за който и да е. :) Какво да говорим...... Маса плашливи роби, цяла нова раса послушковци, които много ги е шубечката кому да будат послушни,та да има папане:)Патетично.

(Абсолютно същото мисля и за участниците в руската пропагандна машина, и всяка друга. Но голяма, стара, отлично разработена и пуснала пипала навсякакъде, като американската, просто няма втора.)
 

Горе