Избори за Народно събрание 14.11.2021

Ще гласувам за

  • ИМА ТАКЪВ НАРОД

  • ГЕРБ – СДС

  • БСП за БЪЛГАРИЯ

  • ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ

  • ДВИЖЕНИЕ ЗА ПРАВА И СВОБОДИ

  • ИЗПРАВИ СЕ БГ! НИЕ ИДВАМЕ

  • ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПРОМЯНАТА

  • ПАТРИОТИЧЕН ФРОНТ- НФСБ и ДРУГИ НЕИЗВЕСТНИ

  • АТАКА

  • ВМРО

  • ВОЛЯ

  • ВЪЗРАЖДАНЕ

  • Бонус Партия (Жан го нема, това е най-близкото) - РУСОФИЛИ ЗА ВЪЗРАЖДАНЕ НА ОТЕЧЕСТВОТО

  • Няма да гласувам


Резултатите ще са видими само след гласуване.
Малко офтопик, ама да се посмеем малко, особено с коментарите
 

представям си ужаса на Нинова в лицето и.. тя най много обичаше властта и държеше да си е във властта колкото се може да е по дълго.. всички камери изведнъж бяха обърнати към нея и както се казва всяко чудо за три дни.. аххаха сега вече трябва да връща мандата и май на следващите избори няма тя е председателя на БСП иначе няма да хванат 4 процента тези..

PS. Мамка му счупиха държавата за 6 месеца и няма да се оправи близките 10 години.. какво ни чака след 2-3 месеца не е истина ..
 
ahahhaha какви боклуци са тия от ДБ , писах им един коментар и те взели са ме блокирали от тяхната страница да не мога да пиша повече хахахаха

Освен това седя си и се чудя дали няма нещо конспиративно в това действие ахахаха...
Те много добре разбраха че няма да има правителство и ще има избори.. при тази ситуация ПП им яде гласовете и както и това гласуване днес, както и това ако гласуват Б.Р. за шеф на КОНПИ ще ги удари още.. с този ход те няма какво да губят, но поне удрят ПП като ги делят на Лена и ПГ , както удрят Нинова и ИТН също.. в крайна сметка може при тях да се върне като плюс това хахахаха ако е добре замислен ход, значи са умници хахаха
 
Последно редактирано:
Взеха да бучат, че от ГЕРБ са ги подслушвали :)

Политическа Партия ГЕРБ

3 ч ·
По повод твърдения от представители на Демократична България, че изтеклият в публичното пространство запис на заседание на парламентарната им група, е правен от ГЕРБ, от ГЕРБ сме длъжни да заявим:
- записът е от живото предаване на сайта на Народното събрание. Срещата на Демократична България се е провела в зала “Запад” на парламента, където малко по-рано се проведе заседание на временната комисия за Джемкорп, което се е предавало на живо на сайта на Народното събрание;
- учудени сме, че Демократична България провежда заседание на парлaментарната си група в зала, за която се знае, че е оборудвана за живо предаване и не са проверили дали камерите и микрофоните са включени или изключени;
- доказателество, че не ГЕРБ е правил запис на заседанието на ДБ, а то е предавано през системата на Народното събрание е и фактът, че живото излъчване е текло и в ефира на Дарик;
- още по-показателен е и цитат, който се чува в записа от Христо Иванов, който казва: "въпросът е да се махне от сайта на Дарик, който видял - видял".
За съжаление поредният опит на представителите на Демократична България да се направят на жертви и да прехвърлят вината за скандалните си разговори на друг се оказа неуспешен. И за пореден път маските паднаха!
 


Тези хубавци с транспорта са ясни...
 

Тези хубавци с транспорта са ясни...
Само на ПП не са платени.
Чистички като сълза, даже тях самите никой не ги спонсорира.
 
Люпчо 'утката отскоро се е фанал за службата на живота си като дете за на майка си полата, усещаш ли Конт'рьо? Ееех, помня го като че ли беше днес, кога казваше как искал да пробие и той някак, ама не му се отдавало, че тъпите блогъри били завзели бизнеса. Друго си е сега (и стила му се промени, да фане по-широката аудитория, и поръчките му са 'арни).

Ефтина мекичка си е бил винаги, още като млад льохман от тв форматите.
 
Кой тоа??
Жечев, Жечев - блогърът-великан (и мишка от Посерково, дето олиза всяко иванчо-андрейчовско дупе години наред, доде стигне върха на знаменитата си кариера в...ютуб).
 
Възраждане си го снимали там на живо - добре...

Всъщност е излъчвано на живо в канала на НС, където всеки е могъл да гледа лайв, ма нема значение. Страх тресе кочинката от Възраждане.
Имаше един филм ''тя танцува само едно лято'' - правен е по действителен случай за партията Продължаваме Пародията и нейния танц с умиращите партии ДаБоклуцисме и изчезващата като вид партия Корнела.
 
Счупиха държавата - тъжно, но факт


И още за чистите като бистра утринна роса

Все някой някъде е препоръчал Gemcorp и трябва да разберем кой го е направил. Не трябва да се шегуваме с тази работа”, каза още той. Миналия петък в предаването "Въпросите" Лена Бориславова отклони точния отговор кой е препоръчал компанията на Кирил Петков при посещението му в САЩ в ранната пролет.


И бившият премиер Бойко Борисов се включи с коментар по темата. В профила си във Фейсбук той иронизира вчерашното интервю на премиера, че било ексклузивно. Неговата версия за прекратяването на меморандума е, защото "те разбраха, че няма да има правителство. И бързат да заметат следите, да не ги разследват следващите. Затова и искат Бойко Рашков в КПКОНПИ. Да не бъдат закачани после".

 
Само като види човек топ коментара под видеото:
int-sast.png
... и добива доста точна представа за интелектуалното "състояние" на аудиторията на Жечев.

ПП: И тия в днешно време имат право да гласуват, докато по Живково време щяха да пълнят интернатите за бавноразвиващи :rolleyes:
 
Счупиха държавата - тъжно, но факт


И още за чистите като бистра утринна роса



ти също си виновна за счупената държава , даде 1 глас на тези идиоти
 
ти също си виновна за счупената държава , даде 1 глас на тези идиоти
Виноват! Каква я мислихме, каква стана. Партиите у нас са като зрънчо с играчка. Знаеш, че ще ти се падне боклук, ама пак купуваш. Децата имам предвид, де. :)
 
Виноват! Каква я мислихме, каква стана. Партиите у нас са като зрънчо с играчка. Знаеш, че ще ти се падне боклук, ама пак купуваш. Децата имам предвид, де. :)
Сигурен съм, че Бандито на последните три избори е гласувала различно, нали съм прав ;)
 
Сигурен съм, че Бандито на последните три избори е гласувала различно, нали съм прав ;)
Разбира се, нещо против?? Не ми отговаряй, с теб е изключително неприятно да се общува.
 
Разбира се, нещо против?? Не ми отговаряй, с теб е изключително неприятно да се общува.
Отговора ми не е към теб, просто да видят останалите с какви хори си имаме взимане-даване и после в каква държава сме били живяли, ами те всички си въртят дупетата накъдето е най-големия, ама той не е голям постоянно и взима, че спада. Един път по-бавно, един път по-бързо.
 

Горе