Украйна - Русия какво ви е мнението


Само за 18-ти път тая година ахаха

@nandibandi Викам си чай да отворим погледа.инфо - няма как да няма комедия и смях относно ПВО-то на Рашките


https://pogled.info/svetoven/amerik...o-preduprediha-v-amerikanskiya-kongres.134190 ахахахаха



https://pogled.info/svetoven/Rai-Al...avi-na-nai-novata-ruska-sistema-za-pvo.134294 - падам!



https://pogled.info/svetoven/shte-uspee-li-mig-35-da-otselee-v-realen-boi-sreshtu-F-22.109225 - 100% Legit.

Също така обявената от компания „Локхийд Мартин“ ЕПР на този самолет на равнище 0,001 квадратни метра предизвиква само скептична усмивка у експертите. При анализ на профила на предното полусфера F-35 се получава значително по-голям ЕПР. Трябва да се каже, че по отношение на измамата с тази характеристика, „Локхийд Мартин“ вече беше уловен тази година. Вярно е, че това се дължи на „Раптор“ - F-22, чийто ЕПР е посочен на нивото от 0,0001-0,0002 кв.м. Тоест, тя трябва да е абсолютно невидима. Въпреки това, в началото на тази година от Сирия пристигна снимка от дисплея на прицелната система на Су-35С, на който F-22 се вижда ясно. Имаше скандал, но скоро той се разсея по естествен път, във връзка с катастрофата на японския F-35 над Тихия океан.


"Тоест, тя трябва да е абсолютно невидима." :hankey:- Със сигурност това значи намалената видимост на радара. Абсолютно невидим. Толкова невидим, че и аз успях да си пресметна, при 0.0001 ЕПР - ще бъде прихванат на 30км от С500 , вместо 500км. Тоест ще го видят, а пък вече бирата е съвсем друга - да успеят да изтрелят ракета, която да достигне самолета. Като се има предвид, че има 6 ракети с обсег 80км - спокойно може да си думне ПВО-то , да обиколи и да си отиде.


"The National Interest в крайна сметка не се задължава да определя победителите в битката на нашия изтребител с американците. Струва ни се, че възможностите на F-22 и МиГ-35 са приблизително равни. При F-35 те са по-ниски." :hankey:






"Както отбелязаха наскоро журналистите от Business Insider, коментирайки ситуацията, ако се бе разразил бой, то руските самолети непременно биха удържали връх над Ф-22, които имат редица недостатъци." :hankey: ахахахахаха


ахахахахахахаха. Тея дали не са малоумни дето пишат статиите, в тоя парцал.


https://pogled.info/svetoven/izplas...iyat-raptor-precheshe-na-su-25-v-siriya.91314

"F-22 изстрелваше топлинни капани и изпускаше спирачни щитове при постоянно маневриране, имитирайки въздушен бой. Когато в небето се появи многофункционалния изтребител Су-35С американският изтребител, побърза да се отдалечи във въздушното пространство на Ирак."



"F-22 е само заявен изтребител от пето поколение, а основното му предимство е в стелс-технологиите, тоест в невидимостта. При това в реален близък бой “Раптор”-ът никога не е участвал

Но аз съм повече от сигурен, че Су-35С, който се отнася към поколение “4++” има предимства в реален въздушен бой с F-22







Посмях се от сърце - тея дето пишат в тея сайтове новините и ги превеждат, са или добре платени руски проводници на мутрофанова, или нямат акъл за 2 стотинки. Написаното има по-малко стойност от това, което е в nenovinite.


Поне са улучили, че 2 броя Ф-22 са разкарали от въздуха руските таралясници



Добре, че са решили да пуснат flares на руснаците, че да се разкарат, а и най-вече , че иначе да не са разбрали, че има самолет там.

https://www.businessinsider.com/russian-su-35-allegedly-chased-away-f-22-over-syria-2017-12 - тука са се посмяли бая, на всичките официални бръщолевения на Рашките за тоя случай.

Та радара на тея 4.5 поколение руски таралясници, който имат , засича Ф-35 , на 90км, което означава, че биха видяли Ф-22 на около 20км - тоест отдавна са умрели, щото те светят на Ф-22 на радара , от 250км. Иначе трябва верно да си малоумен да вярваш на тея пропаганди и фантазии - поне да лъжеха русоробите малко по-умно, явно знаят материала какъв е.

Както винаги де - Русия никога не лъже. На предната страничка писах за Ф-22 какво може - рашките да не говорят много, щото са назад точно 32 години с тоя самолет, който винаги ще види противника първи и въпреки, че не е направен за dogfights, а да те убие без да разбереш ( air to air ), е губил единствено когато разиграват 3-4 самолета срещу него. Като се има предвид, че Ф-22 няколко пъти е убивал 8 самолета , преди да го видят, и то Ф-15, които са най-добрите за dogfights в света - има ли смисъл да коментираме :D - Така или иначе за dogfights F-15 няма загуба, и е свалял над 100 руски таралясници от 70-те години - без нито една загуба.

А и що за глупост би била да рискуваш 5-то поколение самолет струващ толкова пари, който може да стреля без да го видят от разстояние - и да се набуташ визуално, да те видят - трябва някаква голяма грешка да е станала в пилота или операцията - то и доктрината им е, да не се виждат когат летят и да избягват визуални контакти с други самальоти.
 
Последно редактирано:
Мдаа, войната определено е неизбежна



Единственото, което е странно, е че все още не са ги нападнали. САЩ 2012 още и казаха, да се оправят с Иран сами.

Явно още нямат ядрено оръжие готово, защото съм убеден, че щяха да са нападнати преди да го направят. Не малко пъти и спираха ядрената програма - дали с Кидон ( Мосад звено само за убийства ) , или с ракетни удари. Ама тоя път са се окопали здраво надолу и надалеч, така че може и да се наложи някаква пълномащабна война.

Операциите им срещу ядрената програма на Иран, са за холивудски филми
Israel has been blamed by Iran for the assassination of at least five nuclear scientists in the last 12 years: the most recent, in 2020, was a sophisticated operation involving a remote-controlled machine gun. Iranian intelligence also believes that Israel has stolen confidential nuclear documents from its archives and staged attacks on nuclear sites. In 2018, Israel’s former prime minister Benjamin Netanyahu said Israeli intelligence had collected what he claimed was “half a ton” of Iranian nuclear documents, which he alleged showed that Tehran had lied about its nuclear ambitions.




Израел не веднъж когато са притиснати - са нападали първи и светкавично, а САЩ да не стане като една предишна тяхна война - няколко часа преди войната - Мосад взривява антената на посолството на САЩ в ТелАвив, за да не се разпространи информация. Със сигурност са повече от способни да се оправят сами за много кратко време с Иран - и може да свърши и за един ден - ако и думнат само реакторите и подземните бази, където работят по ядрената програма - не биха се занимавали повече - камо ли да стоят там, да сменят власт или някакви претенции други.



The IDF continues to prepare vigorously for an attack on Iran and must prepare for every development and every scenario,” he said.


Kohavi said “preparing a military option against the Iranian nuclear program is a moral obligation and a national security order,” adding that such preparation is “at the center” of the IDF’s preparations, and includes “a variety of operational plans, the allocation of many resources, the acquisition of appropriate weapons, intelligence and training.”


Мда, явно се тренира усилено, а пък Иранците си мислят, че е шега работа:

“In a few days, we were able to enrich uranium up to 60 percent, and we can easily produce 90% enriched uranium,”

И САЩ са коментирали тея дни - и са и казали да се отказват от ядрени оръжия и всякакви такива мисли. Но най-вероятно ще оставят Израел да се оправят сами.

Утре ще пусна направо отделна тема, да не се бърка много с Капутинските номера.
 
Последно редактирано:
А за бомбенето на Одеса, като ден преди това говориш друго кво стана? Няма ли 'инфо' от някой телеграм, как украинците сами са се избомбили, за да обвинят Русия.

пс: - Признали са си. Само че на другия ден, като преди това казват, че нямат нищо общо - сериозна работа са.



Разрушените 'химарс'. На около 70км зад линията.


Безаналоговите ПВО-та не могат да ги интерсептват, ама нормално за руснаците. Като се има предвид, че тяхната артилерия е с отклонение официално няколко стотин метра, а химарса може да мине през комин в къща на 80км разстояние - Капутска му работа.

 
Последно редактирано:
Мдаа, войната определено е неизбежна
https://www.jpost.com/middle-east/article-712790
Войната срещу Иран трябва да бъде само крайна мярка, каза министърът на отбраната Бени Ганц в четвъртък, добавяйки, че се надява Съединените щати да подкрепят такава стъпка, ако е необходимо.

„Трябва ли да започнем война при първата ни възможност? Не“
Кое неизбежно?
---
Ти си и малко чифутче, освен проковаксче и укроамериканче, нали така беше? Евроамеризраело пубер-льохман отсекъде. Боцнат и лековерен, непроверяващ нито един факт - само четящ достоверните източници, които вече са проверили вместо него.

Сега сигурно пак ще почне инфовойната: милите, храбри чафути, казващи цялата истина чрез евроамерикан пресата, и подлите, безчовечни ирански тюрбани, лъжещи за всичко...
(Че се сетих кви хубости за иврейскътъ трол организация четох, само да ги намеря, ше ги постна..)

/Сега видях:
Утре ще пусна направо отделна тема, да не се бърка много с Капутинските номера.
Ама разбира се - офтопика да върви (и после "Блинки ги оставя тия да дрънкат, да пълнят със съдържание", докато самият Римандо пълни почти половината - и с постове, и с непрестанни провокацийки, водещи до нови и нови постове...):)

Чакаме да пуснеш.
 
Фактите са такива - Иран казват, че ще изравнят Телавив със Земята когато имат ядрено оръжие, и се хвалят, че обогатяват уран. Преди месец спряха достъпа до датчиците в укрепленията, дето го добиват. Нападение над Иран е напълно оправдано, защото Иран от години повтарят какво ще стане с Израел, само да имат ядрено оръжие. Отделно ако не беше толкова саднато конспираторче, щеше да знаеш какво Иран са подписвали относно тая програма и дали го спазват изобщо - ама фактите какво те интересуват, щом има конспирация, и чифутите са виновни, че си саднат и галиш козичките.

Ей затова не трябва тъпи диктаторчета да имат ядрено оръжие. А още повече, ако идеята ти да правиш такова - е за да НАПАДНЕШ страна, и да я 'унищожиш' - То това ако стане - целия свят ще ги смачка за 2 седмици - със сигурност.
Но Израел не и пука, дали НАТО и Сащ ще смачкат Иран след това - ако загубят 300 000 души, и не може да се живее след това от радиация.

Израел също имат ядрено оръжие - да си ги чул да плашат, че ще изравняват столици и държави и ще ги правят пустини? Трябва да си по-тъп и от Капутлерчовците дето защитават Капутин - за да мислиш, че има нещо тайно и скрипто и покрито, и че лошите 'евреи' имат конспирация. Кой си ти - шибан антиваксър конспираторче и коплексарче, че да казваш на Израел дали има право да си защитава населението и територията, когато някакви шибани фанатици и се канят да ги правят пустиня. Такива ебачи на кози като тебе, защитаващ позицията на Иран, щото "чифутите" сигурно са виновни те , че си бедно и нещастно копеле, дето дири внимание във форумите - е не са виновни Израел, че си тъпо копеле да ти кажа - нито ваксините са ти виновни - липсата на мозък е проблема.

Ти си ебати тъпото и неадекватно парче - я ходи да превеждаш как Бил Гейтс трепе Африканци - и не се занимавай с геополитика - цъкай си там за ваксините и конспирацийките и ходи да галиш козичките, пък Израел не ги мисли много - за такива goat fuckers като тебе - историята го е казала - всеки, който напада Израел - остава унизен, а понякога и без територия.

Израел не може да си позволи да загуби война - и не го е правила никога. Други страни могат да си го позволят - Германия например, и т.н.. - но за Израел загуба на война би означавало, те да спрат да съществуват - от 3 страни имат все интелигентни съседи - goat fuckers, дето не веднъж са ги нападали - и после си ходят унизени и плачещи.
5f021f4f1d7181c0f07d9e3644cb094f.png


Но тези числа са нормални за тях - имат най-добрите пилоти, а пък и е единствената страна в СВЕТА, която Египет и Сирия - разузнаването им казало, че Израел ще има нужда от 3 дни за да мобилизира напълно армията и да придвижи още сили до Голанските Възвишения - по времето на Йом Кипур войната. Израел пък мисли, че ще и отнеме 2 дни. Всъщност правят пълна мобилизация за няколко часа, което не може да направи никоя страна. Там пък към 300 танка Израелците одържат към 2000 + с хитрост, и умения - докато дойде помощ, и не изтикват хлебарките обратно, откъдето са изпълзяли при козичките си, за да плачат отново.




Хич не ми отговаряй - изобщо не искам да знам 'другата гледна точка' , и чифутите как управляват света, и са виновни, че си шибано лузърче - отдели енергията за да намериш някоя статия за Бил Гейтс - да преподаваш в антивакс темата и да се чувстваш полезен.




During and immediately after the Gaza War, the Israeli Air Force, with the assistance of Israeli commandos, was reported to have allegedly carried out three airstrikes against Iranian arms being smuggled to Hamas through Sudan, as Iran launched an intensive effort to supply Hamas with weapons and ammunition. Israel hinted that it was behind the attacks. Two truck convoys were destroyed, and an arms-laden ship was sunk.


Ако искаше факти, за каквито питаш, щеше да си наясно, че ракетите , дето летят по Израел отвреме навреме -откъде идват.

On 5 March 2014, the Israeli navy intercepted the Klos-C cargo ship. Israel stated Iran was using the vessel to smuggle dozens of long-range rockets to Gaza, including Syrian-manufactured M-302 rockets. The operation, named Full Disclosure and carried out by Shayetet 13 special forces, took place in the Red Sea, 1,500 kilometers away from Israel and some 160 kilometers from Port Sudan.[121]

Също така, Сирия какво общо има с това, Йордания как е намесена, защо Израел е що годе в добри отношения с принца на Йордания, защо Иран тренира войници в Сирия, където Израел бомбандира често и т.н.. и т.н..

Да си запознат с близкия изток и защо Израел действа по този начин, и защо Израел е тов,а което е вмомента и защо Мосад печели ВОЙНИ, а е разузнаване - трябва да си запознат с историята и конфликтите там - не да мучиш "чифутите" това, "чифутите онова".

Иран е заплаха само заради ядреното оръжие, което разработват, само заради една причина - да нападнат Израел, което са го казвали не веднъж - когато казваш такива неща и си президент и духовен 'водач' на страна, и когато се занимаваш с терористични актове, даване на ракети на хамас и трениране на войници в Сирия - ще си носиш последствията, и варианта Израел да нападне превантивно трябва да е ясен на всеки разумен човек, освен на конспираторите, дето искат Израел да е пустиня, щото евреите са виновни, че са такива прошляци.

Иран- Израел е от малкото конфликти, където Иран сами плашат с унищожение, а Израел е много наясно, че Иран не могат да направят нищо в конвенционална война, затова не са се и занимавали с тях, няма и да се занимават, ако нямат ядрено оръжие. Добре, че не е Нетаняху на власт, той е толкова краен, че навярно да са ги премазали тея съоръжения 10 пъти и всичко да е забравено. На Иран също е ясно, че не могат да направят абсолютно нищо - с армията си, и затова не са предприемали нищо досега.


пс: хич не ми връщай отговор - блокирам те пак. Не ми се четат 'факти' конспирации и ментални гимнастики, как в живота си утрепка, защото чифутите управляват света, и как те са виновни, че не можеш се развиваш. Докато такива нещастници плюят и обвиняват Бил Гейтс и чифутите, че живота им е скапан -
Аз например съм прочел не малко книжки за геополитическата обстановка там, и защо Израел не губи война, а винаги е притисната и с по-малко количества. Последната такава, която прочетох, беше за Нетаняху, и какви лоши взаимоотношения имат със САЩ по времето на Обама, и как САЩ ги принудиха 2013 да напуснат Gaza и да оставят там Хамас да се оправят. Сигурен съм, че ти си чел много книжи и си гледал документални филми - ама не ща да знам за Елюминатите и лошите 'чифути', или за PallyWood.


israel-is-the-tiny-blue-spot-arab-world-in-green-19548897.png
 
Много малко хора знаят, че Сирия тайно се е опитвала да прави ядрени бомби и тя, благодарение на северно корейски учени. Малко хора знаят, защото операцията е останала тайна докато Израел не я оповестява няколко години по-късно. Затова Мосад може да се каже, че и 'печели войни' и ги държи 'живи' и пази от такива добронамерени 'съседи' - които толкова много бой са яли всеки път като те нападнат, че вече само ядрено оръжие си мислят, че ще и спечели конфликта.

Това е документалка относно тая операция, която извършват и превантивно думкат съоръженията и приключват тайните фантазии на Сирия. Същото са го правили и с Ирак 80-те. Та не е нещо ново за Израел - да се налага да си защитава населението чрез Мосад и секретни операции съвместими с Холивудски Филми.


При Израел, това, което ми харесва е, че винаги си пазят хората. Има ли терористи, отвлечени - правят чудеса, но си спасяват хората, и ако се налага - действат превантивно. Големия урок определено им е бил след терористите в Германия на олимпийски игри, където умряха всичките им спортисти, благодарение на некадърните немци - та оттогава си знаят, че трябва да разчитат на себе си.

За 20 души отвлечени в чужда страна - пазени от армията на африканците - отиват 3 самолета, стоварват на летището им 5 БТР-а, унищожават им 21 самолета (пълна гавра ) - вземат си всичките пленници от терористите - и си заминават - и всичко за 59 минути. Брата на нетаняху умира само той от всички 50-тина души, бил е от специалните части. Та някой недоволства? Не ги интересува, те са си спасили хората.
 
Последно редактирано:
Поощрителна награда (Фафла) за всеки, който открие България в тази статия. По-големи и силни държави от нас са изразили несъгласие с поредното безумие на ЕС, но не и България. Защо?

Ето възможните причини:
  • Разчитаме на неограничения азерски газ, който вали като дъжд и залива Азербайджан, затова азерите го дават без пари и дори плащат да го вземеш?
  • Корабите на дедо Алцхаймер порят вълните, карайки също мега-гига количества шистов газ?
  • Ние не ползваме газ по принцип - айляк сме по въпроса?
  • Имаме зелена енергия (ефективността на зелената енергия е позната само на хора, чиито коментари са в стил ''сложен параграф'')?

 
Новините

Днекса гледам по новините рубриката
“Днес ви питаме” - оценете новите мерки.
Къде е въпроса се питам аз ? Да бяха написали как оценявате новите мерки.
Понякога се отчайвам от грешките си, но като видя техните и се успокоявам.
 
При Израел, това, което ми харесва е, че винаги си пазят хората. Има ли терористи, отвлечени - правят чудеса, но си спасяват хората, и ако се налага - действат превантивно. Големия урок определено им е бил след терористите в Германия на олимпийски игри, където умряха всичките им спортисти, благодарение на некадърните немци - та оттогава си знаят, че трябва да разчитат на себе си.

Това което ми харесва при Израел е че не пускат нелегални мигранти в страната си, имат си имат ограда - и за разлика от нео марксистите които твърдят, че разбираш ли оградите не работят, твърдят обратно че оградите работят и спират нелегалните мигранти.

Коментара на Натаняху е че оградите работят идеално - по повод коментари в западните медии, че не работят.


В ЕС ако правиш като Израел ще те заклеймят че си като Орбан, включително и в медиите които четеш ти. :)
 
Ако може да преглътне че собственика е от лошите и подкрепя расия може за 3 евро на месец да си вземе хостинг в кулайсхост и да ползва безплатния план на мейлчимп - Monthly email send limit is 10,000 sends (daily limit of 2,000)
 
Ако може да преглътне че собственика е от лошите и подкрепя расия може за 3 евро на месец да си вземе хостинг в кулайсхост и да ползва безплатния план на мейлчимп - Monthly email send limit is 10,000 sends (daily limit of 2,000)
Страшно тъпо мнения. Както винаги включването ти е напълно безполезно.

Колкото по темата, нещо шер за сайта - файловата част и базата (+ мейлите) и определено външна услуга за масив мейл маркетинга. Иначе нищо не правиш. Направи си добре сметката какъв бюджет имаш и как ще го празпределиш, взимайки под внимание какви мейл кампании ще имаш и на какъв период от време, защото може би това ще ти е по-голямата част от бюджета.
 
Нали знаеш, че това тмеатични постове и мемето на тролове като вас :)

Нали знаеш, че не обръщам много внимание на пропутинските подлоги, но ще ти отговоря. Смешни сте ми псевдопатриотите. Тези внушения за тролене са ми още по-смешни. За месец имам 2-3 коментара. Я се погледнете вие... :)
 
Пропуснал съм как свърхреализирания пубертет се е развихрил в неврастенична реакция на коментара ми. Уникален коментатор и рядко щастие [че е сред нас].

Какъв пребогат речник, подобаващ на интелигентен и реализиран човек:
саднато конспираторче
си саднат и галиш козичките
Кой си ти - шибан антиваксър конспираторче и коплексарче
ебачи на кози като тебе
си бедно и нещастно копеле, дето дири внимание във форумите
Ти си ебати тъпото и неадекватно парче
ходи да галиш козичките
такива goat fuckers като тебе
конспираторите, дето искат Израел да е пустиня, щото евреите са виновни, че са такива прошляци
как в живота си утрепка, защото чифутите управляват света, и как те са виновни, че не можеш се развиваш
Хич не ми отговаряй
пс: хич не ми връщай отговор - блокирам те пак. Не ми се четат 'факти'
Какъв богат на ум и разум реализиран инвалид. Индивид исках да кажа. (Само последното куотнато беше достатъчно, останалото е излишно.)

Сразен съм като поредния goat fuckers-опонент на Хизраель. Отивам с наведена глава да се утеша при козичките...


Ш-ш-ш-ш, ме-е-е, ш-ш-ш, ме-е-е, Ремайндке, ш-ш-ш, ме-е-е, Ремайндке, ела моето момиче, ела при бати...
 
Ама ето значи - напрежението за избраният народ в Хисраель нараства, с което и възможността да избега оттам. Нали казах. Приближаваме до
figure-02.jpg

:)

Изчакайте малко, изчакайте, не бързайте да отхвърляте. Тия работи не става за ден-два. Хората дати са задали - 2020(почна), 2025, 2030...;):)


 

Горе