Украйна - Русия какво ви е мнението


"China's final warning" (Russian: Последнее китайское предупреждение) is a Russian proverb that originated in the former Soviet Union, to refer to a warning that carries no real consequences.

Форумните пропагандатори се чудят кво се случва - с техните камъни по техните глави. - Това техните хора са го измислили като израз спрямо великите Китайски начинания спрямо САЩ.

По някаква 'случайност' - САЩ пак са набивали канчето на Китайците относно Тайван


The People's Republic of China released their first "final warning" to the United States for their reconnaissance flights on 7 September 1958, during the Second Taiwan Strait Crisis. At the time, the United States considered the Republic of China as the sole legitimate representative of China, and conducted reconnaissance flights in waters controlled by the People's Republic of China. China would then record such incidents, and issue a "final warning" through diplomatic channels for each incident that occurred.



More than 900 Chinese "final warnings" had been issued by the end of 1964.[2]

dumb-huh.gif



Така, че да му мислят погледа.инфо - и РТ/ ТАСС - какви лайна ще мажат и лъжат тея дни - от вчера са смешни.
After the end of the Korean War in 1954, the US signed a security treaty with the government of the Republic of China, which included a clause providing for American participation in military action in case of confrontation with mainland China

Онова тъпото пусна партенка от погледа.инфо на руските кенефи - дето обясняват, че Пелоси водела тая политика - АКЪЛ МОРЕ, ГЛАВА ШАМАНДУРА. Добре, че не чете история и факти, че ще му стане лошо откога САЩ набиват канчето на Китайските мишки.
 
Последно редактирано:
Като ви чете човек и остава с впечатлението че САЩ някаква война печелят и че Западът не е в рецесия.
Е как! А Евровизия?!? :D
 
Реманде, и с теб ли трябва да се псуваме пак? Тъпото е на майка ти дебилния син. Я си удари една злодейка и се успокой малко. Пъпчивия трол се изкара по-американец от родените там, които са в пъти по-адекватни в мнението си.

Отивай да духаш, глупак.
 
Римъндарий, пак си хванал час, час и половина от фантастиката. Тва е сериал бе пич, ще има много сезони.
 
Римъндарий, пак си хванал час, час и половина от фантастиката. Тва е сериал бе пич, ще има много сезони.
И видя ли я каква е леля нанди. същата.
 
Реманде, и с теб ли трябва да се псуваме пак? Тъпото е на майка ти дебилния син. Я си удари една злодейка и се успокой малко. Пъпчивия трол се изкара по-американец от родените там, които са в пъти по-адекватни в мнението си.

Отивай да духаш, глупак.

ахахаха. Споко - утре ще ти спуснат някой АНАЛиз- чакай да го напишат, та ще имаш мнение по темата, не само псувни. Та няма да ни пропуснеш да ни го пейстнеш тук нали? Да видим 'истината'. Дотогава псувай още, така те искам. На мен просто ми е забавно как станахте за смях с тъпата пропаганда, този път относно Китай и Тайван / САЩ - чакай утре да спуснат някой анализ - недей чети исторически факти и история - не ти трябват - ще ни пейстнеш някой рубин от pogleda.info как БРИКС и другите 'с0юзи' се съюзяват, и ей ся още малко - в бъдещето - запада се срива и хегемона става Китай и Русия - та и ние да се ограмотим, че няма друг начин, ако не е погледа.инфо да ни разкажат в бъдеще време какво ще стане - добре, че ги има, че не знам някои хора как щяха да си обуват долните гащи - върху дънките сигурно - евала на медиятa, че ако не са те, не знам! :love: .

@deffnews Сериал или не - не ми трябва погледа.инфо да ми каже как да мисля, и как да си обувам гащите. Резила на Китай е голям - не знам какво очакваха, САЩ да отменят визитата, защото Китай са ги заплашили, че армията им няма да стои мирна??? Това работи само срещу по-слаби държави, онез не се връзват на комунистически отпадъци много много. А такива кочини като Китай, Русия, Иран - освен такава реторика - друга нямат - и да се огледат - кой да смачкат, кой да анексират, кой да тормозят с концлагери и затвори - диващина и простащина - и с Путин се доказа, че такива гангстерчета комплексирани, управляващи тоталитарни кенефи без демокрация и избори - трябва да ги смачкаш от начало, и да не и даваш много много да мърдат, щото ще ти се качът на главата, и за благодарност, ще ти я отрежат накрая...

Ние чакаме @Green Bars да доизкаже как Юана ще превзема света, заедно с руската златна рублая както предрече, до края на есента и ЕС да падне - пък то тъй става, че тоталитарните комунистически кочини затъват все повече, че и с тея заплахи ескалират само напрежението - а със САЩ не е хубаво да си играеш с такива игрички, ама те Китай го знаят - с 900-те "финални ултиматума и предупреждения", където дори диваците от блатата - руснаците са им се подигравали.
 
Последно редактирано:
Абе да не съм изпуснал - да няма някой АНАЛиз за АлКайда и убийството на шефчето им - кво викат погледа.инфо? Онова с АНАЛизите - да пусне някой материал, да разберем и ние истината - Путя и приятелите му в Афганистан - талибаните - май тея дни не са спали добре след убийството на дружката им. Дотука разбрахме, че путифнофилските пропагандисти - освен Русия - са фенове на Иран, С.Корея, Китай - Ал Кайда, Хамас, Хисбула - абе все читави държави и организации - сериозна работа - само да се обединят и запада ще трепери.

ЦРУ забавя но не забравя ! Руските терористи ги чака същата съдба ... Американските дронове и ЦРУ действат на всяка точка,където се крият турско-арабо-руските терористи , а вече и с новите ракети hellfire - терорягите цъфват като цвете на 6 части, даже и не разбират откъде им е дошло. Талибаните са дружки с Турция,Ал Кайда,ИДИЛ ,Русия,Катар,Саудитска Арабия,ИАЕ и други,но САЩ им ликвидират терористите под носа им..Както лидерът на ИДИЛ в Сирия..В турската зона до границата с Турция,САЩ им ликвидираха терориста...В Анкара подсмърчат,че им избиват "умерените" главорези..

Ал Заухири - убит е със специална ракета AGM-114R9X Hellfire ninja missile. Ето и малко повече за нея. Няма експозив а само 6 саби дълги по 70см се отварят в последния момент и правят целта на кайма, че му събират вътрешностите - няма експлозия.
И за да бъде майтапа по-голям, Американските специални части пуснаха слух в Афганистан, че мажат сабите със свинска мас :D . Така жертвата не може да отиде в Ислямския Рай. Аз мисля че това е чудесен трик! Сега хем му събират червата по двора, хем се страхуват че ще се омажат със свинска мас "правоверните".

Путин ще сънува кошмари довечера. Не че някой ще тръгна да го убива а затова че Америка като каже нещо го изпълнява. не като неговите за 2 дни в Киев, за 3 в Лисабон.
Путин ни разправяше, че Терористи няма, и талибаните са читави и честни хора - даже ги кани на делегации.


Не е за вярване, но и тук има хора, които ще защитатават човек, координирал убийството на хиляди абсолютно невинни хора.
И коя друга страна, с изключение на САЩ издирва, открива, убива и съобщава открито какво става с терористите. А после, лоши били, световен жандарм и прочее дивотии и фантазии от 1001 нощ.

Ами да се оставим да ни гърмят по магазини, църкви и площади и да чакаме да падне тавана - това ли е алтернативата.
Другия вариант е по евроазийски, да вземем пример от големия брат, ръководен от дребния човек. Те нападат Украйна, ние Македония, Сърбия Косово, па каквото сабя покаже:) - за кво са ни САЩ да деескалират и да държат диктаторчета на място - ще колим и бесим до последния човек - по евроазийски.
 
Последно редактирано:
Жалък си и много смешен, като се разпенявиш и изпаднеш в истерия.

За убития лидер на Ал Кайда писах още вчера с коментар, че те си ги назначават, те си ги махат, както навсякъде.

Ал кайда си е сащ-ско чедо и това е 100% факт, известен дори на хората в будна кома. Като цяло коментарите ти са напълно дебилни ги преглеждам по диагонал. Ти, разбира се много добре го знаеш и затова във всеки пост споменаваш мен в контекста на Поглед инфо, за да ми привлечеш вниманието.

Поглед инфо е много добра медия. Имам право да я следя и да споделям с останалите участници в темата. Четенето на поставените материали е пожелателно.

Ние не четем парцалите със сащ-ска пропаганда на невър майнд и той да не чете каквото споделяме. Така или иначе, и двете страни сме достатъчно далеч от истината.
 
Ми покажи ги тея факти де, що ги държиш за себе си - ограмоти ни тука как Ал Кайда е сащ-ско чедо - та викаш те си ги създават, те си ги и убиват - от нямане на занимания. Това като фактите дето Зеленски докато се навечеря - отива и гърми няколко руснака на почивките между отсервирването ли е?

Дай фактите за Ал Кайда, че да ти се смея още повече, и без туй си ударила дъното.
 
Талибаните са дружки с Турция,Ал Кайда,ИДИЛ ,Русия,Катар,Саудитска Арабия,ИАЕ и други,но САЩ им ликвидират терористите под носа им..
Я кажи прехвалените янките защо за 20 години не успяха да пребият камиларите, че и като се изнасяха им оставиха оръжие за един месец укрите да си плащат разходите?

И така между другото, тъпите руснаци събраха стотина военни аташета на брифинг и представиха данни кой е думнал пленените азовци.
*Според пентагона "без да искат" праснали там със суперточните хаймърси

Бахти наглеците са тия. Все пак тоя фейк, поне британските и американските аташета мога да го разобличат за нула време.
 
Дай фактите за Ал Кайда, че да ти се смея още повече, и без туй си ударила дъното.
О, сигурна съм, че ще се смееш. Такова поведение е присъщо на неграмотника. Толкова си напомпан с пропагандния булшит, че отричаш, нещо, което не просто е исторически факт, а дори деяние, което самите американци признават.

Ал Кайда е създадена и финансирана от американците, за да саботират руснаците в Афганистан. Това, че си го проспал си е типично за едно класическо редит-педи, изживяващо се като по-голям щатски патриот от самите американци.

п.с. И не, американците не оставиха тонове оръжия на талибаните, защото се евакуираха панически. Оставиха им ги съвсем умишлено и целенасочено. Най-вероятно, защото са си ги платили.

 
Жалко (но нормално), че иначе будните хора ще си останат с несбъднатата вечна мечта за реална алтернатива (тя организацията за комуникиране с широката общественост - демек за осъществяване на естествените и неизменни властови отношения в животинското стадо "в условията на демократичните общества" - основно с тва се и занимава, ако някой не е разбрал..). Но то няма да е задълго, вървим бързо към края (без значение кой не знаел и не вярвал).

Поздрав (+ за предисловие краткия коментар от оригиналния пост) за РЕПУБЛИКАНЦИ и всякакви други ентусиасти, от БАЩИЦАТА НА ВАКСИНАТА.:)

"Предполагам, че ако признанието му, че е бащата на фалшивата ваксина и операцията Warpspeed не повлияе на унищожените му поддръжници, това също няма да го направи. Това ви казва всичко, което трябва да знаете за Тръмп и онези, които продължават да го подкрепят."

(То е ясно, че "няма да повлияе", нищо никога не повлиява на вярващия, за когото, както е казано "няма нищо невъзможно" особено "ако двама се разберат и повярват в...". И особено ако отсреща имаш защитаващ оригиналната грешна страна истеричен олигофрен, като нашия тук. Тогава забиването в поредната фалшива алтернатива е гарантирано, в общия случай.)


(Доверяваме се на Плана и чакаме 2024. Мейк Грейт Ризет Грейт Агейн.)
 
За нас Републиканците е по-важна истината, от това да говори за неща които пасват на каквото ни се иска да е истина и да се надяваме да се сбъднат...
Не думай, да ви завиди човек.

И аз нещо подобно си мисля всеки път, разговаряйки с припознали се за републиканци хора: "Как е възможно да са с толкова отворени съзнания за истината, признаващи я такава, каквато е, без значение в чий ущърб е. Дали полагат специални усилия."
 
Жалко (но нормално), че иначе будните хора ще си останат с несбъднатата вечна мечта за реална алтернатива (тя организацията за комуникиране с широката общественост - демек за осъществяване на естествените и неизменни властови отношения в животинското стадо "в условията на демократичните общества" - основно с тва се и занимава, ако някой не е разбрал..). Но то няма да е задълго, вървим бързо към края (без значение кой не знаел и не вярвал).

Поздрав (+ за предисловие краткия коментар от оригиналния пост) за РЕПУБЛИКАНЦИ и всякакви други ентусиасти, от БАЩИЦАТА НА ВАКСИНАТА.:)

"Предполагам, че ако признанието му, че е бащата на фалшивата ваксина и операцията Warpspeed не повлияе на унищожените му поддръжници, това също няма да го направи. Това ви казва всичко, което трябва да знаете за Тръмп и онези, които продължават да го подкрепят."

(То е ясно, че "няма да повлияе", нищо никога не повлиява на вярващия, за когото, както е казано "няма нищо невъзможно" особено "ако двама се разберат и повярват в...". И особено ако отсреща имаш защитаващ оригиналната грешна страна истеричен олигофрен, като нашия тук. Тогава забиването в поредната фалшива алтернатива е гарантирано, в общия случай.)


(Доверяваме се на Плана и чакаме 2024. Мейк Грейт Ризет Грейт Агейн.)

Успя да разплачеш Ноке-то още от сутринта. :)
 
Аналог на магазините "Берьозка" (да не се бърка с едноименната верига магазини в България - бел. ред.), в които по времето на СССР срещу валута се купуваха дефицитни западни стоки, ще се появи в Москва и Санкт Петербург. В безмитните магазини ще могат да пазаруват само служители на дипломатическия корпус и техните семейства. Стоките ще се продават в рубли, долари и евро.
Пу-пу, направо им завиждам колко са добре руснаците. Лош, ти да не си на почивка в Русия някъде?

След покупката им ще се издава касова бележка с надпис Duty Free. Може да съдържа и информация за купувача. Списъкът с покупките ще се изпраща всеки месец в МВнР.
Какъв прогрес, какво развитие! Срещу тях да бягаме, не можем да ги стигнем! Прогнилия запад с упадащото евро и долар могат само да си мечтаят за такива условия на живот!

Путин обеща да върне СССР и се справя все по-добре! Върна инфлацията, върна ограниченията в пътуването, сега и Берьозка.

пс: Вчера е изгорял и склад на Озон с техника, така че братушките съвсем ще го закъсат от елементарни машини за ежедневието. Да видим кой ще се пребори за украинските перални - армията или цивилните.

пс2: Русия ще става морска сила. Явно означава, че най-накрая ще извадят единствения дизелов "самолетоносач", който вмеждупрочем е най-стария в света от 5 годишния ремонт, в който е (или иначе казано - кома).
 
След покупката им ще се издава касова бележка с надпис Duty Free. Може да съдържа и информация за купувача. Списъкът с покупките ще се изпраща всеки месец в МВнР.
Какъв прогрес, какво развитие! Срещу тях да бягаме, не можем да ги стигнем! Прогнилия запад с упадащото евро и долар могат само да си мечтаят за такива условия на живот!

Путин обеща да върне СССР и се справя все по-добре!
Можеш ли, Нандибанди, да повярваш, че фастито още не е разбрал че ноу-хау-то за тая работа е западно и те 100% съвсем скоро ще го осъществят в обществата си, много по-успешно от навсякъде другаде, впрочем?

Но това не му пречи да (си мисли че) оригиналничи, като при това твори:
вмеждупрочем
Бях чел "междувпрочем" - дума, употребявана за придаване на тежест от глупците, която не съществува, както добре знаеш, но "вмеждупрочем" за пръв път виждам.

В народното събрание гледам "еродиран" и "те първа", написани от човек, който се опитва да ти се присмива, вкл. че "лековерно се доверяваш" на "фейкове от пумийни медии" или нещо от сорта. И който счита Ройтерс за върха на обективния медиен сладолед. Общото между тях е, че са убедени в превъзходството си (над теб и другите "лековерни") и емоционалното води вместо умственото (както при всички глупци).

Толкова ограничени хора накуп едва ли може да срещнеш в много сфери. Те сега подкрепят бурно, отчасти щото нали от "пандемията" насам онлайна живна и има малко папане и надежда за още. Обаче като направят хубаво ии-то и го пуснат, айтитата ще се окажат масово "безполезни ядящи" (тва е едно от малкото неща за които съм убеден).

Ще бъде весело.:)
 
Обаче като направят хубаво ии-то и го пуснат, айтитата ще се окажат масово "безполезни ядящи"
Мани, че от тая мисъл сън не ме лови. :(
Не, че съм АйТи, ама колко му е бота да си пише контента за сайтовете. Като гледам безмайнд колко добре се справя...

убедени
Пише се ''Обедени'' - пак от тях. :)
 
Толкова ограничени хора накуп едва ли може да срещнеш в много сфери. Те сега подкрепят бурно, отчасти щото нали от "пандемията" насам онлайна живна и има малко папане и надежда за още. Обаче като направят хубаво ии-то и го пуснат, айтитата ще се окажат масово "безполезни ядящи" (тва е едно от малкото неща за които съм убеден).

Ще бъде весело.:)
Е, то ако ИИ-то прави работата на ИТ.. представи си с всички други професии какво ще е. В един клип за 2030 Украйна нали имаше дигитализация туй, онуй - демек ще са добре.
 

Горе