Избори за Народно събрание 14.11.2021

Ще гласувам за

  • ИМА ТАКЪВ НАРОД

  • ГЕРБ – СДС

  • БСП за БЪЛГАРИЯ

  • ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ

  • ДВИЖЕНИЕ ЗА ПРАВА И СВОБОДИ

  • ИЗПРАВИ СЕ БГ! НИЕ ИДВАМЕ

  • ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПРОМЯНАТА

  • ПАТРИОТИЧЕН ФРОНТ- НФСБ и ДРУГИ НЕИЗВЕСТНИ

  • АТАКА

  • ВМРО

  • ВОЛЯ

  • ВЪЗРАЖДАНЕ

  • Бонус Партия (Жан го нема, това е най-близкото) - РУСОФИЛИ ЗА ВЪЗРАЖДАНЕ НА ОТЕЧЕСТВОТО

  • Няма да гласувам


Резултатите ще са видими само след гласуване.
С теб доста спорихме по същите въпроси миналата година и все пропускам да ти кажа:

Ти беше абсолютно прав - аз бях в огромна грешка. :)
Жена да признае, че не е била права се случва изключително рядко. Евала! :)

Дано сме живи и здрави да доживеем по-добри времена. Иначе с теб поне спорихме, а някои мои познати като се опитам да им обясня някои факти директно искат да ме блокират хаха, не приемат различно мнение, доста са облъчени горките, но още не го знаят. Бяха хора с будни мозъци, но системата не прощава на никого...
 
НарОшени бяха всички аспекти на международното и финансово право, ти ми говориш за договор за доставка, който търпи минимални промени, които по НИКАКЪВ начин не ощетяват клиента.

И моля, не повтаряйте другата глупост на киркорчовци, че сме щели да губим от превалутирането. От нас се искаше единствено да открием още една сметка, в която плащанията в долари/евро да се превалутират. Операцията по превалутиране беше ангажимент изцяло на газпромбанк, така че дори за неудобства и сложна процедура не може да се говори.

Дедо Алцхаймер и тия преди него ни взеха парите за самолети и казаха ''ще видим'' - супер коректни!
Русия предлага най-удобния възможен вариант на клиентите си - оу, много некоректни!

Защо започнаха да се ебават с швабите при доставките? Защото могат. И имат пълното основание да го правят.

Лицемерно е да крадеш парите на доставчика си, да дискриминираш спортисти и артисти, да пращаш оръжия, с които да убиваш войската му и да очакваш слугинско обслужване. Всички нормални държави продължават да си получават пълните обеми по договор на изгодна цена.

И всеки, който твърди, че шистовият газ е по-евтин, може да ходи да се гръмне, за да не се мъчи повече.

Само фактът, че корабите се разтоварват в Турски пристанища и там ни слагат надценка вече говори колко по-изгодна е цената, която е с 30 долара по-ниска. Да не говорим за оскъпяването при преработката на газа до годно за използването му състояние.

Също така по отношение на екологията, шистовият газ е пълен шит. Понеже сте и джендър-еколози, освен всичко останало. ;)
Станахме и джендър+еколози. Не знам защо почваш с обидите когато виждаш, че грешиш и дрънкаш глупости. Тъжно.
 
Пич, това се случва постоянно и никой не реве.

При действащи договори всички доставчици на услуги ти променят цени и дори някои условия по предоставянето на услугата. Аре, не се излагай наистина.
Хахаха, яко щом се случва често к не се реве. :) Значи, ако се променя нещо по цените, това е пак споменато в договора. Както в при телекомите. Май не знаеш какво трябва да представя и каква функция има договора. ;)
 
Хахаха, яко щом се случва често к не се реве. :) Значи, ако се променя нещо по цените, това е пак споменато в договора. Както в при телекомите. Май не знаеш какво трябва да представя и каква функция има договора. ;)
Щом могат да се променят цени при фиксирана в договора цена и това не ти е проблем, какво те ебе, че трябва да си откриеш още една сметка, за да плащаш по СЪЩАТА цена? Кой е по-лошият вариант, а?

Честно, чак ми е неудобно да обяснявам елементарни неща...
 
Станахме и джендър+еколози.
Добре, де, да кажем, че ти конкретно си изключение. Не си еколог. :)
 
Хехе, забавна си.
И ти...

ДОКУМЕНТ


Из „Отворено писмо на Асоциацията на организациите на българските работодатели (АОБР)“.


„Наясно сме, че сме поставени в условията на тежка политическа криза, но в настоящия момент много по-страшна е енергийната и икономическа криза особено за бизнеса, който не може да пренастрои производството си на други енергоносители за месеци дори.


Нека политиците ни престанат с непремерените, неразумни и национално безотговорни действия и говорене.


Грешките са направени, но трябва спешно да бъдат поправени, ако искаме българската икономика да оцелее и домовете ни да са топли.


На 27 юли т.г. Асоциацията на организациите на българските работодатели (АОБР) за пореден път призова за спешни мерки за осигуряване на необходимите количества и при разумни цени на природен газ, вкл. да бъдат възобновени спешно доставките от "Газпром експорт", съгласно съществуващия договор.


В отговор на този наш призив, на 28 юли т.г. министър-председателят в оставка оповести намерение за сключване на договор с неизвестен за обществото американски доставчик за седем танкера с втечнен газ, но "пропусна" да даде достатъчна информация относно ценовите условия, трасетата за доставка и други важни обстоятелства, които българският бизнес, а и българското общество следва да знаят.


Всъщност, танкерите не са седем, а три - останалите четири са за следващата година и са непотвърдени.


Въпросните три танкера за настоящата година биха осигурили по-малко от половината от недостигащите ни количества.


Освен това, няма осигурен капацитет - нито на терминал за разтоварване, нито на трасе до газопреносната мрежа на България.


Дори по някакво чудо да се намери начин втечненият газ да стигне до България, той ще е с 35-40% по-скъп от газа по договора с "Газпром експорт".


А като се добавят и неустойките, които ще платим по клаузата "вземи или плати" в договора ни с "Газпром експорт", този газ ще ни излезе три пъти по-скъп от този, който имаме, но не взимаме.


За всички разумно и обективно мислещи хора е повече от ясно, че е безалтернативно възстановяването на доставките по съществуващия ни договор с руската страна.


Вече станаха ясни откровените неистини за оскъпяване с 11% при превалутирането - не се оскъпява с нито цент!/При плащане с рубли.


Ако правителството не е наясно как се прави превалутиране, да се консултира с колегите си в Италия, Германия, Франция, Австрия, Словакия и Унгария.


Газохранилището в Чирен е най-празното в ЕС…“

Не ме интересува в коя медия е отпечатано, защото е 100% вярно

Целият материал:

 
Последно редактирано:
До ония ден Русия ни санкционира, сега пък не искаме УСА газ и те ще ни санкционират.
Нинова отиде вече. Да се пенсионира.
 
Отишъл Костя Копейкин в Lidl за промоциите на руската седмица. Празни рафтове.
Питал работник:
- Хляб няма ли тука?
- На съседния щанд няма хляб, другарю. На този няма олио.
 
Чета аз една статия - изследване показвало, че почти половината от автомобилните катастрофи били с участието на задницата. Вероятно почти половината са пък с участието на предницата :rolleyes:
 
Усещаме ли колко тъпо изглеждат и звучат отчаяните мемета и вицове за Костя на фона на това??

Аз също ще се погрижа да ви го напомням

1659689084362.png
 
Слушай да, и стискай здраво спестяванията си. Предстои поредния грабеж. Кофти когато не се помнят събития от преди година. Ти знам, че чакаш светло бъдеще след тези избори, но бъди готов за нещо не чак толкова розово. ;)
Природният газ е поскъпнал в ЕС с 52,6%, а у нас два пъти и половина повече - със 128,5%.
При бензина в ЕС цената му се е вдигнала с 35,7%, а у нас с 57%.
В ЕС храната е поскъпнала с около 11,9%, у нас - с 24,5%
Отчита се и драстично увеличение на цената на хляба.
И докато в ЕС средно тя се е вдигнала с 15,9, у нас покачването е 3 пъти по-голямо - 46,5%.
 
Природният газ е поскъпнал в ЕС с 52,6%, а у нас два пъти и половина повече - със 128,5%.
При бензина в ЕС цената му се е вдигнала с 35,7%, а у нас с 57%.
В ЕС храната е поскъпнала с около 11,9%, у нас - с 24,5%
Отчита се и драстично увеличение на цената на хляба.
И докато в ЕС средно тя се е вдигнала с 15,9, у нас покачването е 3 пъти по-голямо - 46,5%.
Америка за България и НПО и медиен монополист П.
 
Природният газ е поскъпнал в ЕС с 52,6%, а у нас два пъти и половина повече - със 128,5%.
При бензина в ЕС цената му се е вдигнала с 35,7%, а у нас с 57%.
В ЕС храната е поскъпнала с около 11,9%, у нас - с 24,5%
Отчита се и драстично увеличение на цената на хляба.
И докато в ЕС средно тя се е вдигнала с 15,9, у нас покачването е 3 пъти по-голямо - 46,5%.
Да. И сигурно ще е ново за теб, но не ядем качествена храна, а вкарваме боклуци от Европа. За това са нужни повече от едно правителство на 6 месеца, за да се докараш до тук. Случилото се при ПП беше неизбежно, защото реално държавата ни по никакъв начин не е подготвена за криза по ред причини. Най-значимата е, че корумпирани политици през годините не успяха по никакъв начин да направят така, че България да стане силна, независима и успешна. Повече от сигурен съм, че което и правителството да беше поело юздите през тези 6 месеца не би се справили по-добре, като изключим момента с това, че можеха да измислят нещо с този договор, но ако бях го направили, Европа щеше да им резне други пера - за неподчинение. Малко по-сложно е отколкото си мислим всички. Защитаването на националния интерес крие много подводни камъни, които реално за тях можем да гадаем. Така, че ПП са избрали може би най-удачния сценарии, ако поне се водят на половина толкова печатни и добронамерени. :)
 
Да. И сигурно ще е ново за теб, но не ядем качествена храна, а вкарваме боклуци от Европа. За това са нужни повече от едно правителство на 6 месеца, за да се докараш до тук. Случилото се при ПП беше неизбежно, защото реално държавата ни по никакъв начин не е подготвена за криза по ред причини. Най-значимата е, че корумпирани политици през годините не успяха по никакъв начин да направят така, че България да стане силна, независима и успешна. Повече от сигурен съм, че което и правителството да беше поело юздите през тези 6 месеца не би се справили по-добре, като изключим момента с това, че можеха да измислят нещо с този договор, но ако бях го направили, Европа щеше да им резне други пера - за неподчинение. Малко по-сложно е отколкото си мислим всички. Защитаването на националния интерес крие много подводни камъни, които реално за тях можем да гадаем. Така, че ПП са избрали може би най-удачния сценарии, ако поне се водят на половина толкова печатни и добронамерени. :)
Бате твоето говорене се промени доста последните 2 седмици , нямаше такава любов към ПП , а виждам че последните 2 седмици доста по така си към тях ... да не са са видяли темата тука и да се свързали с теб? Да не те видим в листите след 2 месеца хахаах
 
Бате твоето говорене се промени доста последните 2 седмици , нямаше такава любов към ПП , а виждам че последните 2 седмици доста по така си към тях ... да не са са видяли темата тука и да се свързали с теб? Да не те видим в листите след 2 месеца хахаах
Ти май не четеш какво пиша. Не харесвам ПП, но при мисълта, че пак ще дойдат лешоядите от ГЕРБ и ДПС не кара да се чувствам доста кофти. И къде точно видя любовно обяснение? Всичко, което пиша е как засирането е общо и ако си мислите, че само в последните месеци всички се срина, много сте се объркали.

Нандито се подхилква под коментарите, ама е трудно да се обясни на човек, който живее ден за ден и не трябва да мисли за други. И какво ще остане в бъдеще за тях.

;)
 
Последно редактирано:
Бате твоето говорене се промени доста последните 2 седмици , нямаше такава любов към ПП , а виждам че последните 2 седмици доста по така си към тях ... да не са са видяли темата тука и да се свързали с теб? Да не те видим в листите след 2 месеца хахаах
Ти облиза гъза на Доган и Пеевски, а говориш за него. Много безсрамници!
 
Защитаването на националния интерес крие много подводни камъни, които реално за тях можем да гадаем
Целият ти пост е глупост до глупост, ма нека се спра на това цитираното.

Чувал ли си за един чичко унгарец, казва се Виктор Орбан??? Сигурно не си - ПП не го споменават никога, а и казионните ни медии като цяло. Та той си брани националния интерес и хич не се трогва от истеричните писъци на ЕС.

Той може да си го позволи, защото отдавна е изгонил и не допуска в страната си злокачествените фондацийки на Сорос.

Природният газ е поскъпнал в ЕС с 52,6%, а у нас два пъти и половина повече - със 128,5%.
При бензина в ЕС цената му се е вдигнала с 35,7%, а у нас с 57%.
В ЕС храната е поскъпнала с около 11,9%, у нас - с 24,5%
Отчита се и драстично увеличение на цената на хляба.
И докато в ЕС средно тя се е вдигнала с 15,9, у нас покачването е 3 пъти по-голямо - 46,5%.
Типине, недей да ги каканижеш такива привидно умни, защото ако тиквун беше на власт през последните 6 месеца, нищо нямаше да е по-различно. Е, може би поне нямаше публично да бърка в нечии дамски гащи.

Същият Yes-MAN, същата анти-българска политика. Буци не е управлявал в условията на безумни решения, наложени от евро-клептократите, затова хората си мислят, че той се е справял по-добре с управлението.

А, и да добавя за корупцията - в последните 7 месеца имаше същите корупционни схеми и назначения на наши хора на важни постове като при тиквун. Отново повтарям: ПП НЕ СА АЛТЕРНАТИВА НА ГРОБ - ЕДНО И СЪЩО ЗЛО СА!
 

Горе