ЧЕРЕН СПИСЪК НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ

От: ЧЕРЕН СПИСЪК НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ

Blinky - де е темата, дето днес писах в нея?
 
Re: От: ЧЕРЕН СПИСЪК НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ

Blinky - де е темата, дето днес писах в нея?

Потребителя искаше да се изтрие, поради лични нападки към него. ;) И моля те отвори нова тема за това. Не тук, че пак ще седя да си търкам. :)
 
От: ЧЕРЕН СПИСЪК НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ

Нарочно писах тук, за да ти седи името в черния списък - като унищожител на конструктивни теми, от които може да се научи нещо полезно, и като човек, който не цени труда на критично коментиращи потребители на форума, които наистина разбират от уеб.

https://www.predpriemach.com/showthread.php?t=67873
 
От: ЧЕРЕН СПИСЪК НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ

Откачена работа, мрънкане и нищо повече, лаладжийски истории... на пръв поглед.
 
От: ЧЕРЕН СПИСЪК НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ

Разбрахме се с колегата nick337 и ми прехвърли страници за договорените пари. Банко ако иска може да го махне от "черния списък" :)
 
Re: От: ЧЕРЕН СПИСЪК НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ

Разбрахме се с колегата nick337 и ми прехвърли страници за договорените пари. Банко ако иска може да го махне от "черния списък" :)

Моля те, редактиран си постовете и айде малко повече търпение в бъдеще и комуникация иначе само се прецаквате. :)
 
Re: От: ЧЕРЕН СПИСЪК НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ

Редактирах, но RealMoney ме е цитирал и него не мога да го редактирам :)

Супер. СегА може да си разменените по един положителен итрейд. :) За да зароите томахавката. :)
 
Здравейте,
искам и аз да се оплачая мисля че за първи път от престоя си в този форум от потребител https://www.predpriemach.com/members/tedi097.25689/
Случаят накратко е следния: Преди месец и продадох сайт, като към него дадох всичко - различни акаунти, хостинг, домейн и дори профила в рекламната мрежа към сайта Adnow. В профила ми там имах 45$ непреведени от преди да и продам сайта и се разбрахме когато след 2-3 седмици направят превода да ми ги изпрати. Мина се време, от мрежата направиха плащането, аз и писах поне 6-7 пъти като един път ми казва че не е направено превеждане, втория път ми казва че била сложила на мястото на пейпала някакъв мейл, който няма PP и така станало някакво объркване и оправдания от този род, на които опитен сайтаджия трудно би се вързал. Във фейсбук ми отговаря след ден-два и за сега не виждам признак да реши да ми изпрати парите, затова реших да я запиша в черния списък. Фейсбук профила и е https://www.facebook.com/tedifitness . Не препоръчвам на лоялните колеги да се занимават с подобен тип детски истории, фактически с въпросната госпожица.
 
Ами не че ще умра без 45$ къде ли не съм ги дал, по-скоро искам да предупредя останалите потребители, а да се е объркала не вярвам, понеже няма как да изпратят от adnow пари на несъществуващ пейпал.
 
...втория път ми казва че била сложила на мястото на пейпала някакъв мейл, който няма PP и така станало някакво объркване и оправдания от този род, на които опитен сайтаджия трудно би се вързал.

Стават такива грешки, и аз съм ги правил. С отвлечено внимание си или в бързината пишеш друг имейл. Но това се поправя, и с това не я оправдавам, което е направила е нередно, тъпо е някой да иска да се злепоставя, да краде. Днес ще открадне 45$, но утре името му ще е компрометирано и никой няма да работи с него.
 
но утре името му ще е компрометирано и никой няма да работи с него.

Име в нета - няма, освен в моментите в които си стоиш зад ЕГН-то или поне двете си имена. Имиджа в който и да е форум се 'изчиства' с нова регистрация.
 
Име в нета - няма, освен в моментите в които си стоиш зад ЕГН-то или поне двете си имена. Имиджа в който и да е форум се 'изчиства' с нова регистрация.
нулев айтрейд или на - е едно и също. С такива профили сделки се правят , просто те правят първата крачка в сделката за да нямат възможност да лъжат.
 
И така да е, примерно плащането, ако е през PP - може да се заяде и да пусне диспут с който респективно да си прибере парите обратно и нищо, че първи е направил крачката - пак те прецаква. Такива трябва да се банват перманентно от всякъде, без обяснения.
 
Така.... Дадох ти 300лв за сайт който уж щеше да си избие парите за 1 месец. 5 дена след сделката кликовете паднаха с 50% - нищо не ти казах. Две седмици след това няма и 1 клик.
Още като ми писа ти казах че съм се объркала с мейла, и ще ти ги пратя 45$ поне ти да не си вътре. Аз достатъчно се овътрих ;д просто трябваше да изчакаш или поне да ми обясниш как да пусна тикет до тия от адноу. Обясних ти и че съм доста натоварена (особено тази седмица. Имах 3 състезания + лекции. Нямах време за фб ). Ти не стига че ми продаде буклук ами и някакви епитети ми слагаш.

Веднага мога да ти прехвърля сайта обратно +50$ (5$ от мен да се почерпиш с едно кафе) а ти да ми върнеш парите които ти дадох за него. (Не помня колко бяха ) Съгласен ли си ;)
 
Аз имам репутация и не бих си позволил да излъжа някой във форума. Всичко което съм казал е било така и всикчо, което съм продал е било както съм го описал. Няма печеливш сайт, който като се продаде 100% си остава печеливш, всичко си зависи от собственика. А за мен да обещаеш че ще си платиш това което трябва и после да земеш да ми викаш че много работа имаш мерси много
 

Горе