Търся: Търся съмишленици за сайт /2/

Толкова ли не ти се намират 3 лева за хостинг? Аз не бих си причинил да пусна нещо, камо ли да тестя на безплатен хостинг.
 
StillMad, човека може да е още млад и зелен, а те всичките така мислят на неговите години. В края на тийн годините нищо не е въпрос на пари, всичко е въпрос на идеи :)
 
Регни си още 10 акаунта, палячо:)
 
Бавен, заминавай да бач и спри да ме дебнеш по темите.. Ако си толкова КУРназ дай ми малка следичка да дойда да те видя що за дърто пиянде си :)
 
Че кой ще те дебне точно теб, параноик.
 
След малко лабиринтни изпълниния, мисля, че сайтчето вече започна да се получава доста добре. Все пак да напомня, че това е пробна версия. Мисля, че голяма част от според мен необходимите неща са вече налице.
 
А така! Сега вече се вижда, че имаш особен ентусиазъм да го пуснеш този сайтъ. Харесва ми по отношение на дизайн, а сега какво правим със "съмишлеността" по оношение на контента?
 
А така! Сега вече се вижда, че имаш особен ентусиазъм да го пуснеш този сайтъ. Харесва ми по отношение на дизайн, а сега какво правим със "съмишлеността" по оношение на контента?
Нямам проблем с хейта. и на никой не се сърдя. Приемам всякакви критики, дори хейт, но предпочитам да е конструктивно, за да мога да извлека полза и самият аз да се ъпгрейвам в това, което правя.
Еми съмишленици, явно няма.
 
:) :) :) Ще захапеш накрая за кво иде реч, кой е Валдес дъртият пияндурник и кой съм аз, но нека мине подобаващо време :D
Еми и аз имам правото на бъзик :)
 
Ти се бЪзикаш, ама май само ти от целият форум не захапа, че само аз имам интерес от новият ти сайт :) :) :) Всичките ми галимации по темата бяха само и единствено с идеята да проверя дали разполагаш с як чифт топки :) защото това е горе-долу единственото условие за направата на такъв сайт :D
Иначе тоя целият дизайн дет се мъчиш щях да го направя за един ден на макс, но все още не виждам в теб съмишленик.. Според мен ще дадеш много бързи фира, камо ли ако те натиснат малко в повече
 
С тези изтъркани трикове няма накъде повече да се излагаш, но да видим.
 
Нещо много слабо... трябваше вече да има трета тема за търсене на съмишленици... :D
 
Бавно но сигурно, така са ма учили, олигофренче
 
Пускай го в реддит в /geek/ Поне +500 вота ще събереш, но го пусни като image, че иначе ще те баннат :D
 

Горе