Как открихте нашия форум?

Как открихте нашия форум?

  • Търсачка

    Votes: 454 65.7%
  • Реклама на сайт

    Votes: 21 3.0%
  • Линк от друг форум

    Votes: 51 7.4%
  • Препоръка от приятел

    Votes: 165 23.9%

  • Общо гласове
    691
Форумът го намерих след като търсих информация в Google с ключови думи "как да продаваме в Ebay" . Вие ми изгряхте сред някой от първите резултати. :) Оттам нататък видях, че това тука си е цял извор за знания на каква ли не тематика, приоритизирах си разделите и .... четене. :)Не съм се отказал и от писането тук разбира се!
Здравей и мерси много за отговора ти. :) На мен ми излиза 2ри резултат. Давай по-смело с писането, ако ме питаш мен. :) Моля споделяйте още в темата как ни намерихте. :)
 
Попринцип го от гугъл, но отдавна чета този наистина полезен форум, а сега реших и аз да се присъединя. Адмирации за форума. :)
 
Попринцип го от гугъл, но отдавна чета този наистина полезен форум, а сега реших и аз да се присъединя. Адмирации за форума. :)
Мерси много и добре дошъл при нас. А какво точно си търсил последния път, когато си решил и да се регистрираш? Успехи.
 
Препоръча ми го колежка преди няколко години. Много ми хареса разнообразието на полезна информация, която може да се намери във форума за това си направих и регистрация. Известно време обаче работата ме завлече в друга посока и бях позабравил за форума. Миналата година отново влязох в IT сектора и се присетих за форумчето, като го препоръчах и на двама познати :)
 
Не съм в IT сектора, производител съм. Убеден съм, че сътрудничеството между българските производители (оцелелите :() и IT специалистите е единственият път за съживяване на икономиката.
Разбира се, на пазара не липсват консултантски услуги. За съжаление, в повечето случаи тапата е кръгла, а дупката е с по-сложна форма :)
В този форум повечето хора са творци, а и колективният ум винаги е по-ефективен.
Та, който търси - намира (Гугъл).
P.S. Интересувам се от онлайн-търговия. Поправете ме ако греша, но в БГ просто липсват други форуми с такива корифеи и толкова мощен потенциал.
 
@msr , мерси много за коментара ти. Случайно да имаш спомени как е стана на въпрос за форума? И най-вече как го препоръча на останалите двама? Интересно ми е. Мерси предварително. :)

@dustboots , за всички ни е приятно да се събираме тук и да споделяме опит. Какво си търсил като си ни намерил?
 
Търсех предимно решения за онлайн търговия. Сега вече получавам и отговори от корифеите ))). Дай Боже да изскочи и сътрудничество.
 
Здравейте, нов съм тук, нов съм и като графичен дизайнер, ако мога така да се нарека. Намерих форума от тук: http://narabota.blogspot.bg/2010/06/freelance.html
Участвам доста отдавна в един друг форум, където има правила за писането на глупости, харесва ми че и тук има правила за писане.
Видях че има тема с конкурси в които бих искал да участвам и се надявам скоро да мога, защото явно трябва време, за да мога да качвам снимки.
Поздрави
 
Чичо гугъл знае всичко... от скоро съм тук , но има много полезна информация и съм доволен , че го открих... скоро ще споделя за мойте планове , само да мога да пускам теми.
 
Здравей и добре дошъл. Радвам се, че ти допада форума и се надявамс времето да споделяш както всички нас. :)

А какво точно си търсил през Гугъл, че сме ти излезли на предни места.

Колкото до това с темите, ще можеш да пускам щш след още някой друг ден. 1-2 дни ти остава. Постовете вече си ги събирал. ;)

Успехи от мен. И продължавай все така да ни следиш и четеш.
 
Здравей блинки, търсех онлайн бизнес покупко/продажба , обичам да разглеждам и определено мога да кажа , че ще съм ви редовен читател и писател :)
 
И аз да се включа вече не си спомням как го открих но не сгреших и е единствения БГ форум който посещавам в момента ;)
 
Здравей блинки, търсех онлайн бизнес покупко/продажба , обичам да разглеждам и определено мога да кажа , че ще съм ви редовен читател и писател :)
Мерси за инфото. Определено ще си полезен. Трябва си хора с опит, които да споделят. :)
 
И аз да се включа вече не си спомням как го открих но не сгреших и е единствения БГ форум който посещавам в момента ;)
От доста време си потребител гледам. Аз често казано много се радвам на всеки дошъл и допринасал за обществото - а и остава за поколенията напред. И едно голямо благодаря за това. ;)
 
При търсене в гугъл "как да снимаме продукти" и попаднах на форума/на първа страница , второ място/ .Във форума има много полезна информация и дискусии .Можеш да намериш съмишленици и партньори в бизнеса , както и професионалисти на който , като си платиш да ти свършат качествено работа.
 

Горе