Няколко въпроса относно Adsense и сайт

Защото се подиграват с издателите със смешни цени, правила и изисквания. Адсенс не е както преди 3-4 години, сега е пълна пародия на голяма рекламна мрежа.
 
Стига сте говорили глупости. Тази и миналата година са най-успешните ми години в 10 годишната ми практика с Адсенс! Плащанията зависят от това колко наливат рекламодателите. За това, че няма никаква реклама се сърдете на скопената БГ икономика!

Ето статистика за англоезичен сайт, която преди малко пуснах и в друга тема:

cpc_10y.png
 
Не се хваля, а говоря с факти. Ако включа и CTR-а, ще разбереш защо е спада през 2016.
Истината е, че през 2016 изпържих CTR-a от лакомия, след което видях, че приходите не мръднаха кой знае колко нагоре. Есента миналата година преподредих рекламите и намалих броя им (от 3 на 2 елемента), СРС-то скочи, CTR-a падна, но приходите се задържат същите. Оставих го така, защото предпочитам по-скъпи реклами с по-малко кликове. Според някои, дори и това е SEO фактор - по-скъпите реклами са доголяма степен и в резултат на средното прекарано време в сайта - средно 17 мин и 28 сек на сесия за миналата година.

Та, вместо да спориш като добиче, вземи почети малко от какво зависи СРС. И като направиш сайт с леФ CTR и 20 мин средна сесия - ела да си ги мерим ;)

П.С> Докато писах по-горното изкарах 10 кинта от Адс, така че наистина прочети какво написах и се замисли преди да пишеш следващия отговор.
 
Искам да питам средно с 5-6к дневен трафик от фейсбук колко би трябвало да се изкарва от адсенсе ?
 
Искам да питам средно с 5-6к дневен трафик от фейсбук колко би трябвало да се изкарва от адсенсе ?
С български страници горната граница я слагам на 10, а долната на 4 евро
 
Само като ти видя поста и няма какво "да меря с теб"

"средно 17 мин и 28 сек на сесия за миналата година", после па стана "CTR и 20 мин средна сесия". Бах та в СЕЛО специалиста, бас хващам, че сайта ти няма и 1к. посещения на ден...
 
С български страници горната граница я слагам на 10, а долната на 4 евро
Мечтай си.
 

Горе