Facebook - промени и новости

Явно обаче, е някакво наказание и аз незнам определен лин на определен страница не дава да се отваря а други линкове дава, някой знае ли нещо по въпроса?
 
Днес пак тотална бъгава работа. При някой друг освен при мен да отказва да пуска насрочените линкове? Трябва да го правя ръчно...Което ме задължава да съм нон стоп пред компа...
 
От няколко дена прави тези бъгове с нагласянето, или не ги споделя или ги споделя в друго време, проблема е с това, че се бъгва и не дава да се отварят линкове, по всяка вероятност не сте забелязали но на определени линкове не дава да се отварят цъкаш на тях но не иска да те прати в сайта, проблема е от няколко седмици за България, в америка е от 3 месеца, никой не знае дали е бъг или е някакво наказание, но едно 10-20% е надолу трафика заради това, добре че проблема не засяга мобилните телефони, че щеше да е доста зле.
 
И при мен имаше проблеми с пропуснати насрочени публикации. Според мен е някакъв бъг.
 
Аз ги настройвам ръчно и наскоро имах няколко публикации, които не тръгнаха.
 
Възможно е да е и от самите линкове, на мен често ми се случва да ми блокират някои от най-вървежните публикации, въпреки че няма нищо нецензурно в тях.
 
Абе как ще ги блокира, нали ръчно си тръгват! Просто явно си има бъг и това е!
 
Абе как ще ги блокира, нали ръчно си тръгват! Просто явно си има бъг и това е!

Направете следния тест, като публикувате, от компютър после се опитайте да влезете в публикацията, ще забележите, че на определени линкове няма да можете, според някой това е бег според други е тест за цензура, на линковете който не се харесват на фейса да не може да се отварят, за сега е само при компютрите и таблетите, пре телефоните е наред всичко.

При мен от 20 линка поне 4-5 са такива, отварят се само на телефон, или с десен бутон и отвори в нов прозорец.
 
Иначе със сигурност ще настъпят доста промени, в Германия са приели закон според който ще глобяват забележете фейсбук а не сайтовете, който разпространяват фалшиви или невярна новина, а глобата е 50 милиона. И разбира се от там фейсбук веднага са назначили 1000 човека да банват и следят за всички такива сайтове. Според закона в Германия най-късно до 1 седмица трябва всеки фалшив линк да е премахнат и баннат.
 
Здравейте. Имам проблем с Фейсбук пиксела. Направен е в Магенто и съответно отчита всички ивенти на Фейсбук страницата. Проблемът е , че когато създам реклама и тя приключи, не ми отчита поръчките от Cross Device, както правеше стария пиксел. Може ли някой да ми помогне да го настроя?
 
Гледам днес получих някакъв бонус от фейсбук да промотирам пост с 30$, това някаква нова политика ли е от тях или е нещо нормално понеже за 3 години не съм получавал такива неща? И гледах но не намерих информация, за условията на промоцията, само пускам и получавам 30$ или трябва да платя нещо за да ги получа, някой знае ли нещо за това.
 
Фейсбук май отряза достъпа до приложенията за постване. С hootsuite и tiempy не дава да се зареждат линкове, някой друг има ли същия проблем? :eek:
 
виждам че май не може да се споделят линкове от страници в групи, и при вас ли е така?
 

Горе