Да продаваш лавандула в Амазон

Много от вас търсят перфектния продукт ( не че аз не го търся де). Ама да продаваш стръкове лавандула и то по над 250 бройки hа месец си е сериозен успех!
http://oi65.tinypic.com/5x6bzo.jpg

И един български вариант:
http://oi63.tinypic.com/1zxmogg.jpg

линк към продукта:
https://www.amazon.co.uk/Lavender-O...UTF8&qid=1484914787&sr=1-24&keywords=lavender
 
Последно редактирано:
е те продаваха и родопски въздух в буркани, лошо няма
 
майтап ама може и да е продавал, не съм го следил, както има и вода от ледник за по 1000 евро бутилката
 
Сега трябва да уточниш, че тия хубави продукти не са на нашенска фирма. Да продукта е нашенски, но ето тук нашите хич ги няма. Какво пречи на нашенски производител да го направи така и да го продава там.
 
Сега трябва да уточниш, че тия хубави продукти не са на нашенска фирма. Да продукта е нашенски, но ето тук нашите хич ги няма. Какво пречи на нашенски производител да го направи така и да го продава там.

Не не са. Даже и бутилката е на компания регистрирана в слънчева Калифорния. Принципно това са различни процеси да произвеждаш и да продаваш. Всеки сам си избира кое да върши, пък може и двете обаче се изисква креативност. Наистина че нашите не се сещат, но и ако им разгледаш сайтовете са странни поне за мен. Има всякакава информация, но не и какво предлагат и как го предлагат. Ще им звънна в Понеделник да ги питам какви масла предлагат ( всичко около продажбата) и дали може да сложа мой лейбъл.

Като стана въпрос за фирми има една регистрирана в Амазон TZARKALOQAN, ако е сред нас поздрави от мен.
 
Не го прави това, пиши ли ЛС.
 
Пиши ми ЛС
 
666 BSR in Beauty (spooky) особено при такива коментари!!?? Понякога се изумявам как купуват такива продукти хората, а уж ревютата били важни?

-Quote-
This is definitely not 'pure' essential oil. I use lavender a lot and i can tell you this is synthetic and i definitely wouldn't put it anywhere near your skin let alone inhale

Dreadful !!! Mine didn't even smell of lavender , smelt more like drain cleaner - which is where it went. I have never bought cheap essential oil before and I won't again

I bought this as it had such a great rating and was a good price. I believe it to be fake. Even the box says non pure lavender oil on it - see picture! I've had a lot of lavender oils over the years none of them smelt as awful as this. I love lavender - this was not lavender!!!!
-Unquote-
 

Горе