Facebook - промени и новости

Две страници са ми неактивни, без да съм предупреден, че имам наказание. Не съм нарушавал правилата, в едната страницата публикувам веднъж дневно, а в другата от месеци нямам постове. Забелязвам, че не мога дори да се свържа с Помощния център. Блокирана ми е и тази функция. Дори не мога да попитам защо е блокирана страницата.
 
Общо взето нещата стават като при профилите, които спамеха по групите едно време. Първо те блокват за ден, три седмица, месец и гориш. Квото и да правиш...Като мине известно време профила се оправя, но трябва да се намали спама от него. Може би и тука ще е така. Проблемът е, че дори да се купят нови страници и т.н., не е гаранция колко време ще изкарат и дали няма да бъдат блокирани още от първия път за месец. Явно има някакъв "черен списък" и попаднеш ли в него няма измъкване, както с пандите и пингвините на Гугъл преди време.
 
Разбирам за спама. Но аз специално не съм спамил. Даже в едната страница не съм публикувал от 2-3 месеца. А в другата имам по една публикация на ден. Наблюдавам фейсбук страницата на zajenata.bg, те спамят пред 5-10 минути, и то с потресаващо интересни теми, и никой нищо не им казва.
 
То не са само те. Тук мисля, че причините са две - плащат за реклама и втората - фейсбук ги приема за "бранд" - голям/сериозен сайт с аудитория. Според мен тук голям фактор играят и репортите, но на каква база ги приема - не мога дори да се опитам да потърся логиката.
 
Да, прав си, колега.
И друго не мога да разбера. Ако има наказание, би трябвало да има съобщение от страна на Фейсбук, както излиза предупреждение на профилите. Тук освен, че от 3 дни са спрени страниците ми, даже и не мога да попитам, защо са спрени, тъй като опцията "връзка със фейсбук съпорта", не работи.
Излиза, че за да публикуваш, трябва да си плащаш и между плащанията да постваш по нещо free.
Такова спиране на страниците не съм имал досега и ако се спазва последователността, би трябвало да са спрени за ден, като първо спиране, а те са не функционални вече 3 дни. Не мога да разбера. Няма логика.
 
Споделяйте публикации на нови страници! На публикация праща по 1к лайка на новата страница
 
Какво имаш предвид? Размяна на споделяния ли? Какво е по-различното от преди?
 
Ами тук е мястото да дам коз на колегите със баннати страници по за месец.......споделете линк от актуална-страница без наказание-в страница която е ограничена за месец :cool: И кажете кво се случва при вас?!
 
Ами и друг колега каза че не се е получило при него.....не знам що.......виж последните 3 публикации..... това е страница наказана за един месец от 23
Цък

п.с. Не питайте колко наказани страници имам :D:D
 
В по-горен пост писах......ако не се сещаш дай две страници да видя върви ли при теб.....писах ти в скайп
 
И последна снимка за оглед - ЦЪК

Някой ако продава баннати страници за месец да ми пише :cool::p
 
Има ли вече отблокирани страници, на колегите, които първи пострадаха?...
 

Горе