Кой от вас развива свой български интернет форум?

vps

New Member
Днешно време при огромната популярност на Facebook малко хора биха се захванали с подобна задача. Но търсейки в Google се оказва, че все пак и днес се появяват множество форуми, които общо взето не се развиват, но хората пък опитват... Има и много форуми, които са създадени преди години и още ги има, въпреки че все още кретат.

На практика естествена е логиката да имаш нещо свое, което да управляваш. Ако направиш блог, то се оказва, че трябва често да пишеш в него. Ако направиш форум, то тогава може да си заблуден (ако не предприемеш никакви конкретни действия за популяризирането му), че ще се намерят хора, които ще пишат в него и така ще се развие, без особени усилия от твоя страна. Понякога създаването на форуми е обусловено и от друга причина, като например да синтезираш своята дейност, но не в едина нишка като блог, а сортирана според естеството на работата си (познавам един човек, който си е направил форум за заваряване, защото той с това се занимава).

Създадох тази тема поради две причини. Първо ми е интересно хората, които определят себе си като предприемачи дали се хващат да правят подобно начинание? Втората причина се състои в това, че разработвам един web проект, който основно се нуждае от информация за такива форуми. Ако сте администратор на подобен форум, то може да ми пишете на лично съобщение, за да ви дам повече информация за начинанието ми.
 
Поне десетина човека от този форум имаме свои форуми.
Някои дори тръгнаха съвсем скоро.
 

Горе