Казус при онлайн магазин за техника на дропшипинг?

Bokrael

Member
Здравейте, ще правя онлайн магазин за всякаква техника на дропшипинг. Единствения проблем, на който не можах да намеря решение е казуса с гаранциите на продуктите. Фирмата партньор не изисква от мен да имам фирма и ми дава опция да пращам гаранции по електронен път или да се генерират в сайта ми след покупки, но няма как да издавам касов бон. При евентуален проблем, обаче клиентите ми, ще трябва да се свържат с фирмата партньор, които все пак ще признаят гаранцията ми, на която пише каквото аз съм решил, а не тяхното име. И въпреки, че клиентите, ще си получат рекламациите и без касов бон малко ме притеснява това, че няма да мога да издавам такива както и фактури. Другия вариант, които говорихме е да си прилагат към всякаква стока директно тяхна гаранция + касов бон и фактура ако е необходимо. Ще можете ли да ми предложите някакво разумно излизане от ситуацията?
 
Благодаря ти, това може би е решението! Само да поразпитам да видим дали съм разбрал. Когато се разбера с ЕКОНТ да да работим на този принцип, щом вземат пратките ми от партньора ми и ги доставят на клиента, въпросната бележка, която е показана на снимката ще служи като касов бон? И вече гаранцията мога да я пращам по електронен път или да направя сайта, така че да я генерира сам и клиентите да си я принтират?

Трябва ли да имам фирма за да работя с ЕКОНТ на този принцип?

Ако сайта ми генерира автоматично товарителници на всяка поръчка, в кой момент и на кой от веригата трябва да съобщя този номер за куриера да издаде на клиента, такава бележка? На партньора ми или на куриера? Защото те поръчват куриера при тях всяка вечер?

Мисля, че така все пак не мога да издам фактура или се лъжа...? Така бих могъл да загубя клиенти, които искат да пазаруват служебно с фактура?
 
Последно редактирано:
Ами мисля че приципа е малко като на еМаг. Като поръчвам там те ми пращат електронна гаранция и като отида в Еконт ми издават една бележка и ми казват да я пазя заради гаранцията. Не съм пробвал да работя по този начин с еконт, защото фирмата ми още не е готова и не съм направил магазина.
 

Горе