Въпрос за Adobe creative cloud

khadoo

Member
Как мога да купя пълният пакет програми на Адоб (Криейтив клауд) с отстъпката за ученик, учител или студент като не спадам към нито една от гореизброените категории? Може ли на името на приятел, който живее и учи в чужбина и университета му е от акредитираните от Адоб? Другият въпрос е, че от българският сайт на Адоб даже не ми дава директен шопинг карт за покупка, когато става дума за секция "Учащи" (т.е. с отстъпката), а ми лоудва списък с БГ ритейли, които хал хабер си нямат (обадих се на двама, трима. Единият даже не знаеше, че продава пакетите на Адоби).
Разберете ме най-лесно ми е да кракна програмите, но не искам пиратски истории с непълни функционалности и крашнати уиндоуси. От друга страна пълната такса за целият пакет 120 лв месечно при годишен абонамент ми е малко солена на този етап. С отстъпката за студенти се побирам идеално в бюджета ми.

Моля помогнете. Благодаря!
 
Всъщност използването на студентски лиценз, без да имаш право на това си е "пиратска" история :) Но като цяло нямаш проблем - лиценза позволява да се активира на два компютъра, само един може да ползва софтуерите в даден момент. Т.е. твоят приятел от чужбина се абонира, дава логина си и просто не трябва да работите по едно и също време. Няма ограничения по държава, до колкото знам, лиценз купен през немски университет може да се логва тук.
 
Абе що се занимавате да им купувате скапаната скъпа продукция на тея бе. Слагайте Gimp и се учете на безплатно и хубаво.
 

Горе