Търся да си закупя една определена[като дизайн] мишка

monefff

Well-Known Member
Колеги търся да си закупя ето такава мишка: Мишка Delux DLM-526BU


76350.970.jpg

DELUX-DLM526BU.jpg



Става въпрос за точно този дизайн. Марката дали ще е Delux или някаква друга ми е се тая.. Трябва ми точно този дизайн.. Да е с два бутона в ляво и да е С КАБЕЛ. Безжични мишки не искам.
Трябва да има и тази чупка за пръста, която е.. 1 към 1..

Някой ако ползва такава или знае от къде да си купя такава, много ще го черпа..
 
Пусни си и ти едно търсене по изображение в Гугъл, може я има и в още бг онлайн магазини. Виж тук.
 
Последно редактирано:
Хубава е. Една от миналите ми имаше подобен дизайн. Доста удобна е. Мисля за Коледа да си взема това:

Виж файлът 16020

:D :D :D

Бате , сигурен ли си че всеки който мине край PC то ти, няма да се оглежда за нещо с което да удари тази мишка
 
Aз поръчах от 3 Български сайта тая мишка и никъде я няма.. все ми звънят да ми казват, че я нямат :D
Вероятно използват един и същ дропшипър :D П.С. Имам същата мишка само че е някаква китайка и е червена .. с малката разлика че сме на няколко хиляди километра и пак ще те бавя една седмица. Ако те устройства драсни едно лично с адрес на поща в която искаш да я получиш.
 
Само 12 лева....не е зле. :) Имало некви по не 200-300 лева, дето не знам си какво правят, на Рейзър не са лоши, ама са яко геймърски там. Не са ми много на сърце. :)

Аз откак си взех мишка Razer съм много доволен. Претенция съм относно движението на курсора, все си мечатех за някаква мишка на специални лагери или на магнитно поле, така че да няма триене и да върви някак по-плавно. Вече не си мечтая за такова нещо, Razer явно се движи достатъчно добре за мен. Чудя се обаче дали това не е и от подложката, щото след тая мишка си взех и по-скъпичка подложка пак на Razer, че нещо прескачаше на тази от 1лв. Вероятно подложките имат по-голямо значение отколкото мога да си представя. Препоръчвам на всеки да си вземе по една геймърска подложка.

От друга страна съм имал и технически проблеми с мишката. Тя е модел с батерия, която съм пробвал само за няколко дена само, щото не държеше много и практически е безполезна. Но един ден решавам да я извадя и се оказва, че тя се е надула и не ще да излезе. Едва я измъкнах, от тогава мишката ми е само на кабел. Друг проблем е, че вече 2 пъти съм я разглобявал заради проблем с бутона на скрола - не реагираше при всяко натискане и трябваше да го пръскам. Но въпреки тия проблеми пак си ми харесва тоя мишок и ако си взимам някога друга мишка, пак ще бъде геймърска :)

Имам и една клавиатура Razer Deathstalker... бих я заменил за друга по всяко време.
 
Аз вече 12-13 години си купувам единствено мишки от X7 серията на A4Tech. Това е геймърска серия и има разнообразни модели, които отговарят на твоите изисквания. Макар да не съм геймър, си купувам от тези мишки, защото за цената от около 40 лева получаваш една доста качествена и удобна мишка. Може да разгледаш моделите на x7.cn и ако си харесаш модел, да потърсиш в Гугъл от кой магазин можеш да го купиш.

Сегашната ми мишка е ето такава (модел F4):

ImgW.ashx
 
Мерси колега, точно това е дизайна, обаче търсех от BG, че тези ще ме бавят 1 месец... :(

Не знам от кой град си, но ако има китайски магазин със сигурност ще ги има там :)
 
Този дизайн е и моята мишка, но е безжична, Logitech. Имат и такъв вариант с кабел, но трябва да видиш модела точно. Отделно вече дали го имат тук някъде наличен.
Определено Logitech или Razer, евентуално M$, но за друго не бих дал и стотинка.
 
Logitech е много прехвалена марка Преди доста време имаше някаква тема за мишки по 1$ от Китай, е толкова доволен от мишка не бях оставал. Издържа повече от година и ми беше супер удобна.
 

Горе