VPSBG.eu - гигабитов VPS Хостинг и промо кодове само за Predpriemach.com

Възползвах се от бонуса. Ъпгрейда беше направен 15 минути след като пуснах тикет.
 
Весела Коледа на всички! И аз им писах да се възползвам от коледната промоция. Да допълня, че от две години и горница съм при тях, а преди това съм сменил 4 хостинг компании само за 2 години, страшно коректни и бързи са! Винаги мога да разчитам на тях при възникнал проблем, дори понякога ми става неудобно да ги занимавам.

Продължавайте в същия дух! :)
 
Аз също току що поднових за още една година. Макар и да са се случвали много кратки прекъсвания, обикновено в рамките на минути, като цяло съм все по-доволен от услугата и е факт, че VPS-a ми е със следния ъптайм:

System uptime 412 days, 12 hours, 49 minutes

Цените без отстъпка са конкурентни на големите западни хост компании, а с коледните намаления, които трета година използвам за подновяване направо са несравними. Бърза и коректна комуникация по имейл, като цяло ми се ще с всички български фирми общуването да вървеше по този начин.
 
И по традиция, която не крия, че ми допада, да питам : Тази година подаръци, изненада, разни гъдели? :)
 
Разбира се! Този път готвим повече изненади от нормалното :)
 
Разбира се! Този път готвим повече изненади от нормалното :)

Здравейте, може ли LG или IP за тест?
Също има ли вариант за поне 500Mbps извън БГ?

ПС. За наети сървъри, не за VPS

Поздрави!
 
Разбира се! Този път готвим повече изненади от нормалното :)

Изненади, ама с тоя пост ме подсетихте, че утре ми е краен срок за единия ВПС за плащане... :rolleyes:
 
@lqllqlq Като наш лоялен клиент, можете да се свържете с нас за индивидуална отстъпка на изтичащата услуга, която ще бъде минимум съответстваща на коледната.

@Victor R
Много зависи от необходимия месечен трафик и от индивидуалния пакет, за съжаление към момента сме изцяло изчерпани откъм наети сървъри, включително и очакваната ни доставка за ноември, съответно не мога да дам конкретен срок за изпълнение в момента.

IP: 94.156.77.1
Test file: http://94.156.77.2/100MB.test
 
За всички клиенти, нови и настоящи - можете да се възползвате от остъпка в размер на 30% при предплащане за 12 или 24 месеца. Използвайте промо код: Grv4fPHWKpM

Може да се използва до 30.12.2017г, като при поръчка плащането трябва да бъде извършено до 07.01.2018г.
 
Последно редактирано:
Днес бях изненадан от цял колет подаръци от vps.bg.

Power bank, usb drive, тениска, чаша, тефтер, платнена торба и най-вече - ръчно написана коледна картичка с пожелания.

Използвам темата да благодаря за дългогодишното сътрудничество и съобразяването с прищевките, които имам от време на време :) Надявам се и за напред да продължаваме лесно да намираме общ език, когато става въпрос за ъпгрейд на услугата, а през останалото време почти да не държим контакт и да няма нужда да тествам колко бързо реагира съпорта ви.

Радвам се, че в България има фирми, които предпочитат да инвестират повече в професионализъм и развитие на предлаганите услуги, от колкото в маркетинг.
 

Горе