Америка или Русия?

Америка или Русия?

  • Америка

    Votes: 45 39.1%
  • Русия

    Votes: 70 60.9%

  • Общо гласове
    115
По програма "Срещу троловете в интернет". Какво стана с писанията от 50 реда? Спряха да плащат или вдигна кръвното? Репликата "познавам много хора", не те прави нито модерен, нито умен, нито реално ще ме убедиш, че познаваш някого. Не бил унижавал той, някакъв никаквец идва и ми проповядва за света, какво, как и къде. Хайде ходи в Русия проповядвай, нали си руснак по паспорт, а ние българите и без теб ще продължим живота си. Да ти се не види и в лъжеца, хем признава Русия за империя, хем руснак се пише, а пък сега играе толерантен поданик на империята, дошъл да проповядва мир и братство. Такива филми и парадокси къде ги въртиш и в Холивуд ги няма. Нищо ново ни под слънцето ни под луната, все същия руски шит. Ти сам си призна по-горе за вашият манталитет. Еми сорри, ама не сме расли в гората и не съм от тия рибите, които помнят 5 секунди и 5 мнения назад. Ходи си работи на Вуте да му е зле, пък аз ще си използвам тука знаците и ще си мисля, че към казал нещо.
 
Разбери, че повечето букви, които си изредил, касаят съвсем известни и елементарни нещица, които дори учениците изучават. Тръгна ли да отговарям, ще навлезем в спирала от многобуквено бълбукане.
Ще ти дам пример - накратко ще отговоря по точки. Но молбата е да внимаваш после за собствените си реплики.
1. Езиците са богатство. Образованите хора учат езици. И никого не караме да учи нашия - той и без това е международен език (по решение на ООН) и е пети по разпространение в света.
2. Буквите и знаците.
3. Неразбрано и емоционално.
4. Законите на РФ не са били нарушавани. И като контравъпрос - кой мандат кара Меркел (канцлер на ФРГ - водеща държава в ЕС, все още)?
5. Неразбрано. Да не си турчин?
 
1. Хайде без клишета, че в днешния свят не е модерно да учиш албански и прочие изпаднали езици, които най-много да ти донесат нож в ребрата от сръбски националист (чувството ми за хумор е ампутирано при раждането, I`m so sorry ;( ). Образованите хора? Образованите хора учат водещи езици, не учат езика на някое изпаднало индианско племе. Това го правят леваците, които мечтаят да ходят по препаски и да изучават мистика и шамански простотии. Вие не карате, вие изисквате мълчаливо. Идва руснака на морето и очаква всеки да му говори на руски, а някои т.н бизнесмени за 5-те гроша в повече даже изискват от персонала да знае руски. Питаш нещо на български някой случайно срещнат руснак, прави се че не те разбира, питаш го на английски колко е часът, подава ти кетчупа.
2. Вие разбирате буквите и знаците, нали казахте, че от македонските земи са дошли, после се оправдавате с превода, сякаш говорим индийски тук и няма разберем 2 изречения.
3. Съжалявам, че изпитвам емоции, както и много други българи, но не нашата държава е затрила милиони, заради болната извратена идея за някакъв райски строй, където всичко е цветя и рози.
4. Вие с Германия ли се съревновавате? Добре, успех !
5. Нали знаеш, че колкото и да задълбаваш с правописа, толкова повече си проличава липсата на какъвто и да е солиден довод срещу написаното до тук? Не, не съм турчин, а ти да не си казак или пришълец от бившите съветски републики в Азия? Доста си ми елементарен, особено когато някой реши да ме назовава циганин или турчин. Просто си поредния смешник, който с точка 5 падна на нивото на циганите и използваната от тях риторика.
 
1. Повтарям. Международен език по ООН и пети по разпространение в света.
2. Ми 70% от българите смятат, че Кирил и Методи са измислили кирилицата, макар че дори и в училище са учили, че това не е така. Тях кво ги праим?
3. Изпитвай емоции, обосновавай ги с факти.
4. Не, не се сравняваме, ние сме победителите и сме световна сила. Но германците (да не се бъркат с фашистите и нацистите) както за мен, така и за много руснаци са уважавана нация и имаме общи интереси. И да не звучи нескромно, но ние им позволихме да се обединят, подарявайки хем мечтата на германската нация, хем десетки военни градчета (всяко едно от които барабар с имотите и комуникациите струваше повече от платеното, което германците и досега не могат да разберат, при положение, че бяха съгласни да платят многократно повече, съдейки по разсекретениете напоследък документи)
5. Да, имам и казашка кръв в гените, но така и не разбрах какво имаш предвид с "етническото". Та затова и питах.
 
1. И това ви задоволява? Нали бяхте империя, една империя спре ли да се разширява, започва да умира. До колкото знам, всяка империя иска повече и повече, ама аз съм си "дечко", ти си човека!
2. А ти изобщо знаеш ли, кой е сътворил шрифта използван в момента от нас двамата? Те много българи и това не знаят, ама аз какво да направя? И защо питаш мен, откога станах инстанция по въпроса, нали бях "дечкото"? Това вече е несериозно. Само не ми минавай с номера за реторичен въпрос, че е циганско, изтъркано и отживяло.
3. Изпитвай емоции и ти, не пиши механично едно и също, смени малко риториката, че ставаш скучен като Иво Христов.
4. Това някаква пирова победа ли е? Фактите сочат, че сте загубили студената война, но това е мнение само на половината свят. Те и германците ви подариха т.н Комунизъм, ама не съм чул да се хвалят много с това и да се бият в гърдите, че са ви били в ПСВ, след което да премълчат факта, че са загубили войната.
5. Питах те, колко процента си руснак, колко българин и т.н в по-предишния пост, уви ти ме сметна за турчин, не знам как стигна до този извод.
 
1. Софизъм. Кое да ни задоволява и кой е споменавал за задоволяване? Просто факт в отговор на твой въпрос.
2. Знам. Не е българин, ако това си искал да намекнеш.
3. Иво Христов ми харесва, но е минимизирал количеството. Трябвало е да бъде по-искрен.
4. Фактите не са пропаганда.
5. 100% руснак по паспорт. По кръв имам над двадесетина народности в "дръвото". Но за какво са тези лични въпроси - да не ми предлагаш некоя еврейка за брак?
 
1. Софизъм. Кое да ни задоволява и кой е споменавал задоволяване? Просто факт в отговор на въпрос.
2. Знам. Не е българин, ако това искаш да кажеш.
3. Иво Христов ми харесва, но е минимизирак количеството. Трябвало е да бъде по-искерн.
4. Фактите не са пропаганда.
5. 100% руснак по паспорт. По кръв имам над двадесетина народности в "дръвото". Но за какво са тези въпроси, да не ми предлагаш некоя еврейка за брак?

1. Просто констатация, всяка империя винаги иска повече и повече. Империя не се създава от "доволни сме, мир и хляб да има".
2. Исках да го споменеш, току виж някой научи нещо ново, защото аз ако го кажа, ще ме изкарат най-големият русофил във този форум.
3. Иво Христов, ако е по-искрен от това, ще го обесят край полята в София, по принцип ми харесва, но има един страшен пропуск. Констатира проблема, но не изказва реално решение или аз не съм чул. Предизвиква шум около себе си, но не с изложени решения на проблемите.
4. Да точно така, и както е факт обединението на Германия, което сте дали да стане, така е и факт, че студената война я загубихте, поне първия рунд. Сега има продължение, което се надявам да не губите, защото трябва да има баланс в света, една държава не може да си развява гащите наляво и надясно.
5. Имах предвид, къде и колко българско имаш, не вярвам да си научил български за спорта и да нямаш българин роднина. Ако нямаш, то тогава защо избра България и българското, това ми е интересно. Еврейки не предлагам, не съм брачен агент, не предлагам нищо.
 
1. многобукофф
2. многобукофф
3. да, съгласен съм, констатира факти без да изкаже реално решение.
4. ти ли си този смел левент, срещу когото се борим да не загубиме? Последната война срещу терористите в Сирия я спечелихме.
5. български съм научил, щото съм живял и живея в България. Имал съм и българска съпруга дори. Прекрасна страна с прекрасен (за мен) климат. Когато съм в България - карам колело. Както в Германия пия бира. Както във Великобритания ходя по соарета. Както в Русия ще се отпусна до 14 януари.

Но какво общо имат тези лични въпроси с това, че знам български по-добре от теб и се аргументирам съответно? Това е твой минус, а не мой плюс
 
Ами не знаеш български по-добре от мен, правиш изключително много грешки и пак повтарям структурираш си речта зле. Спри да използваш многобукофф, ако няма български синоним, защото замърсяваш езика ми, което поредната обида, нито ще възприема тази дума, нито смятам да коментирам повече. Руска дума с англосаксонски примес, това е абсолютно ла*но за мен.

Последната война е само част от вторият ви рунд или както някои вече назовават "Студена война 2.0", имате тепърва да мерите сила с англосаксонците.
Какво общо имат въпросите, имат и то много, защото ми е любопитно дали пиша със сънародник, макар и не на 100% българин по кръв или просто си дошъл и си научил езика и т.н. Отделно ти ме попита дали съм турчин, аз те питам дали имаш българска кръв във вените.
 
1. многобукофф
2. многобукофф
3. да, съгласен съм, констатира факти без да изкаже реално решение.
4. ти ли си този смел левент, срещу когото се борим да не загубиме? Последната война срещу терористите в Сирия я спечелихме.
5. български съм научил, щото съм живял и живея в България. Имал съм и българска съпруга дори. Прекрасна страна с прекрасен (за мен) климат. Когато съм в България - карам колело. Както в Германия пия бира. Както във Великобритания ходя по соарета. Както в Русия ще се отпусна до 14 януари.

Но какво общо имат тези лични въпроси с това, че знам български по-добре от теб и се аргументирам съответно? Това е твой минус, а не мой плюс
Последната война срещу ислямистите в Сирия я спечлиха кюрдите реално. Русия не е в състояние да спечели война със държава или въобще група, по-голяма от 1,6-2 милиона души. Не е случайно, че великата червена армия, яде шамарите от чечнците, че чак да се наложи Русия сега да плаща на главорезите на синовете и (Кадиров) за да са "на разположение". Колко са е друг въпрос, след карто руснаците така и така си ги колят като прасета всеки ден в Чечения. Та войната св Сирия се печели, но съвсем не е от пияниците :)

П.С. като си в Русия, пий лосиони за вана и се покланяй на мумията на Ленин. Руски ценности :)
 
Последната война срещу ислямистите в Сирия я спечлиха кюрдите реално. Русия не е в състояние да спечели война със държава или въобще група, по-голяма от 1,6-2 милиона души. Не е случайно, че великата червена армия, яде шамарите от чечнците, че чак да се наложи Русия сега да плаща на главорезите на синовете и (Кадиров) за да са "на разположение". Колко са е друг въпрос, след карто руснаците така и така си ги колят като прасета всеки ден в Чечения. Та войната св Сирия се печели, но съвсем не е от пияниците :)

П.С. като си в Русия, пий лосиони за вана и се покланяй на мумията на Ленин. Руски ценности :)

Наркоманията се води заболяване т.е пристрастяване, което има лечение или поне така знам. Хайде да не пишем тролски глупости, че и на теб мога да ти изпиша 2-3 страници, аз време имам в момента, така че давай смело да те видим, ако ти стиска! :)

Червената армия и СССР, чиито продължител, а не просто наследник, защото има много разлика е Руската федерация и армията ѝ, а аз не съм забелязал все още натовска войска да марширува на червения площад, което ме навежда на мисълта, че или си тотално надрусан, тотално изперкал или взимаш жълти стотинки за пропаганда, която не минава в този форум. Така че господин трол, не се поти излишно, нито ще убедиш някой в жалките си драсканици, нито ще забогатееш от няколко цента на мнение. Това че виждаш тук разни русофоби, националисти и хора с други убеждения не означава, че ще се съберем да си пишем измишльотини и да си лайкваме мненията. Дори най-големият русофоб, който мисли логично, няма как да вижда само едната страна на монетата, ако наистина вярва в убежденията си, а не просто да получава просяшки грант!

П.С: Няма смисъл да давам каквито и да е факти срещу ретард, който си съчинява есета през ваканцията. АМИН †
П.С: @Blinky - Обръщам се до аминистратора на форума, мисля че скоро идва време и за тази тема да бъде заключена (или да бъде премахнат достъпа до раздел "Политика" на потребителя @Pavlin_Kralev, докато не си промени държанието) като паметник на безсмисления спор, особено след като се намесиха и тролове, който пишат 1 и също нещо и вече сеят омаза срещу други нации, майки и бащи. Най-малкото ще останат без жълтици за Коледа. Това е мое мнение разбира се, преценката е изцяло ваша. Поздрави (с изключение към трола)!
 
5fc46972b99a995b4ea971080e0b34fa


Нооо, коминът му не чади! :D
 
Предполагам, че ако беше прочел доклада от 2017 на британските ВМС, то нямаше да задаваш подобен въпрос, тъй като те се оплакват от безпомощността си в пряк текст.

Възможно е, че именно на тази безпомощност се дължи трагедията на аржентинската подводница (сорри, но нито ще мога да изчакам 50 години, докато се разсекретят архивите, нито разчитам, че ще оцелеят покрай идващия Видовден).
 
С риск отново да разстроя някой наркоманизиран русофилски убитак, та да накара админите отново да изглеждат пристрастни, :)

ще се наложи леко да се присмея на комунистическо-идиотската риторика, която се ползва тук. Русия в страна, която съществува за да оправдава военните разходи на САЩ. Sorry. !!!
 
Последно редактирано:
Имам усещането, че остатъците от ИДИЛ, които САЩ извозиха и укриха в незаконни лагери на територията на Сирийската арабска република и са тренирани в момента от американски инструктори за следващата им предислокация, скоро ще ядат бой едновременно от четири посоки. Барабар с инструкторите.

Joint statement by Iran, Russia and Turkey on the International Meeting on Syria in Astana
 
Имам усещането, че остатъците от ИДИЛ, които САЩ извозиха и укриха в незаконни лагери на територията на Сирийската арабска република и са тренирани в момента от американски инструктори за следващата им предислокация, скоро ще ядат бой едновременно от четири посоки. Барабар с инструкторите.

Joint statement by Iran, Russia and Turkey on the International Meeting on Syria in Astana
Надявам се да ядат много, ама много бой, та да се изпокрият из пещерите тези гниди, ако оцелеят.

Относно въпроса, който съм задал, то беше чисто спамене тип градинаря, тъй като Вискяр идва и пуска нещо, което няма общо с темата, ама той човека да си го пусне, уви човека не ми обърна внимание, не каза дори защо пуска подобна информация.
 
Русия - има ли смисъл да казвам , защо ? Американците нямат и една спечелена война , 99% от войните са създадени изкуствено с цел големи печалби , кражби , присвояване - но , като цяло водят в момента добра политика "размяна". Афганистан - Наркотици. ИСИС - НЕФТ - Спонсориране на Саудитска Арабия с оръжия и власт за налагане на техния радикален исмямизъм. Това което проповядват ИСИС = на вяра в Саудитска Арабия. Не искам да изпадам в подробности. Също така Русия е много трудно превземаема територия , никой не може да издържи на тежките условия. Ако Руснаците са първични хора или както половината ги наричат ПИЯНКИ , то Американците са шибани наркомани - сега може да си чешите езиците и да ми обяснявате , че АМЕРИКАНЦИТЕ не са наркомани - Аз съм имал доста възможности да ги видя какви са. Нисшата войска на Американците дори не знаят за какво се борят , само знаят къде са , какви ежедневни цели имат и това е. Също така Руснаците имат по-голяма огнева мощ от Американците , да не говорим и колко други страни имат зад гърба , НАТО не може да се мери с Русия и азиатските страни. :) Не искам да изпадам в много детайлни разговори , но ви казвам едно : Повечето от вас пишат по това , което четат в интернет - никой от вас не е изпадал в реална обстановка.
 
Русия - има ли смисъл да казвам , защо ? Американците нямат и една спечелена война , 99% от войните са създадени изкуствено с цел големи печалби , кражби , присвояване - но , като цяло водят в момента добра политика "размяна". Афганистан - Наркотици. ИСИС - НЕФТ - Спонсориране на Саудитска Арабия с оръжия и власт за налагане на техния радикален исмямизъм. Това което проповядват ИСИС = на вяра в Саудитска Арабия. Не искам да изпадам в подробности. Също така Русия е много трудно превземаема територия , никой не може да издържи на тежките условия. Ако Руснаците са първични хора или както половината ги наричат ПИЯНКИ , то Американците са шибани наркомани - сега може да си чешите езиците и да ми обяснявате , че АМЕРИКАНЦИТЕ не са наркомани - Аз съм имал доста възможности да ги видя какви са. Нисшата войска на Американците дори не знаят за какво се борят , само знаят къде са , какви ежедневни цели имат и това е. Също така Руснаците имат по-голяма огнева мощ от Американците , да не говорим и колко други страни имат зад гърба , НАТО не може да се мери с Русия и азиатските страни. :) Не искам да изпадам в много детайлни разговори , но ви казвам едно : Повечето от вас пишат по това , което четат в интернет - никой от вас не е изпадал в реална обстановка.

Лелей....
 

Горе