Да помогнем на семейство пчелари

Здравейте,
помагам на семейство пчелари при оформянето на обявите за продажба на пчелен мед в три от най - известните сайтове за обяви.
Моля за Вашите, професионални препоръки за да направя по успешни продажбите на истинският, натурален, Български пчелен мед, а и да съхраним един прекрасен поминък полезен за всички.
Бъдете безкомпромисни в препоръките си.
Ето и обявите.

https://www.olx.bg/ad/registriran-z...alen-pchelen-med-2017-ID6LXyD.html#d409b607cd

https://www.alo.bg/4229962?highlight=венета

https://bazar.bg/обява-18377527/рег...ва-продава-натурален-пчелен-мед-реколта-2017г
 
Половината снимки са с някаква лелка... та чак и профилна снимка отблизо. За чий е нужно това? С тия снимки спокойно в елмаз да се регистрира освен. Аз като купувам мед да гледам:
- самия мед как изглежда
- условията при, които е направен
- цените

Вкарайте този текст в снимки и готово.
 
Ква е тая лелка?
https://img01-olxbg.akamaized.net/i...-naturalen-pchelen-med-2017-oblast-vratsa.jpg
https://img01-olxbg.akamaized.net/i...-naturalen-pchelen-med-2017-dom-i-gradina.jpg
https://img01-olxbg.akamaized.net/i...ditel-prodava-naturalen-pchelen-med-2017-.jpg
Не я показвай изобщо, или поне от километър да е снимката.
И тоя ферман текст? Аз се загубих във него.
Регистриран земеделски производител Венета Димитрова продава натурален, пчелен мед реколта 2017г. Регистрационен номер на пчелина: 3328-0150.
Кому е нужна тая конкретика?
1. Пластмасов буркан с много добре затваряща винтова капачка 0,740 кг - 5 лева(налично количество в град София - 0886 845 117 ).
Леля пенка това трябва да го прочете 5 пъти докат разбере колко е цената - 1. Буркан ХХХ.кг - ХХ лева
0887 921 130 Венета Димитрова
0886 845 117 - English support
0886 612 044
Енглиш съпорта ква работа има тука?
С местни билки решавам познатите проблеми свързани с широкоразпространените напоследък синдром на празния кошер Colony Collapsse Disorder(CCD) и паразита Varroa destructor без антибиотични вещества и лекарства. Използвам следната билкова отвара в съотношение:
Никой не го еве кво решаваш и как.
Повече снимки на самия мед и как го вадите от кошерите.
 
1вата снимка задължително на самия продукт. Хубав голям буркан мед - все пак тая снимка първо ще улови окото на бъдещите клиенти. След това снимки на кошери , природа и тн. Текста е много , много много.... Оставете само Цена, къде се произвежда , да се наблегне че е екологично , био и тн. Кратко и стегнато. Другите специфични подробности не са нужни или ако много се държи да ги има да са най-отдолу.
 
Коригирах обявите, съгласно Вашите професионални препоръки.
Оставих билковата рецепта, защото тя помага в оцеляването на пчелите и е важна за всички хора.
Контакта на английски език също оставих поради търсене от чужденци живеещи в България.
Нови актуални снимки ще направим през новият пчеларски сезон. През зимата не се работи пряко на пчелина. В момента пчеларите подготвят рамки и друг пчеларски инвентар необходим през напрегнатата пролет и жаркото лято.
Благодаря на Всички Вас, че Ви има и за коректното отношение.
Весели празници
 
Последно редактирано:
Моето мнение - не е добра реклама продажбата на такъв вид продукт в ПВЦ опаковка.
Уточнението за "много добре затварящата винтова капачка" - да го коментираме ли ?
Оставете само "Разфасовка - цена", без уточнение вида на опаковката.
Лично аз като потребител купувам мед само и единствено в стъклени буркани или голяма разфасовка, която в рамките на няколко дни минава в стъклени буркани.
Снимките на продукта не продават - отделете два-три буркана мед и ги направете във фотостудиото до вас. Дори направени от професионален фотограф, незанимаващ се с продуктова фотография пак ще са по-добри от наличните в момента ;)
 
Вкъщи нямам захар и за това меда ми е много важен.
Това, което ме спира да купя меда онлайн е че не знам дали е истински. Ако направите някакъв вид доказателство, че е истински продукт, ще си поръчам няколко буркана.
 
В момента подготвям индивидуален сайт - http://venetahoney.com/
, където ще могат да се видят всички интересуващи процеси при биологичното пчеларстване.
Относно проверката за качествата на меда ще направим отделен модул, доказващ качествата, както и препратки към други сайтове демонстриращи начините за доказване качествата на пчелният мед - истинският.
Както и прилагане на сканиран актуален сертификат от лицензирана лаборатория.
Ето тук има много добро обяснение как да проверим пчелният мед http://fermagid.ru/pchelovodstvo/raznoe/284-kak-proverit-kachestvo-meda-doma.html
А и в обявите коректно е записано, че в настоящият момент пчелният мед е в твърдо състояние. Прави сте, това е само едно от множеството условия пчелният мед да е истински.
Благодаря за подкрепата на всички.
Весели празници
 
В момента подготвям индивидуален сайт - http://venetahoney.com/
, където ще могат да се видят всички интересуващи процеси при биологичното пчеларстване.
Относно проверката за качествата на меда ще направим отделен модул, доказващ качествата, както и препратки към други сайтове демонстриращи начините за доказване качествата на пчелният мед - истинският.
Както и прилагане на сканиран актуален сертификат от лицензирана лаборатория.
Ето тук има много добро обяснение как да проверим пчелният мед http://fermagid.ru/pchelovodstvo/raznoe/284-kak-proverit-kachestvo-meda-doma.html
А и в обявите коректно е записано, че в настоящият момент пчелният мед е в твърдо състояние. Прави сте, това е само едно от множеството условия пчелният мед да е истински.
Благодаря за подкрепата на всички.
Весели празници
Знаех си, че си чугун.
Няма как номрален човек да сътвори подобна глупост.
 
Ами с една дума представете си продукта професионално.
1. Професионални снимки
2. Професионално направен етикет
3. Стъклен буркан

Никак няма да е зле да си направите и един хубав сайт може и с опция онлайн магазин за да може и от там да се поръчва. Но сайта ще е повече информативен, за да може които се интересува да напише името на фирмата и да и излезе сайта, снимки, метод на производство (неща които в общия случай нямат място в сайт за обяви, освен като снимки)...
 
Благодаря за направените препоръки.
След корекция в обявите има чувствителен ефект в положителна посока. При направата на нов етикет и запълване на пресен мед 2018г. в нови стъклени буркани от завод Рубин - Плевен ще направя и нови промени с професионални снимки.
Благодаря за съдействието на всички.
 
За сайта. Не може на страницата Our Bees да има снимки с позираща лелка! По добре сменете името на Veneta's photo session.
 
1-вата най-голяма грешка е , че меда е в ПВЦ , кой си купува изобщо мед в ПВЦ ? Задължително в стъклен буркан - това ще донесе много по-голяма сериозност към продукта и много по-голямо доверие на клиентите. Също така опростете текства в описанието. Напишете най-важните неща. Като цяло никой не го интересува допълнителната информация , а основната.
 
Благодаря Ви за професионалният и задълбочен анализ.
Просто трябва да следвам препоръките. За новият активен пчеларски сезон ще оптимизирамe етикета и опаковките. Стъклените буркани първо те се изкупиха от хората. Доставката е директно от стъкларският завод Рубин в град Плевен.
Стъклените буркани са предпочитани от всички. Безспорно сте прави.
При тях има леки затруднения в доставките, понякога куриерите не са достатъчно внимателни и ги чупят, въпреки поставената изрично маркировка – „Чупливо”. А солидните и качествени опаковки от трипластов картон с аерогел - необходими за стъклена опаковка, оскъпяват значително продукта.
Пластмасовите се харесват и предпочитат от туристи в планини и други екстремни спортове. Предлагат здравина, сигурност и лекота. PVC опаковки се използват поне в 60 процента от предлаганите ни храни по магазините. Все пак тези опаковки са сертифицирани за използване в хранителновкусовата промишленост.
Ще приложа нови професионално направени снимки на новите стъклени буркани с преработен етикет, но новите професионално направени снимки и опаковка евентуално ще са готови през месец юни. Тогава реално започва новият активен пчеларски сезон.
Здраве, късмет и много обич през новата година
 
Пускам една снимка за идеи (случайна снимка при търсене в гугъл):

zimnina%2B4.JPG


Откраднете хартията над капачката на буркана заедно с хартиеното въже на панделка.
Може да не е хартия - да е нещо текстилно (примерно зебло - чувалите за кафе), може да е брандирана хартийка, а въжето да е нещо от тези които използват в цветарските магазини...
Откраднете купичката с чушките (е при вас ще е с мед). Добавете прословутата дървена лъжица за мед.
Отворения буркан може да е нещо за което се използва мед - примерно чаша чай или чиния с палачинки или знам ли ...
Фокуса на тази снимка е в чинийката :)
Тук не се вижда госпожата, произвела чушките, но не е лоша снимката ...


П.С. Вижте хората как продават мед х12 лева за 950 грама. А и не само мед - тръгнал е от мед и е стигнал до козметика и тениски. Ако не можете да го измислите - подобрете неговото :)
 
Последно редактирано:
Определено, смяна на пластмасата с буркани. Етикета се нуждае от преработка, трябва да си направите нещо като име - марка . Венета Мед - VenetaHoney, лого. и В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ сайт от wordpress.com !!! Платете си за онлайн магазин, продавайте през интернет. Иска се и реклама и то доста, защото конкуренцията ви не е малка, а изграждането на име онлайн, не е лесно.
 
Последно редактирано:
12368987_1083784481654915_627757267838089056_n.jpg


13 лв
Не ползвам нито продавалника, нито ало... И не смогвам да задоволявам търсенето.

Не знам какво продавате на 5 лева?!
Като се махне стойността на буркана, етикета и капачката....
Досега никой професор или друг учен не е решил Colony Collapsse Disorder. А Вие твърдите, че го решавате с чайче! :eek:
Ами пуснете в световна продажба чайчето и не се халосвайте с мед на безценица, пораждащ съмнения. :D
 
И си набийте в канчето, че пчелен мед не можете да проверите в домашни условия/на сергията/в магазина дали е качествен или не.
 

Горе