Америка или Русия?

Америка или Русия?

  • Америка

    Votes: 45 39.1%
  • Русия

    Votes: 70 60.9%

  • Общо гласове
    115
Явно не си тъп да хващаш typo грешка, сега прояви умствени способности и отговори на елементарния въпрос от по-горе като изкараш данни - явно си падаш конспиратор, така че ще се радвам да дадеш данни спрямо официални източници признати от теб :D
 
А вие си с ерорчето си падате пълни лицемери. Първо извъртяхте темата и се хванахте за 1-2 неща, второ не ми отговорихте на поне 50 въпроса и повдигнати неща, което ме навежда на мисълта, че си пишете каквото ви изнася само, а за останалото мълчите. Да не говоря, че ятака ти, повдигна много неща за дискусиране, а после нещо спря да говори за тях, може би защото няма какво да каже?

Хайде сега, след като имаш толкова много умствени способности, върни се 1-2 страници назад в темата, прочети всичко, върни се тук и ми отговори. Шано историите ви може да минават пред роднини и приятели, ама тук да се правите на велики с бай ганьовски методи, ами няма да ви мине номерчето.
 
Хубаво говориш за връщане, ами върни се и виж какво точно съм писал и към кого. Констатирах "писания" без факти, смешното е, че ти затвърди това твърдение, след което ти зададох 2 въпроса, все още на, които не съм получил отговор, но ме обвиняваш в лицемерие, страшна комунистическа риторика имаш :)
 
Ти си бил страшен бе, даскал ли си случайно? Господин изпитващ, няма никой да ти отговори на простотиите, когато ти от 15 неща се хващаш за 1-2 сламчици, а останалите неща ги неглижираш и хвърляш в небитието, сякаш за теб не съществуват.
То се вижда как извърташ нещата, изобщо размиваш темата и мълчиш като комунист на разпит, когато те попитам аз някой неща, ама въпросите ги изнесе назад със своят спам. То се вижда кой прилага баш комунистическите подходи, които и Б.Б ги демонстрира, все пак и той ЕВРОФИЛА е закърмен в БКП, няма да се учудя и ти да имаш общо с партията майка. Все пак в България, крадеца винаги вика дръжте крадеца.

П.С: Когато си говорим за комунисти и демократи, защо ЕС не признава законността на референдума в Каталуния?!? Отговорете господа демократи, борци за свобода и правда.
 
Явно, наистина ти е трудно да проявиш мисловна дейност. Разбирам, трудно е да се върнеш една страница на зад и да проследиш елементарната хронология на постовете .... няма те мъча повече :) Лека и спокойна.
 
Пращаш линк, че войната ще дойде при нас, ако влязат в ЕС, а преди това говориш, че трябва да влезнат чрез ЕС? Страшен си! Но нали си задминал Божидар Димитров и ти си по-знаещ по всяка тема хааххаха... Какви ползи ще имаме от тази Македония бе, ти човек от там виждал ли си в живота си? Великият борец за свобода говори, моля замълчете.

Второ Блеки, блеки.. Искаш да изнесеш темата в друга насока, а нищо не казахте за Б.Б и велкият европът. Какво НСИ, ти какво разбираш под "на власт дойде откровен мафиот" с пари от ЕС? Когато има преброяване, което да не е по времето на ГЕРБ, тогава ще работя с НСИ. Виж данните на ЦРУ за 2015 за населението в БГ и виж НСИ, които твърдят, че тогава е имало 7.15 милиона души. Ходи и работи с това НСИ после, което е пълен ФАРС, дори за етническата принадлежност не бих им повярвал. То циганите са толкова много и навсякъде, те едва ли не ми вменяват, че аджеба са няколко стотин хиляди, баси пародията е това НСИ.

И трето, нали си икономист хайде кажи ти как да се оправим, най-обичам хора, които ми задават този въпрос, когато нямат какво да кажат и само си чешат езика.

Щом и иронията трябва да ти се превежда, затвърдаваш мението ми. Пич спри да се излагаш 89-92 е най-голямата миграция или сериозно ми твърдиш, че хората от опашките за хляб и яйца, прочетоха споразомението и дим да ги няма. То цялото твърдение е абсудрно, избягали щото ще влизаме в ЕС ама избягали пак в ЕС.

Отностно Македония имам чувството, че говора със сърбин. Единствените минуси от това влизане ще са за тях.
 
Ба мааму и дизайнери, и интелЕгенти. Мухльото средношколец и той така с българския (ту "на зад", ту "на пред" ). Над 10 правописни грешки в три изречения - по една на всеки три думи. Що ли да си неграмотен в днешна България е тенденция? Образованието май либерално си "отиде у ряката"?

Щом и иронията трябва да ти се превежда, затвърЖдаваш мНението ми. Пич, спри да се излагаш - 89-92 е най-голямата миграция или сериозно ми твърдиш, че хората от опашките за хляб и яйца(,) прочетоха споразомението и дим да ги няма. То цялото твърдение е абсудрно, избягали, щото ще влизаме в ЕС, ама избягали пак в ЕС.

Отностно Македония имам чувството, че говора със сърбин. Единствените минуси от това влизане ще са за тях.
 
Последно редактирано:
Щом и иронията трябва да ти се превежда, затвърдаваш мението ми. Пич спри да се излагаш 89-92 е най-голямата миграция или сериозно ми твърдиш, че хората от опашките за хляб и яйца, прочетоха споразомението и дим да ги няма. То цялото твърдение е абсудрно, избягали щото ще влизаме в ЕС ама избягали пак в ЕС.

Отностно Македония имам чувството, че говора със сърбин. Единствените минуси от това влизане ще са за тях.

Ти изобщо знаеш ли как трябва да се постигне ефекта с Македония? Мислиш ли, че 70 години промивка така се заличават с едно влизане в ЕС?

Говориш за най-голяма миграция сега, а до преди 2 мнения говорихме за миграцията като цяло. Едно е да избягат 1кк души, друго е 3кк нали? Отделно, ако се бяха създали условия за живот, може би доста от емигриралите щяха да се завърнат, а не 30 години да живеят в други страни и идентичността им с всеки изминал ден да се заличава.

Ти си българин от класа да знаеш, пишеш неграмотно като цигане от махалата, ама си тръгнал да ме съветваш да не се излагам. Е това сме българите, с 5000 кусура тръгваме да оправяме другите, да обединяваме клета майка България. Тази пуста Македония и с магическа пръчка утре да влезе в ЕС, след като стандарта ни на живот е скапан, нито ще дойдат да играем хорце в София, нито ще дават 5 пари за България. Единствено ще има още повече трафик на летището в Скопие и то в посока към западна Европа, особено след като им паднат още ограниченията за свободно движение, работа и т.н. Това толкова ли трудно го асимилираш или изобщо не разбираш какво ти се казва? Македония е като Косово, сърбите проиграха нещата, а албанците напират демографски. Сърбите и те не са цъфнали и вързали, ама явно си обичат да пилеят пари в умрели и измислени проекти като Македония, това е само в техен минус.

Б.Б пропиля големи възможности за налагане на наши условия в Македония, а имаше натиск отвън за ускорение на процеса, поне за НАТО да влезнат потомците на Александърчо. Е това е великият еврофил, за дружбата ще повтори грешките на предателя Димитров. Може ли да подпишеш договор, написан на измислен език и да се радваш при това? Сега беше момента да наложим някои свои условия, ама ще има да им завиждаме на маляките и как скачат с хиляди, за да защитават интересите си. На църквата дори ще им завиждаме блажено, изобщо на всичко. Хората си имат елит, лоби в Америка, което е дота влиятелно и е след еврейското, а ние с милиони зад граница, дори и това нямаме. Ама така ще бъде, когато живеем в 19, а не в 21 век.

Как пък не ги разбрахте тези неща, как всеки път избягвате да коментирате великият държавник Б.Б, който е отроче на БКП и дойде с пари от Германия на власт, а сега го изкарват вожда на нацията, хвалил го Юнкер, хвалила го Меркел и не знам си какво още. Наистина ли мислиш, че нещата са толкова прости с Македония? И да се обединим какво? Държава в която съм абсолютно убеден, че няма и 2кк, защото реално преброяване там не е имало от много време, минимум половината население е албанско, другата половина са промити мозъци, които въпреки интернет и безбройните чуждестранни източници на информация, отказват да повярват в каквото и да е друго, освен простотията на която ги учат в училище. Да не говорим, че дори да станем 1 държава, там няма никакви суровини, нищо от което да се издържат местните. 15 ниви, 1 планина и 1 езеро, което веднага говори, че ще трябва да се наливат много пари, а както виждате всички в България, самите ние не можем да се оправим, ама сме тръгнали на обединение?

Ако искаш, ще ти го структурирам по-добре, ама няма смисъл, след като не вдяваш нищо. Имам чувството, че говоря с откровен ретард, които е българин само на 3 дати в годината и отказва да мисли реалистично.

Послепис: Заради великата ви Македония, изгоряхме с много български земи, заради таз пуста Македония, зарязахме българите в Украйна, Молдова, Румъния и Сърбия, за тези клети братя и сестри защо не обелвате и дума? Келеши с келешите, ще тръгваме ние да променяме граници, когато България остава без българи. Сега можеше да е различно, ама Македония, та Македония. Не може в този живот да имаш всичко, ама ние останахме без нищо, защото хората гледат винаги през розовите си очила.

Послепис 2: Ако Фердинанд, който е направил супер много за България, не беше такъв максималист можеше историята да се развие по друг път и да сме горе долу в граници от снимката по-долу. Ама и тогава много заблудени люде като теб са пищяли за таз пуста Македония, което ме отвежда на мисълта, че си от хората, които никога не се учат от грешките на историята и правят всеки път една и съща малоумна грешка.
300px-Prima_guerra_balcanica.bg.png

Послепис 3: Сърбин е дядо ти, аз сърбите имам и лични причини за какво да ги мразя, ама сега да тръгна като теб да променям граници и да се бия в гърдите е пълна безсмислица.
 
Божо, разбери се сам със себе си. Ти твърдеше, че ЕС е причината за миграцията, а аз ти показах, че не е. Не мисля повече да говоря с човек, който се подиграва с костите на предците си по-толкова нагъл начин. Влизането на Македония в ЕС е само и единствено плюс за България, всичко друго е божовщина. Отлична възможност за отърваване от белградски и московски зависимости, сближаване с България чрез по-голям културен обмен между двете страни, намаляване на риска от албански сепаратизъм, повишаване на стандарта на живот.
 
Последно редактирано:
Влизането на Македония в ЕС е само и единствено плюс за България, всичко друго е божовщина. Отлична възможност за отърваване от белградски и московски зависимости, сближаване с България чрез по-голям културен обмен между двете страни, намаляване на риска от албански сепаратизъм, повишаване на стандарта на живот.
Га че слушам оратор на конгрес на БКП от недалечното минало... :D

Относно българската национална политика в ЕССР:
Имахме кмет на селото, който се опитваше на заседанията на Общинския съвет да провежда политика в полза на селото.
Понякога успяваше. Но дразнеше общинския кмет и кохортата му. (Общинският кмет има ресторант срещу входа на училището. Заради разпоредбите относно алкохол, цигари и учебни заведение, ОбС взе решение да се затвори този вход на училището и да се отвори нов откъм кучия гъз на училищния двор.)
Та нашия селски кмет бе отстранен съвсем "цивилизовано" - чрез избори, две години преди пенсия.
Сегашният селски кмет не смее да пипне документ за подпис, преди селската секретарка на кметството да каже, че е безопасно и богоугодно.
Те такива са всички власт имащи на национално ниво български политици - не пипат нищо, преди да съгласуват нещата с ул. Козяк.
ЕС отдавна няма собствена съюзна политика.
"Локомотива" Меркел е на пряко подчинение отвъд океана.

Относно Македония:
Колко поколения минаха, откакто Македония не е в България?
Какво общо имаме с македонците?
Имаш ли представа колко македонци, че и косовари!, имат български паспорти и им дреме дали ще влязат в ЕС на ниво държава?
Македония по територия е над 4 пъти по-малка от България. Но изнася много повече храна за ЕС, отколкото България.

След като нашите емигранти не се завръщат масово, има ли значение кога е била основната вълна на емиграция?
 
Га че слушам оратор на конгрес на БКП от недалечното минало... :D

Относно българската национална политика в ЕССР:
Имахме кмет на селото, който се опитваше на заседанията на Общинския съвет да провежда политика в полза на селото.
Понякога успяваше. Но дразнеше общинския кмет и кохортата му. (Общинският кмет има ресторант срещу входа на училището. Заради разпоредбите относно алкохол, цигари и учебни заведение, ОбС взе решение да се затвори този вход на училището и да се отвори нов откъм кучия гъз на училищния двор.)
Та нашия селски кмет бе отстранен съвсем "цивилизовано" - чрез избори, две години преди пенсия.
Сегашният селски кмет не смее да пипне документ за подпис, преди селската секретарка на кметството да каже, че е безопасно и богоугодно.
Те такива са всички власт имащи на национално ниво български политици - не пипат нищо, преди да съгласуват нещата с ул. Козяк.
ЕС отдавна няма собствена съюзна политика.
"Локомотива" Меркел е на пряко подчинение отвъд океана.

Относно Македония:
Колко поколения минаха, откакто Македония не е в България?
Какво общо имаме с македонците?
Имаш ли представа колко македонци, че и косовари!, имат български паспорти и им дреме дали ще влязат в ЕС на ниво държава?
Македония по територия е над 4 пъти по-малка от България. Но изнася много повече храна за ЕС, отколкото България.

След като нашите емигранти не се завръщат масово, има ли значение кога е била основната вълна на емиграция?

Хайде де, обясни на тоя ръб за какво иде реч, обясни му за чий дедов ще ги ползваме тия албанци от тая Македония...
Някой вярва ли на тъпата статистика за населението на тази държавица измислена? 2кк, брей за бедняци дори и не се топят като нас, да ги жалиш ли, лиги ли да точиш по античната им държава. Какъв риск от албански сепаратизъм ще намалее бе, алоо Графиката, ти верно ли мислиш, че албанците няма да изчакат, докато не населят цялата държава? За какво изобщо да има сепаратизъм там? Виж, че хлебарките се спонсорират стабилно от твоят приятел Сорос и сигурно от брачед ти Ердоган, който като тебе си прави кроежи за държави, народи и прочие. Няма какво да говоря с тебе, заради толкова прости хора, предците ни са си оставили хилядите кости по бойните полета, а не заради такива като мен, които гледат на нещата без розови очила.

А на Божо да му ядеш божовия, че твоят другар ЕВРОФИЛА Бойко Методиев Борисов, го назначи за министър, ама че как? Нали са доносници, партийци и прочие БКП И ДС келеши всичките, също така ГЕРБ за 15 път казвам дойдоха на власт с пари от ЕС. ЕС издига мафиоти на власт!!! На този евро път ли се радваш ти?? На мафията и доносниците от ДС, че с пари от Меркеландия пристигат и взимат властта? Що избягваш тези въпроси, след като ни спонсорират мафията от ЕС, това кара ли те да вярваш по-силно в тъпата ти и безсмислена бъдеща евро членка Македония и то във време в което, те първа ще имаме все по-големи демографски проблеми, особено с малцинствата, от които най-вече циганите.

П.С: Питах те вече дали си виждал и дали познаваш изобщо някой от Македония? Ти изобщо знаеш ли за какво иде реч, каква култура, какви 5 лева, тръгнал едва ли не за дружба да говори. Те скоро на албански ще почнат да комуникират със света, каква култура бе? И с тъпите договори, които подписваме сега с тях, де факто им признаваме и измисления език, ама нали е за великата дружба, дай и майка си да продадем за оня дето духа.
 
iliqnktz
Направо ти свалям шапка какви постове пишеш, как не те мързи. Аз от време на време драскам по някоя и друга статийка, но повече от 300 думи почва да ми лази по нервите и затварям ворда.
 
Га че слушам оратор на конгрес на БКП от недалечното минало... :D

Относно българската национална политика в ЕССР:
Имахме кмет на селото, който се опитваше на заседанията на Общинския съвет да провежда политика в полза на селото.
Понякога успяваше. Но дразнеше общинския кмет и кохортата му. (Общинският кмет има ресторант срещу входа на училището. Заради разпоредбите относно алкохол, цигари и учебни заведение, ОбС взе решение да се затвори този вход на училището и да се отвори нов откъм кучия гъз на училищния двор.)
Та нашия селски кмет бе отстранен съвсем "цивилизовано" - чрез избори, две години преди пенсия.
Сегашният селски кмет не смее да пипне документ за подпис, преди селската секретарка на кметството да каже, че е безопасно и богоугодно.
Те такива са всички власт имащи на национално ниво български политици - не пипат нищо, преди да съгласуват нещата с ул. Козяк.
ЕС отдавна няма собствена съюзна политика.
"Локомотива" Меркел е на пряко подчинение отвъд океана.

Относно Македония:
Колко поколения минаха, откакто Македония не е в България?
Какво общо имаме с македонците?
Имаш ли представа колко македонци, че и косовари!, имат български паспорти и им дреме дали ще влязат в ЕС на ниво държава?
Македония по територия е над 4 пъти по-малка от България. Но изнася много повече храна за ЕС, отколкото България.

След като нашите емигранти не се завръщат масово, има ли значение кога е била основната вълна на емиграция?
Язък, че си по възрастен, самолюбието ти продължава да е водеща величина.
 
Що да е язък, бре? Изкара цял лайк от блеки. :p
А и ми обогати знанията - излагането на факти се наричало самолюбие.
 
iliqnktz
Направо ти свалям шапка какви постове пишеш, как не те мързи. Аз от време на време драскам по някоя и друга статийка, но повече от 300 думи почва да ми лази по нервите и затварям ворда.

Благодаря!
Когато споря с тролове или откровени ретарди, никога няма да ме мързи да им изпиша 50-на реда и да им гледам сеира, който спретват за няколко жълтици на пост или просто, защото са заблудени последователи на ББ, които си мислят, че участват във възкресението на България. Просто изпитвам блажен екстаз, когато правя сечено на такива хора.

Между другото господин Графика, очаквам вашите отговори, въпросите станаха прекалено много, а вие продължавате да си траете, защо така?
Същият призив отправям и към вашият ментор - Blackout8. Защо така избирателно пишете, пък после си говорим за мисловни процеси и прочие неща чути от телевизора...
 
Принципно бих казал Америка, но този Тръмп малко променя мнението ми. По-скоро бих казал Германия.
 
Принципно бих казал Америка, но този Тръмп малко променя мнението ми. По-скоро бих казал Германия.

Тръмп се бори от 1 година да дойде на власт, просто дълбоката държава в САЩ му играе много сечено и реално го чакат да направи някоя грешка, като например да разхлаби натиска върху Русия, бил той икономически или какъвто щете. Чакат го да направи някой фейл, за да го бутнат от поста му и Килъри да дойде на бяло конче. Но разбира се, това е за пред публиката, която трябва да поглъща информация и да гледа сеир, която трябва да бъде занимавана с изкуствено създадени проблеми, тъй като проблемите в самата държава и общество са доста големи. В държава като САЩ, не може някой случаен човек, ако ще милиардер да е, да дойде на власт, всичко това се дирижира от т.н deep state (дълбока държава) и явно САЩ се подготвят за промяна в системата, както направиха след 11.09. Явно ще има подбор на умове и стремеж към намаляване на придошлите латиноси, повечето от които стават за градинари или друга черна работа, също така, които носят със себе си доста престъпност. Друг притеснителен факт е демографията на САЩ, негрите са проблемни, но само тези от гетата, има доста интегрирани чернокожи, но латиносите превземат южните щати демографски и ако се запази тази тенденция в бъдеще официалният език на САЩ ще бъде испански, а не английски. Де факто там няма официален и се ползва този език, на които говори мнозинството, така че САЩ имат нужда от тези циркове и всичките войни и прочие, за да изнасят напрежението навън и да отклоняват вниманието на хората от назрелите проблеми вътре в страната. Има много какво да се пише по темата, но просто като погледнеш данните на САЩ и веднага ще забележиш някои много притеснителни статистики, които в бъдеще ще станат още по-голям проблем за самите американци. И да спомена, бях шокиран, когато видях, че на последното преброяване само 50-51% от американците са се самоопределили като бели, след още 10-20 години, тази държава няма да бъде на белите хора или поне не и така, както е била преди 20-30 години. Върви се към един южноафрикански сценарии, където белият човек, може би ще бъде на пиедестал.

За Германия не искам и да коментирам, ако искаш да ти нарежда някаква изперкала бабка, която има фетиш към биологичната сган от 3-я свят, то те съжалявам много. Германия можеше да дръпне някой друг украинец за работна сила, но вместо това реши само да печели от вноса на стоки в Украйна, което за мен е много голяма глупост, при положение, че украинците са християни и най-малкото са от цивилизацията наречена Европа, няма да вдигат джамии, няма да правят атентати и прочие ислямитски простотии. В момента има само около 150 000 украинци, което е малко на фона на 40 милионна Украйна. Германия има от къде да дърпа много население, дори и от Африка, от християнските държави, но явно както казах бабчето си има фетиш към Мохамед и диваците от пустините, за които рязането на глави и прочие изродщини са бит и ежедневие. Просто и тук върви една война срещу бялото население и явно продължават да си държат на скапания модел мулти-култи, който ще унищожи коренното население и то защото самото население има подменена ценностна система, която включва и ниската раждаемост, смяна на пола, пълна толерантност на всякакви пришълци и излизане на площадите с надписи "Не ни е страх". Също така тази ценностна система дамгосва всеки националист като националсоциалист, а всеки неолиберал едва ли не ни се представя като разумният човек на 21 век, просто всичко е много сбъркано от всякъде.

За демографията на Германия да отворим също дума, в момента в страната има един годишен дефицит от около 200 000 души или иначе казано с толкова се топят годишно, това че населението расте е в следствие на миграцията и когато дори мюсюлманите не могат да се справят с този проблем, всяка година ще ти трябва още и още население, което в 1 прекрасен ден ще се окаже и последния пирон в този ковчег, след като десетилетия наред си внасял жива сила от съвсем друг свят наречен Арабия, Турция и прочие. Първо тези хора ще станат граждани на страната, второ правят по 1 камара челяд и трето, ако скочат някой ден и искат провеждането на реални избори, мотора на ЕС ще сложи на флага си полумесеца, официален език освен немския, ще бъдат и арабския, турския и прочие. Така че, няма как да симптазирам на тази пенсия, а дори и да се роботизират повечето заводи, тия хорица там, никога, АМА АБСОЛЮТНО НИКОГА няма да се върнат в изпадналите дупки откъде са дошли, тъй като стандарта в Германия не може да бъде сравняван с този да речем в Йемен или дори някаква си Турция. Чисто и просто завоевателите, които не успяха да пречупят Европа през 8 век и усвоиха само Испания, където се бяха закучили до 15 век, сега съвсем спокойно под шапката на ЕВРО-АТЛАНТИЧЕСКИТЕ ценности идва и превзема, гази и мачка всичко наред. Във Франция вече открито искат църкви да бъдат превръщани в джамии, в гетата на мюсюлманите има Шариатски патрули, има дори сведения от хора, които са виждали как се лее пропагандата на Ал Кайда и ИСИС и то по телевизия в местен магазин за наргилета и прочие. Лошото е, че не е само в този обект, ами това е явление обхващащо цели гета пълни с последователи на Мохамед. В ЮК имаше дори протести със знамената на ИСИС и още много примери мога да давам от ЕС и ценностите му...

С две думи - страшно е! За финал ще кажа, че ще има да си мечтаят евро-атлантиците, да усвоят и убедят мюсюлманите второ, трето поколение, че могат да бъдат част от държавата. В Русия например мюсюлманите живеят в страната от векове и там е няколко идеи по-добре с тази религия, независимо, че ретардите пеят в един глас как Путин е отворил най-голямата джамия в Европа или как има най-много мюсюлмани, просто там нещата са други и няма база за сравнение, това че има по някой друг атентат, просто без такива неща не може да не минеш, особено когато бомбиш ИСИС и мачкаш в Сирия тези маймуни. Различни цивилизации, различни светове.

П.С: Ако се запазят тези тенденции, които течат сега, дори и тези, които плюят Русия ще сменят плочата. Другия вариант е съюз с Вишеград, но за там се искат топки и народ, които да осъзнае, че носи отговорност за собствената си страна, а с нашите пишман политици и нихилистите, които се водим народ просто не виждам как ще работим с тях, когато коленичим пред ЕВРО-АТЛАНТИЧЕСКИТЕ скапани, измислени и сатанински ценности.

Поздрави!
 
Последно редактирано:
Що да е язък, бре? Изкара цял лайк от блеки. :p
А и ми обогати знанията - излагането на факти се наричало самолюбие.
А ако фактите има пултипъл гледна точка, пак ли се водят факти;)
 
Благодаря!
Когато споря с тролове или откровени ретарди, никога няма да ме мързи да им изпиша 50-на реда и да им гледам сеира, който спретват за няколко жълтици на пост или просто, защото са заблудени последователи на ББ, които си мислят, че участват във възкресението на България. Просто изпитвам блажен екстаз, когато правя сечено на такива хора.

Между другото господин Графика, очаквам вашите отговори, въпросите станаха прекалено много, а вие продължавате да си траете, защо така?
Същият призив отправям и към вашият ментор - Blackout8. Защо така избирателно пишете, пък после си говорим за мисловни процеси и прочие неща чути от телевизора...
Машина си:)
 

Горе