Мнение за сайт

MorningBG

New Member
Здравейте, от известно време чета форума и останах с добро впечатление за компетентността на активните участници, затова бих искал да чуя някои мнения за сайта ми morning.bg. Не знам дали съм избрал правилната категория, домейна вече е регистриран, но може да споделите и какво мислите за него.
Сайта предлага инвестиционни услуги и първоначално исках да го използвам като визитка, но сега се колебая дали е достатъчно "лъскав". Ще ми е интересно да разбера какво мислите за темата, структурата, перспективата и всякакви други насоки...
 
Като за начало - уплътнете си пространството. Прекалено много въздух има, скролирането е досадна дейност.
И друго начало - не става ясно що за сайт е. Дали пишете статии, или продавате услуги.
Ако попадна на такъв сайт, веднага ще му бия хикса. Някой може и да се зачете, но е много малка вероятността да разбере, че може да купи нещо от вас.
Подбирайте снимки, които да говорят - майката с детето на плажа е за сайт за почивка на море.
Успех!
 
Здравейте, да Ви кажа - това не изглежда много като завършен сайт. Бих Ви посъветвала да обособите начална страница с кратка информация за Вас и акцент върху предлаганите услуги. Така в момента началната е много разхвърляна и хаотична. Менюто отгоре е добре да изпъква повече - в момента прилича на обикновен текст. Тези близки нюанси на синьото, в които сте оцветили част от текста са дразнещи - оставете напр. само един нюанс синьо и го използвайте за оцветяване на линковете, а статичният текст си го оставете в черно. Ако има нужда да наблегнете на определени думи - използвайте болд и курсив, а не оцветяване на текста.

Може да си изтеглите и инсталирате някоя добре изглеждаща и лесна за напасване тема - напр. https://wordpress.org/themes/accelerate/ , или да се обърнете към специалист.
 
www.morning.bg

Вече не се нуждая от този сайт и домейна се продава, ако някой има интерес... Регистриран е в Суперхостинг до 24,01,2019г.
 
Последно редактирано:

Горе