е, кажете за Гинчето ве

Само едно има за показване, за да се разбере как географски са разположени нещата:

Виж файлът 16312

:) :) :)
Гинка тока тръгва на завоевателен поход срещу конкуренцията:)
 
Някой може ли да ми обясня как държавата не може да стопанисва на подобен примитивен "бизнес", ако не се конкурира с никой ? Като уточним:

1. Трябва да спира тока на хората от източен произход, които не плащат.
2. Кражбата на ток трябва да се наказва с дългогодишен затвор !
3. Да отпусне акции на хора с огромно образование, опит и национално самосъзнание, които могат да компетентно да управляват производството, търговията, дистрибуцията на електроенергия.

9275259k.jpg
 
Последно редактирано:
Само едно има за показване, за да се разбере как географски са разположени нещата:

Виж файлът 16312

:) :) :)
Сега , може би да очакваме Минчо да си купи EVN, а Енерго-про знаем на кого е, и ще си спретнат монопол, в сравнение с който сегашният ще ни се види цвете.
 
Тука има доста материал за тези гнили въшки. Всичките са за разстрел, родата им до 9-то коляно също за пример на останалите, нека смеят после да помислят за далавери, кражби и всякакви схеми. Лошото е само, че ще шанса да бъдат изправени пред стената или да бъдат линчувани от народните тълпи е доста малка, то повече си вървим сейрджии и си постваме във фейса, ама ще видим след някой друг месец, кака Гинка да не ни удари 20% увеличение и да ни секне усмивката, макар че обикновено ги правят с по няколко % да не е фрапантно и това си минава всеки път без проблем, което ме дразни супер много, ама...

@biaaro - Снайпериста при Карбовски, чух и аз за него и го гледах в сайта на БТВ, бил се е в Босна, не в Косово. А заглавието е тотално грешно, войната в Босна е последвана и от тази в Косово. Макар, че Косово не е било държава тогава, във войната срещу сърбите участва почти цялото тогавашно НАТО, което си е закономерна война между суверенни държави, а не някакъв си конфликт.
 
За съжаление, ще се пошуми малко и ще утихне. И ще се каже всичко е законно, нищо не можем да направим.
 
За съжаление, ще се пошуми малко и ще утихне. И ще се каже всичко е законно, нищо не можем да направим.
Да. Като всяко нещо. И тук ще е големият шум за няколко дни и после пак всичко по старо му. И нищо. За това даже се чудя защо са ни съдебната, и още няколко власти, да не говорим, че това е направено на много високо ниво, отделно е мислено да е и законно издържано.
 

Горе