Google Sniper

От: Google Sniper

Системата наистина е много добра и съдържа всичко,което трябва да знае един начинаещ в афилиейт маркетинга.
Аз имам 1 сайт изработен точно по тази система и в момента е на 1ва страница след 3 месеца,но все още продажби нямам,надявам се скоро да дойдат,ако не ще сменям продукта.

По коя дума си, че нямаш още продажби? Да не си оптимизирал по грешната дума? Щото тия снайперски истории се влияят от google adwords, а ако си избрал някоя малка ниша, и adwords винаги дава грешни резултати, може да си се набутал, трафик има ли? конверсията в афилейт сайта?
 
От: Google Sniper

get biceps е фразата,трафика е малко тоя месец,но общо за 3-месечието е около 3000,уникалните са около 1800.
Hop Count-а в clickbank е 71 за 3 месеца.Продажби няма,съответно и конверсия.Надявах се поне на 100 към 1 конверсия ама то и тва още не съм стигнал.
 
От: Google Sniper

и adwords винаги дава грешни резултати
Предложете някакъв инструмент подобен на adwords за анализ на ключови думи и избор на ниша. Относно снайпера пробвах с един сайт, но не стана номера гугул панда го елиминира от СЕРПа.
 
От: Google Sniper

Стана ми интересно как така, след като направя някакъв си брой "микро сайтове" и им направя едно що годе добро SEO, после ще генерира сам трафик и доходи ? За да излезеш на първа страница в Гугъл за английска дума е много трудно и като се има в предвид, че да направиш продажби от афилиейт програми ти трябва наистина огромен трафик на месец. Това ми се струва малко нереално като система.
 
От: Google Sniper

Пак новодошлите вдигат теми от отвъдното .... червена точка ....

Пак ще напиша ...
не е ли по добре да си направите нова тема и там да си опищете запитването ....?!?

и

защо не се заключват теми от преди 2 години?????

мисля че последното трябва да се обсъди във Форума !!!
 
От: Google Sniper

Имаш грешка в подписа "моследните месеци" :)



loupesko, НЕ можеш вече. Потърси нещо друго.
 
От: Google Sniper

Хайде да залагаме колко теми ще се пуснат след тази с заглавие "Наказаха ми сайтове направени с помощта на гугъл снайпер"
Аз залагам на 200 :)
 
От: Google Sniper

Само да отбележа, че не съм питал нищо, просто изказах мнение....Доколкото знам пиша на български, не знам защо не ме разбирате....а и колкото и да е старата темата, щом не е заключена, мога да си задавам въпроси и изказвам мнения колкото си искам. Аман от хейтъри
 
От: Google Sniper



Закупил си го? Има го безплатно във всеки един форум ,евала ;) :D

Здравей, от къде да го намеря безплатно ?
 
Тая тема през 3 години явно така като гледам се възражда и се чудя какво ли прави сега оня George какъв беше дето беше милионер от clickbank :). Сигурно е изхарчил милионите, може да няма какво да яде вече.
 

Горе