Конкурс за: Лого - Just Varna

VAsk0

Well-Known Member
Рейтинг - 85.7%
18   3   0
Както се подразбира от заглавието става въпрос за Варна. Запазвам си правото да давам насоки по време на конкурса. Ще се радвам да видя цялото ви творчество! Успех на всички и дано се получи хубав конкурс!

Начало на конкурса: 04.05.2018г.
Край на конкурса: 20:00 часа на 21.05.2018г.
Дата за обявяване на победител: до 20:00 часа на 23.05.2018г.
Награда: 80 лв.

Знам, че наградата не е много, но за съжаление с това разполагам като възможност. Запазвам си правото, при силен интерес към конкурса и при възможност от моя страна да вдигна наградата.
 
Цветовете от първия вариант са, може би се досещате, от буквите до Катедралата - Варна 2017. Прикачил съм и черно-бял вариант.

g8pESmx.jpg


Fot7vV8.jpg


QOqYLu3.jpg
 
Не е лошо да се запонаеш с правилата, не че тези правила някой ги спазва в последно време и дано от това неспазване качеството на конкурсите и на броя участници не се сведе до минимум.

Дай и някави насоки първоначални.
Това все едно да кажеш стреляйте на посоки аз после ще ви кажа къде е мишената, според мен първоначалните насоки са много важни, защото всеки си има предпичитания било то за цветове, шрифт и т.н.т.
 
Няма да е лошо и да споменеш за какво ще се използва това лого. Дрехи ли ще продава, реклама на събития ли ще прави, за кафене ли е, върху какви рекламни материали ще стои. Можеш да покажеш и други лога, които ти харесват като стил. Колкото по-малко гадаят дизайнерите, толкова по-полезни и подходящи предложения ще получиш.

Както каза и колегата, малко хора ще се навият да стрелят 10 пъти в тъмното, докато нацелят нещо близо до това, което ти трябва. Може и да не стане в рамките на конкурса.
 
Аз предполагам, че става въпрос или за нещо с информационна насоченост за гр. Варна, или снимков материал. Това е популярно напоследък, а и името това ми подсказва.
 
Аз предполагам, че става въпрос или за нещо с информационна насоченост за гр. Варна, или снимков материал. Това е популярно напоследък, а и името това ми подсказва.
Това е близко до акъла, но все пак...насоки ще са от полза, иначе ще стане Just Logo;)
 
Логото е за инстаграм акаунт- качват се снимки на град Варна, най-общо казано. Не разбирам абсолютно нищо от дизайн, затова са ми и такива насоките. Искам да е нещо свежо, лятно, свързано с града. Цветове и шрифтове ми е трудно да кажа. Главната идея е всеки, който има желание да нахвърля нещо на прима виста. Така и на мен ще ми дойдат идеи за повече насоки.
 


Това е логото от конкурса за предния подобен проект за Варна. Освен публикуването му във форума, не е ползвано никъде другаде.
 
@stoineff браво ако изчезнат надписите става перфектно ;)
Като се разрасте бранда и знака стане разпознаваем... задължително. А и сега може да ги махна, ако иска поръчителя :)
 
Като се разрасте бранда и знака стане разпознаваем... задължително. А и сега може да ги махна, ако иска поръчителя :)

Мисля, че ще е по-добре без надписите. Малко ми прилича на логото на Ювентус, но ми харесва.
 
Наистина ми се иска да видя нещо с море, палми, слънце, залез и изгрев.
 

Горе