Тестова поръчка - Малко помощ :)

Тези неща са си проблем, но преди това има по-сериозни работи за оправяне. Да бъдем честни, повечето грам не ги интересува дали има някоя фирма зад сайта и дали всичко е легално, това ги интересува чак като се наиграят и опарят, преди това гледат основно продукта и цената.
Та първо ти трябва добро лого и по-завъртян дизайн - това пряко рефлектира върху цените. Второ ти трябват добри снимки, сега не стават. Трето ти трябват добри цени - високи са, още повече съобразно дизайна. Много хора си мислят, че визията на магазина няма значение, а това са пълни глупости - един и същ продукт може в единия сайт да струва 5 лв., а в другия 10 лв. и хората да вземат от по-скъпият. Защо? Ами, защото сайта изглежда по-добре, вдъхва доверие - има хубаво лого, повече информация - снимки и т.н. А реално продуктите са напълно еднакви в складовете на 2-та магазина, но хората няма как да знаят в действителност как изглежда - ти трябва да им го представиш по най-добрият и уникален начин, така че да го поискат!!!

Лого - не съм добър в логата, а за нещо, което ще стои само на горната част на сяйта, не мисля че съм съгласен да дам пари. Пък и с текст е по-лек сайта.
Завъртян дизайн - аз пък точно обратното искам да е. Изчистено, семпло, да можеш да поръчаш с няколко кликвания, не да се въртиш като гламав. Но, явно ще опитам с някоя тема, да видим дали няма да мога да постигна точно това, което искам.
Снимки - на мен колко ми се иска да има по 5 снимки на продукт, ама като работя на дропшипинг, забрави!
Цени - дропшипинг. Не мога да си праскам всякакви цени и да очаквам някакъв положителен резултат.
Старая се да го предоставя по най-добрия начин, но това мога.

Само искам да ти кажа, приятелю, че трябва да оправиш ама наистина много неща по магазина. Започваме с началната страница, където, от която и гледна точка да погледнеш, трябва да сложиш описателен текст за магазина, както и модули - Нови продукти, Най-продавани, Най-харесвани, Промо продукти (напълно задължително). Може да направиш и графични банери към категории, също вариант за хоум.

Този поп-ъп е абсолютно неподходящ да излиза 2 секунди след влизането. Аз още не съм влязъл, а вече някакви прозорци изскачат - Гугъл няма да те хареса с това (да не говорим за всичко останало). Направи го на 10-20 секунди и опитай да ги задържаш абсолютен минимум толкова време. Woocommerce позволява безкрайно много опции, а не си ползвал и 1/10000 от наличните дори безплатни.

За доверието от страна на клиентите вече колегите са писали, но трябва мноого работа. Ако желаеш, драсни на ЛС, мога да ти помогна с доста неща.

Поздрави :)

Описателен текст в магазина - искаш да кажеш, като отвориш главната страница и вместо да се виждат веднага продуктите, да се прасне един 20 редов текст с празни приказки? Че кой ще седне да чете тази глупост?
Модулите - не знам каква толкова тема съм намерил, обаче толкова трудно се променя нещо по нея! Ровя в код, настройки - няма! Тя си знае нейното. Дори на разработчиците писах, те пък нищо не отговориха.
Поп-ъпа - той си беше на 10 секуни, обаче имаше и само 10 импресии. Не мисля, че изобщо има някакво значение за гугъл това, защото днес гледам, че дори съм се изкачил по ключови думи.
Колкото до това дали ползвам абсолютно всички функции - вероятно не, но на този етап, мисля че биха били достатъчни. То обаче ако бяха, нямаше да пиша тази тема на първо място :D

Откъде ти е статистиката за влизанията ?

Един плъгин на wordpress. Върши работа.
 
Не знам за поръчката, но има доста правописни грешки :rolleyes: Особено членуването ...
 
Описателният текст в магазина се слага след модулите или категориите, приятелю, не над тях :) Иначе - магазинът създава чувство за недовършеност в мен, футърът може да е много по-добре. Защо не смениш темата просто, има стотици много по-добри и красиви за този бизнес. Не смятам, че с тази би направил добри продажби просто, лично мнение :)
 
Описателният текст в магазина се слага след модулите или категориите, приятелю, не над тях :) Иначе - магазинът създава чувство за недовършеност в мен, футърът може да е много по-добре. Защо не смениш темата просто, има стотици много по-добри и красиви за този бизнес. Не смятам, че с тази би направил добри продажби просто, лично мнение :)


Последните два часа си играх с темата. Сменях, нещо не ми харесва, пак сменях, пак нещо не е както трябва. Предложи една безплатна тема?
 

Горе