Конкурс за: Дизайн на мърчандайз - Varna On Air

GWUGDdD.jpg
 
  • Like
Реакции: HEB
Добро утро на всички. :)

Започвам с коментар на последните няколко предложения, благодарности към дизайнерите, отделили своето време. Харесва ми текста, изписан на варианта на @ap1x , но не е това, което търся. Идеята е да се имплементира думата Варна/Varna по един креативен графичен начин. В случая има доста голям набор от думи, които трябва да бъдат "изчетени", докато се стигне до "Варна". Що се отнася до предложението на @Stefan_T, насоката е правилна. Предложението на @Simonad96 не съвпада с очакванията ми, въпрос на виждане е вече кой как би използвал въображението си, за да се получи търсения ефект.
 
Привет,

Няма как аз да представя какъвто и да е проект, но тъй като съм от Варна, ще си позволя да споделя моята асоциация.
Предполагам някой от дизайнерите може да се възползва.

"Хубаво е лятото да бъдеш на море,
всичко е наред и купона си тече,
никой никъде никъде не може да ме спре,
да се чувствам добре."

Старо, но златно!


Поздрави.
 
  • Like
Реакции: HEB
Използвам този коментар, за да споделя с Вас няколко примера от 99designs, които грабват окото и се припокриват с идеите, които имам. Естествено, наясно съм с финансовите параметри там и предложените от мен тук, но се надявам да послужат като ориентир за всички Вас.

1.
12peSDV.jpg


В този пример виждам възможност за преобразяване на кръга в обектив на фотоапарат, който е заснел морето/плажа или най-общо казано - Варненския дух. С повече въображение и умения може да се получи нещо доста интересно.

2.
W58SNqD.jpg

dlO3bFr.jpg

xUOYVWa.jpg


По образец на първия вариант, и тук може да се адаптира според конкретната тема.

3.
B7BtXb7.jpg


Забелязах, че един от дизайнерите е пуснал подобно предложение в друг конкурс за лого на инстаграм профил по образец на Varna On Air. Там той е имплементирал входа на морската градина, което е страхотна идея. Предполагам, че някой би могъл да помисли и над този вариант.

4.
sikToFg.jpg

pZsrPe8.jpg


Още малко морски мотиви, по образец на първоначалния ми коментар в началото на темата.

Оставам на разположение за всички, желаещи да се включат с предложение/коментар. :)
 
Дам, чудесно предложение. Добре сте използвали насоките, поздравления :)
 
И двете предложения, отправени от @stoineff и @Mimmeto, имат стойност. Присъства игра с думата Варна, има и графичност. Определено се вдъхна живот на конкурса, благодаря на всички Ви.
 
Здравейте, предприемачи. Интересни предложения, твърдо ми хареса идеята на @red_velvet с Ин & Ян, но не и в това изпълнение. Ако не се избере варианта, пуснат в другия конкурс, моля да го споделиш и тук. Той ми "лъхаше" повече на Варна и морето, отправения тук вариант ми идва малко off-topic. Що се отнася до варианта на @Simonad96, не се покрива с вижданията ми. Изглежда повече на сувенирна тениска, продавана в някой хотел. Търся нещо, което да се хареса на Варна и нейните жители, пръснати из страната и света. Нещо, което биха носили с удоволствие, разпространявайки допълнително идеята.
 
Благодаря и на @#5ko за отправеното предложение, но някак си нямам това като идея. @Saviour, радвам се да прочета, че следвате страницата и споделихте мнението си. Това е нещо, на което много държа и го оценям. Ще се вземе под внимание :)
 
Споделям Ин и Ян варианта и няколко други идеи.

GfLUdUc.jpg

WygOt4S.jpg

FWT4gx1.jpg


Много приятен конкурс.
 
  • Like
Реакции: HEB

Горе