АдСенс - нарушения в Центъра за правила и плащания

Cromwell

Member
Здравейте,

Имам в Центъра за правила два линка, водещи до една и съща страница. Проблемът е, че единият линк завършва с наклонена черта ( / ), а другият не. Поради някаква причина АдСенс възприема линковете, като две различни страници. За момента са деактивирали показването на рекламите на тези линкове, водещи до една страница. Самата страница беше изтрита още на 6 декември 2017 година за нарушение на авторските права на DMCA и показваше грешка 404. Четох във форума им, че трябвало не да трия страницата, а да изтрия само съдържанието нарушаващо авторските права и да подам насрещно уведомление. Направих е страницата на ново, без съдържание, блокирал съм рекламите на нея и изпратих насрещно уведомление. Вече минаха 10 дена, а линковете в Центъра за правила си стоят. Още по озадачаващото е, че датата на последното налагане на мерки почти всеки ден се обновява, което не знам, грешка ли е?

В същото време имам да получавам пари от АдСенс след 21 юли, но не знам дали с тези две нарушение на ниво страници, ще ми ги изплатят или ще ги блокират. Някой бил ли е в подобна ситуация?
 
Ще ти ги платят няма проблем! Това е малко нарушение и е на ниво страници аз имам също 2 такива от 3 месеца пак така понеже не знаей истрих страниците но си показава 404 грешка и то периодично ми ги изкарва като нарушение махат се по някое време после пак се показва и се обновява почти всеки ден! Но парите си идват винаги такаче не се притеснявай!
 
Благодаря за отговора! Бях се разтревожил, заради тия страници да не ми блокират парите.
 
Триеш си директно страниците и забравяш. Просто бавно обработват заявките за преглед (около 2 седмици), като през това време пак си стоят известия за нарушения. Кофти е, че при мен такива съобщения имаше все на вървежните публикации :D
 
Сега по новому не трябвало да се трие страницата, а само съдържанието, понеже роботът ако липсвала страницата и се обърквал. Поне така четох у форума им и то рускоезичния, в англоезичния почти нищо няма обяснено като хората. Трябвало и ако има включени автоматични реклами да се вкара страницата нарушаваща правилата в специална група, където да бъдели отметнати всички реклами. Това важало дори и за изтритите страници с 404, понеже автоматичните реклами понякога и там се показвали. Луда работа :)
 

Горе