Сайт за обяви – копие на Продавалника?

Ъпдейт:

Факсът ми още стои неактивен, със статус "разглежда се от модератор" или все тая.

Имам преглеждания на няколко от нещата, на едното 59, на другото 120, което не е зле за 2-3 дни. Имах и едно съобщение, на което отговорих и пратих детайлни снимки. Но до там.
 
Да пусна ъпдейт. Стигнаха обявите ми във Facebook Marketplace-a някаква бройка гледания, и спряха дотам, което ме навежда на мисълта, че това са bot views. Нямам и продажби. А за сметка на това, през последната седмица имах продажби през Базара и OLX-a.

Дотук с върховната теория, че Цукебук Базаар-а ще измести някоя друга платформа.

Предполагах, че нещо такова ще излезе накрая, но изчаках известно време, да мога да подкрепя с факти. И да не коментираме, че така и не ми публикуваха прословутия факс. Явно факс-телефони влизат под категория "животни" или пък "оръжия". Обжалвах 7-8 пъти и всеки път модератор ми сваляше факса. В описанието сложих изключително малко количество текст за да не може да се "хванат" за нещо; така и не го публикуваха. Някакъв факс-телефон, говориме, хора!

Laughable.
 
Аз не бих бързал с твърденията, че ФБ Маркетплейс ще измести сайтовете за обяви като OLX.

За да продадете даден продукт трябва той да се търси, да е нужен на някого. След това идва качеството на продукта и след това неговата цена. Ако едно от тия 3 неща не е окей, няма как да обвиняваме платформата, че не можем да си продадем продукта.
 
Гледам, че като цяло обявите във Фейсбук маркета са боклуци за 2 лв. Явно и там ... селяндурите го налазиха.
 
Всичко ще е фейсбук, и аз от време на време гледам какво се продава около мен. Тия сайтове за обяви всичките ще фалират.
 

Горе