Prestashop модул за поръчка като гост

Marlin

Member
Здравейте,
Обръщам се към колегите, които ползват Prestashop за магазините си и имат опит с модул за поръчка като гост. Става въпрос за версия 1.7.4! Какво ползвате и какви коментари бихте направили към съответния модул?
Благодаря :)
 
Prestashop поддържа в системата стандартно възможност за пазаруване и като гост. Само трябва да се активира тази възможност от Параметри на магазина/Настройки на поръчки/Активирай финализиране на поръчката от гост/ДА
Ако питането е за по нагледен и лесен начин за Checkout, то ето един мн. добър модул за One Page Checkout
https://addons.prestashop.com/en/ex...one-page-checkout-ps-easy-fast-intuitive.html
Има и други, но аз съм си купил и ползвам този.
Ако пък питането е за "Бърза поръчка с един клик" то https://addons.prestashop.com/en/express-checkout-process/17945-one-click-product-checkout.html
Успех!
 
Да, явно не съм се изразил правилно в първия си пост. Търся модул, чрез който клиентите да правят бърза поръчка, като пишат да кажем само имена и телефон, а след това чрез обаждане да посочат офис или адрес за доставка. Стандартното като го пуснеш като гост пак си иска писане.
Мисля, че втория вариант посочен от nikolov42 ще ми свърши работа. Ако е възможно пусни ми някой магазин с първия модул, да видя как изглежда реална кошница.
Чакам и други предложения!
 

Горе