Цена на сайт

Не знам с кой фирми работите и какво четете, но аз си имам индивидуален договор и фирмата си ми взима 30% от цената на всеки SMS като мога да си тегля и си тегля парите когато си искам.
 
@arnaudovv със SMS Gateway-и се занимавам от 2006 (може и от пред това, но имам спомени от 2006) и винаги е имало "Не си събрахме парите няма да ви ги изплатим" от страна на мобилните оператори. Дори и когато работиш директно с тях (при оборот над 5000лв.) пак го има това.

Кажи кой е тоя gateway който не го интересува това, че и ние да го ползваме.
 
@Leverage явно не знаеш как работят СМС разплащанията. Когато се натрупат Х пари в акаунта ти към гетуей Х за месеца то изплащането става след 3 месеца. Ако искаш веднага губиш ~50% от сумата, но знаеш колко точно взимаш ;).

Като изчакаш три месеца взимаш, това което е платено от хората изпратили СМС-и. Ако Пешо е пратил за твоя сайт 1000 смс, но не си е платил сметката то тия пари няма да ги видиш. Край загубени са!

Факт, не съм работил със смс разплащания. Благодаря за информацията! Повечето, които работят с тях, предлагат отстъпки при заплащане по друг начин. В смисъл мен ме интересува на този етап какви чисти пари се докарват, трафика, и.т.н. Колкото до самата монетизация имам някакви виждания как може да се подобри. И не на последно място цената само за кпд.
 

Горе