Keeper123

New Member
Здравейте,
сблъсках се със следния проблем, за който се опитвам да намеря обяснения.

Става въпрос за надежността на програмата ADVEGO Plagiatus.
Ползвам постоянно тази програма, но тези дни ми си случи така, че ми даде много различни резултати.
В рамките на 1 час направих 7 теста на една и съща статия, при която постигнах резултати в интервала от 90% до 86 %.
Последователността на резултатите беше (90%, 89%, 88%, 86%, 88%, 86%, 88%).
Преди няколко дни теста показа 93% , а вчера 81%, а днес е този резултат.
Напълно наясно съм, че Адвего проверява наличните страници, но може ли да има такива драстични разлики при положение, че текстът все още не публикуван.

Може би не съм напълно наясно с това как работи програмата и да има логично обяснение, но тогава си задавам въпроса
доколко мога да се доверя на Адвего?
Ако може да ми дадете логично обяснение за това.
 
Все още ли има хора, които работят с тая програма и искат уникалност? :D

Иначе Адвего не е точна програма и винаги дава грешки.
 
Все още ли има хора, които работят с тая програма и искат уникалност? :D

Иначе Адвего не е точна програма и винаги дава грешки.

Такова ли е мнението за Адвего и днес?

Ползвате ли го? Ще препоръчате ли нещо по-добро от безплатната секция на световния интернет магазин?
 
За времето, в което сте се мъчили да пренапишете съществуваща вече статия и след това да я нагаждате според някакви безумни програми можете просто да напишете една нормална и качествена.

Ако съдържанието е авторско няма от какво да се притеснява човек.
 
За времето, в което сте се мъчили да пренапишете съществуваща вече статия и след това да я нагаждате според някакви безумни програми можете просто да напишете една нормална и качествена.

Ако съдържанието е авторско няма от какво да се притеснява човек.

Дааа... Имате ли няколко минутки за релаксация? А познавате ли Фани Теменужкова? Явно не, затова ще ви запозная. Фани е симпатична млада дама. Има 90-годишна баба, която много обича. И която, учудващо за възрастта си, готви прекрасно, ако и продуктите да не са като тези от младежките й години.
Та Фани, която е съвременен човек, решава да си направи блог. В който да споделя нещата от живота, но с акцент - рецептите на баба. И започва с първата рецепта - пълнен шаран. Помагала е в приготвянето, има и снимки в телефона... Късно вечерта публикацията е качена в блога и Фани щастливо потъва в обятията на Морфей...
Малко след полунощ от имението на мистър Г. изпълзява виртуална глутница паяци. Надушили блога, започват да ръфат рецептата дума по дума. "Шаран", "почистване", "ориз", "плънка", "мазнина", "подправки", "тава", "фурна", "температура", "време"... Скоро всичко е оръфано и паяците се прибират при мистър Г. Докладват, че в подземията на имението има 48 рецепти за пълнен шаран и, о, чудеса, текстът на Фани почти не се различава от тях. В резултат - рецептата на Фани е дамгосана - 27% уникалност, 73% - изплагиатстван текст...
Минава време, Фани Теменужкова се самообразова и открива проблема. Решава да се регистрира във форум и да потърси конкретен съвет. "Знам, че текстовете ми трябва да са уникални, открих в нета програмата Ад... (не пишем името, защото има алергични към него), бихте ли споделили...?".

Как мислите, какъв отговор ще получи Фани в български форум?

А/ Хей, новобранец, никой никога на никого за нищо не е длъжен. Цената за оптимизиране на блог е...

Б/ Ще й кажат да не се мъчи да пренаписва съществуваща вече статия и след това да я нагажда според някакви безумни програми (как ли разбраха, че е пренаписана?).

В/ Ще й пратят лично съобщение, в което ще настояват да обясни поради какви обстоятелства, след какви душевни терзания и с какви мотиви е решила да пита точно пък това.

Г/ Ще отговорят простичко: "Софтуерът, за който питаш, се ползва от мнозина, но препоръчваме да пробваш и... Ако имаш още въпроси, на разположение сме, приятна вечер :)".

А в англоезичен форум отговорът би бил... ?

Такива ми ти работи, Фани... По света и у нас...

PS: Майтап, бе, Уили! Усмихнете се! Приказката по-горе е художествена измислица, всички прилики с лица и събития са плод на въображението на автора. Текстът може да се ползва свободно за комерсиални и некомерсиални цели.

 

Горе