Тънкости При Създаване И Организиране На Реклами В Гугъл И Фейсбук (видео с Алекс От АдвъртайзБГ)

webselo.com

Active Member
Разговаряхме с Александър Георгиев, основател на Advertise Bg за тънкости при планиране, организиране и създаване на онлайн реклами. Обсъдихме често допускани грешки, някои тънки моменти и разбира се - Фейсбук Маркетинг!


Благодаря, Алекс!

Изгледайте Видеото Докрая!

Ваш,
Кико
webselo.com
https://l.facebook.com/l.php?u=http...-RtsmEez-YsAipU6X6jXnB5Ig91WyXQ9J8q5g0kY-aYRY
 
Здравейте,

С доста от нещата няма как да не се съглася, но засегнахте една интересна тема - Machine learning, AI copywriting и т.н.
Предполагам, че мастодонтите в индустрията наистина имат големи ресурси за това, включително и най-важният - данните, но ето един интересен експеримент, на който се натъкнах:

adeb800199.png


На англисйки е, но на който му е интересно ще го прочете. Синтезирано, човека е накарал AI да гледа над 1000 часа реклами за адвокати и техните услуги, след което да напише реклама.

Резултата е изключително забавен, но е далеч от това да се ползва реално освен, ако не се търси сатирична реклама и бранда има огормно чувство за самоирония.

Има и опити с други ниши, включително и опит за написване на Ted Talk, на който му е интересно може да погледне профила.

Мисълта ми е, че AI и machine learning за малките брандове все още не е достъпно, а отделно от това тенденциите и нагласите са, че малките бизнесеи се диференцират и изпъкват точно с персоналното отношение към клиента и внимание към личните предпочитания.

Успех!
 
Здравейте,
ако въпросът е към мен - грабва повече внимание и се представя по-добре, поне във Фейсбук, макар че някои потребители се отнасят критично (и може би с право).

За данните - в чужбина даже вече не се пишат посланията - всичко се автоматизира. Тук нямаме такъв ресурс, за да го направим (дори големите фирми нямат).
 

Горе