Търся: Реклама в международни FB групи/страници и Инстаграм профили

ExTended

Active Member
Рейтинг - 66.7%
2   1   0
Здравейте,

В свободното ми време се занимавам с продажба на print-on-demand тениски и бих искал да разширя малко бизнеса със сошъл реклама, платена или афилиейт такава. Трябва ми трафик от нишови страници/групи/профили, като нишата няма голямо значение, тъй като имам( или мога да изработя) дизайни в доста ниши, така че стига трафикът ви да е подходящ за целта - съм заинтересован.

Отворен съм към оферти за предплатено постване, но също мога да предложа и афилиейт комисионни( 4 долара на продадена всяка тениска на цена от 23.95 долара, и 5 долара на продадена тениска, ако успеете да докарате повече от 10 продажби на месец). Магазинът ми е на Shopify и ползвам 3rd party система за проследяване на афилиейт нещата( вие също ще имате достп до статистиките ви във ваш собствен афилиейт дашборд).

Ето примери за някои от типовете дизайни, които бих искал да промотирам( имам над 1 500 различни, така че както казах - типа на нишата ви не е проблем, стига трафика да е от сносни страни):

2vl09xj.png


2u78tcn.png


16gxy89.png


ddl0nk.png


117hcth.png


bgntr8.png


Тениските могат да бъдат доставяни в цял свят, така че ограничение за локацията на потенциалните клиенти няма, но плащането става през PayPal предварително, така че предпочитам да са държави, в които ползват този метод на поръчка на стока предоминантно.

При интерес пишете на лични!

Поздрави!
 
Последно редактирано:
Прати ми цени на [email protected] - на тема Go Vegan - бих си купил ако визия / дизайн ми напълнят очите :) успех с другото.
 
Имате ЛС

Здрасти,

Пуснах ви отговор. Благодаря за интереса!

Прати ми цени на [email protected] - на тема Go Vegan - бих си купил ако визия / дизайн ми напълнят очите :) успех с другото.

Здрасти и на теб, колега

Благодаря за интереса, но за съжаление веганската ниша е доста трудна за платена реклама и не съм я атакувал като хората. Имам само 2-3 дизайна там, намерих само два в момента - ще ги пусна направо тук, да може хората да добият по-добра представа за цялостния стил на шопа. :)

29gewlv.png


2mcj4hu.png


Поздрави!
 
Оффф брат, колега ——- ни съм зомби нито нищо. Просто съм веган поради здравословни причини. Като си се родил сред чревоугодници - значи всеки ден си ял месо. И в един момент тялото ти 140 кг не издържа и те праща в моргата. Тоест:

- Ядеш за да живееш или живееш за да ядеш.

Бях се обездвижил с тея компютри и таксита...

И бля бля бля - накрая стигнах до извода, че отровата е храната. Сега съм 90 кг и ще стигна 80 кг... за около 2 години метаморфоза.

Не съм зомби. Като получиш шанс за живот се усеща...
 
Пример: Купувах такива по 40-60 евро?

vegan-tshirt-friends-not-food.jpg
 
Това е хубаво, колега!

Горните дизайни са за вегани - в смисъл хумористичен начин да покажат тази част от живота си пред света - не е иронизиране или карикатура на демографика, просто подобни слогани по-лесно продават. :)

Аз лично съм много далеч от веганството, но пък спазвам някакъв режим да не ям месо и животински продукти два-три дни в седмицата. Като цяло е хубаво да има разнообразие, но и е доста ограничаващо в определени аспекти. Преди години спазвах режима по 5 дни в седмицата и като дойдеше уикенда бях направо прегладнял. :D

Аз лично при мен не съм усещал някакви разлики в теглото със или без месото и другите неща - по-скоро е въпрос на това като какво приемаш храната.

Най-въздействащ ми се струва този цитат от Антъни Робинс:
“Nothing tastes as good as looking good feels.”

И те така. Успех с режима! :)
 
Човек... исках да купя от теб... не ме вълнуват твоите мисли.

Яж и ако си здрав - радвай се.

Ако си роден в семейство на чревоугодници - и всички ти обясняват, че сланината е вредна - но всички я плюскат във варивото... зацепваш ли - мама и тате баце...

Всички около мен са дебели и болни и не ми вярват :) / роднини.

Във фитнес не съм ходил никога и свалих над 50 кг...

Защо ми обясняваш на мен :) и майка ми закусва 6 вида хапчета и казва: Здрава съм или Не ме вълнува кво ям - искам само да е вкусно.

Виждал ли си жена 130 кг... едвам диша.... яде до рефлукс и сере по 4 пъти нощем.... и ти обяснява, че ако не и е вкусно - ще умре.

Платил съм и около 3 операции на гушата около 600 лв общо...

Ебахти...
 
Човек... исках да купя от теб... не ме вълнуват твоите мисли.

Май по-скоро се опитваше да си изпросиш внимание, което за мое съжаление предложих, с идеята да покажа повече разнообазни дизайни на потенциалните ми бизнес партнъори в това начинание.

Да се върнем към темата - търся партнъорство с хора, с които можем да си бъдем взаимно полезни - да продадем един милиард тениски през Q4 на техните последователи, да може на американците да не им е студено сега зимата, и да си купим по една яхта и някой друг подарък за идните празници с приходите. И те така. :)
 
Все още се интересувам от възможности за реклама.

Плащане на пост, или % от оборота или комбинация от двете.

Поздрави!
 

Горе