Супер тъпите управници пак вдигат данъците..

:Д искрено се надявам всички недоволни да задоволят недовоството си някой ден, но поне аз смятам, че няма да стане :Д
Ми тъпото е, че сме робско племе и по презумпция сме си доволни. За да не доволстваме, явно доста са се вмирисали нещата...
 
Зам.-председател на ПГ на Патриотите: Протестират лумпени и мутри

Продължават обаче да си обиждат хората , какво самочуствие имат тези не е истина.. изобщо ама изобщо нямат никакво намерение да си подадат оставка и смятат че ще продължават..
Добре де, да кажем Бойко утре падне от власт. Я сега си представи какво следва. Хаос, служебно правителство, избори, разходи, неясно бъдеще. Ти това ли искаш? А след изборите промяна към по-лошо. Що не си гледаш живота, толкова ли ти е лош сега? То никога няма да се оправим, това е ясно, но с тези избори съвсем ще отидем на дъното, сигурен съм. А да не говорим, че ще има яко коалиции и в бъдеще, нищо чудно БСП и ГЕРБ да управляват заедно!
 
Ма ти си луд :D Аз толко да ненавиждам операторите, че номера ми е към Bob без никаква месечна такса, ами се отчита на всяка минута по около 11 стинки. Толкова говоря, че сметката ми някой път е под 5 лв за месеца, и то само защото еди френд се инати да си вземе модерен телефон и се налага да му звъня директно. Аз не знам що още хората броят минути за разговори, като има Viber и подобни, дето само малко интернет трябва. 50 лв за такава тъпотия са супер много, освен ако не говорим за бизнес. Аз и не разбирам хората къде по цял ден говорят по телефона, такива трябва да минат през рехабилитация.

Не съм луд :) ненавиждай ги - аз пък имам връзки и във всичките и нямам проблеми.

Други ненавиждат Парното и го заменят с ГАЗ или с горяща свещ - свещи. Техники много. Няма лошо...

Повтарям - искам да сте Свободни хора. Да не обяснявам какво значи пак........... пълна свобода. Тоест да не сте зависими от комуникации и да не ви струва по кюлче злато.

Знаеш ли какво стана един път - като отидох на село.... дойдоха поне 3 комшии да говорят от моят телефон с чужбина. Е почерпиха по литър отлежала ракия.......... но всичко си има цена.

Тъпо е майка ми да има телефон и да няма поне 200 минути разговори в роуминг и да ми звъни да ме пита дали може да се обади на сестра ми в Париж или на татко когато беше в Париж. Не и плащам телефона - за да иска разрешение от мен......... ТЪПО е.............. но бедните - никога не могат да се отпуснат, че все пак не цял живот ще са бедни........

Жена ми - постоянно задава един въпрос:

- Това колко струва. Но това е друга тема............ един път си е купила през живота телефон за 700 лв и фотоапарат за 2 200 лв и това е............ после рязко спира да мисли за удобното в живота.

Страхът не е полезен - но е важен фактор. Икономията не е полезна - но е важен фактор. Контрола над разходите е най-правилното решение.

Виж тука сме доста различни хора - възползвай се от това и прецени къде си ти или вие и така ли ще живеете до своята смърт. Во веки веков............. виж родителите ми са съгласни така да живеят: Плащат само ток, телефони, лекарствата си .............. и до там. Баба ми и дядо ми - си плащат всичко на село и дори им остава КЕШ............. на моите родители и КЕШ не им остава.

Не съм луд :) държавата е просто такава............. позволява да всички БЕДНИ да са на едно ниво. Никой не е на улицата или в крайна бедност. Важно е телефон да имат, кола - недвижимо имущество, ток и шкембе чорба.

Това е.

Не съм луд :) просто живота тук е лудост, която я усещат малко хора - тече им във вените.
 
Ако си купя Айфон с план на Теленор за 90000 минути - ще бъда ли свободен ? :D

9 000 в роуминг

30 000 в България. Доста свобода ще имаш........... най-важното няма да ти липсва телевизора :)
 
9 000 в роуминг

30 000 в България. Доста свобода ще имаш........... най-важното няма да ти липсва телевизора :)
Сега ако ти кажа , че А1 имат оферта за 25 лева неограничени разговори в БГ и роуминг + 5 000 МБ интернет в БГ и роуминг за 25 лева......
Иначе и сега телевизор не ми липсва - не гледам телевизия от години. Гледам филми и сериали от замунда :)
 
избори, разходи...

...но с тези избори съвсем ще отидем на дъното,

Хм, странно що не мислехте така, когато тиквоча сам, без никой да му е искал оставка предизвика нови, напълно ненужни и не по-малко скъпи избори? Провалът на тетката-майка на народа на президентските избори визирам.
Спрете се вече, че ставате за смЕх. Червените кхмери и сивите вълци (БСП+ ДПС) няма да са по-зле от мутро-фашистката коалиция.
 
Хм, странно що не мислехте така, когато тиквоча сам, без никой да му е искал оставка предизвика нови, напълно ненужни и не по-малко скъпи избори? Провалът на тетката-майка на народа на президентските избори визирам.
Спрете се вече, че ставате за смЕх. Червените кхмери и сивите вълци (БСП+ ДПС) няма да са по-зле от мутро-фашистката коалция.
Ти не помниш ли последното им фиаско ? Май издържаха половин година преди да развеят бялото знаме.....пак да се намърдат - не мерси. Добре си седят в опозиция - да джавкат отстрани.
 
Ти не помниш ли последното им фиаско

Мне, не си спомням след Виденов да им е било толкова лошо управлението, колкото това на тиквоча.

Нали ти е ясно, че Винету вече няма верен ход. Уби всички възможни бояджии, с които можеше да се коалира. При следващи избори няма патриоти, няма мизантропи. 4-процентната бариера ще минат само гроб, комунетата и турчетата. А познай кой ще състави правителство при тая конфигурация в парламента? На боко ще му остане само утехата, че е взел 2% повече от бкп - ей така, за лубрикант. ;)
 
Мне, не си спомням след Виденов да им е било толкова лошо управлението, колкото това на тиквоча.

Нали ти е ясно, че Винету вече няма верен ход. Уби всички възможни бояджии, с които можеше да се коалира. При следващи избори няма патриоти, няма мизантропи. 4-процентната бариера ще минат само гроб, комунетата и турчетата. А познай кой ще състави правителство при тая конфигурация в парламента? На боко ще му остане само утехата, че е взел 2% повече от бкп - ей така, за лубрикант. ;)
Ти може да не помниш , щото не ти изнася , ама хубавците от БСП и ДПС нямат завършен мандат.... А Бойко като хвърли оставка , кво стана - пак спечели. Желаната от теб коалиция - като се осере (както винаги става , виж предните им мандати) просто ще върнат Герб на бял кон - отново....
По скоро при нови избори ще влезнат нови партии в парламента- хората са готови да дадат шанс на нещо ново, различно от Герб , БСП и ДПС. Предните избори бяха патриотите , сега ще е нещо различно.
 
Ако президента направи партия, всички лешпери до тук стават зрители. За пръв път човек от такова ниво да нарича нещата с истинските им имена... На мен ми е фаворит, колко е възможно това да се реализира... не знам...
 
БСП и ДПС нямат завършен мандат.


Верно ли тоя аргумент извади??? :D:D:D Колко мандата завърши боце, в тоя ред на мисли?:D:D:D

Бърни, няма коя нова партия да влезе. Имаме едни същи муцуни, които от 20 години се преобличат в разни партии и движения. Всички възможни вече бяха в коалиция с мутрата и сега са по-мъртви от латинския език. Единствено Радев, както казва biaaro ако направи нещо, но няма да е за следващите избори. По време на президентския си мандат не може да участва и учредява политически движения. Жалко, наистина, щото е единственият, който изглежда що-годе ставащ за нещо.
 
@zoomaniak братле, сложи си въжето. Ти си най-големия роб от целия форум. Просто си с промит мозък и не го осъзнаваш, като един боклук, където съм го блокирал. Просто не си ми досаден, чак ти се чудя как може да си толкова заблуден.

Иначе както писах, избори и да има нищо няма да се промени. Лелките и заблудените си харесват тиквата, бедните и бабите си харесват бесепето, рязаните си харесват депесето и кервана си върви. В цял свят печелят националисти, само тук всичко е овце...
 
Слави ще направи партия и ще открадне червените гласове.....

И що реши, че точно и само червените? Слави ще обере гласовете на слабоумните, щото и двамата с тиквоча имат един кръг симпатизанти - любителите на националната лотария и другите тв-игри. Червените си имат твърд електорат.
 
Ми не мисля, на слави електората е същия като този на Борисов. От там ще се дърпа основно.

Все се каня да те питам... Ама ти какво мислиш за симбиозата Борисов-Симеонов-Каракачанов. Днес, ако си гледал битиви сутринта, видя ли колко ласкаво се изказа вожда за Сидеров :D Ама и ти спазваш партийната линия, откакто стана заверата дума не си обелвал.



Слави ще направи партия и ще открадне червените гласове.....
 
Може би най-добре ще работи системата ако има коалиция между ГЕРБ И БСП тогава може да потръгнат нещата реално.. Примерно момента Герб ако управляваха сами щеше да е 100 пъти по-добре, но патриотите много бъркат нещата и там е проблема, трябва да се отърват от тях..

Според мен ГЕРБ + БСП щеше най-голямото решение да си разделят министерствата и готово..
 

Горе