Facebook - промени и новости

Колеги, някой срещал ли е следния проблем: при постване на линк във Фейсбук изчезва опцията за качване на снимка, появява се заглавието, но снимка не се визуализира,или пък на мястото на "Налични изображение" се появява, но не се качва в поста?
 
Как ви е рийча тези дни?
Рийча продължава тенденцията да е катастрофално клонящ към нула... Във връзка с което исках да питам запознатите... В момента фейсбук групите ли получават най-силен рийч или и там е слабо? При мен през последните 6 месеца особено зле се държи и страницата и фейсбук рекламата. Визирам фирмена страница с 12000 харесвания, чиито публикации, до преди известно време достигаха до 3500 - 5000 рийч (без споделяния по други фейсбук канали), а в момента един типичен за страницата пост получава до 2000 рийч. А фейсбук рекламата се държи по аналогичен начин. Фейсбук новостите ми разбиха кочината... :)
 
Колега, опитай и с група. Някой групи са доста активни и можеш да имаш успех. Но, всичко зависи от Фейсбук в крайна сметка, колкото и старателен човек да е, ако "великаните" от социалната мрежа решат, могат да объркат винаги работата.
 
Колеги, забелязвате ли, че на някои страници Фейсбук започна да посочва собствениците?
Дай линк или снимка
 
Пратиха инфо, че ще показват и вече показват админите / редактори и т.н от коя държава са.
Но не показват профилите, поне не и в България, поне не и още..
 
Как е днес рийча, имате ли гигантски спад? Вярно, че е празник, ама линковете нищо не оравят, само снимките.
 
Весела Коледа на всички.

Искам да питам, някой засичал ли е новите приложения на Nametest във Facebook? Как са го направили в самия Facebook като игра, без да иска логини, да препраща към сайтове и прочие, а директно във Face-то... Някой има ли представа как става това, може ли да го направи, или да ме препрати към някой който може.

Искам такова животно, но не намирам инфо как става. Ако някой може да го направи, очаквам оферти на ЛС.
Весели празници!
 
Имам чувството, че нещо не е наред. Не мога да шервам през нормалния профил между страниците. През бизнес акаунта става, но изписва, че даден пост е шернат (има го и е Shares), но като дам на страницата не излиза поста. Отделно рийча го смазаха до нулата. При вас така ли е?
 
При мен от 13 Декември буквално рийча е почти сринат.. На активна страница от 90к фенове, прави средно 300-400 рийч.. Тук таме някъде удари 2к

Трагедия огромна
 

Горе