Търся инвеститор за браузър игра

Да разбирам че няма заинтересовани.
Това което си написал изглежда горе долу така:
Продавам една кола, много е хубава, трябва да я пипнеш малко, няма да ти кажа марката, модела или да ти я покажа, първо ще трябва да ми дадеш парите, пък после си я гледай.
 
Няма такова нещо като грешен подход на реализация, направил съм продукт който описва перфкетно идеята ми, поста стои от 9-ти декември и няма сериозни до момента :) още малко ще изчакам и накрая я пусна в енвато.
 
Пич, не се цупи на като малко момиченце в първия си цикъл. Хората тук се опитват да ти помогнат, приемай критиката.
Търсиш инвеститор, предложи му нещо насреща. Има компании, които се занимават специално с подготовката на pitch презентация ( такава за пред инвеститори ). Това е цяла наука, а ти тука идваш и искаш с 2 изречения да се намери някой - еми няма да стане.
Може и да имаш най-брилянтната игра, може кода ти да е masterpiece, може да имаш добър тракшън, може вече да правиш пари, но с подобно отношение ще си изпуснеш възможностите.

Виж, има още 3 дни, можеш да се запишеш в този инкубатор - https://activator.bg/

Ти си този, който търси пари, така че вложи поне някакво старание и покажи отношение. Постави се от другата страна - имаш 500к, които се чудиш къде да ги развъртиш. Гледаш форумен пост - търся инвеститор, имам браузър игра, точка. Ще се бръкнеш ли 100к да му ги дадеш ей така ? 9 съобщения във форума, рандом име, никаква информация, -1 старание ? Ще се мръднеш ли за такава "оферта" ?

Айде малко по-сериозно, никой не ти е длъжен, за да показваш такова пренебрежително отношение.
 
Няма такова нещо като грешен подход на реализация, направил съм продукт който описва перфкетно идеята ми, поста стои от 9-ти декември и няма сериозни до момента :) още малко ще изчакам и накрая я пусна в енвато.

Никъде не видях продукта които описва идеята ти. Когато ти търсиш пари, ти трябва да дадеш информацията и да бъдеш инициатора, не да чакаш някой да ти пише на ЛС. Нито един човек който е сериозен няма да ти пише на ЛС без да е видял някакво представяне.
 
Аз почвам да си мисля, че или е доста тъп или просто си чеше езика тук в форума за да се почувства важен.

Комбинация от двете е.
Прати ми на лично лънк към играта и това е готова игра от преди години. Понеже не е GDPR-ско няма да споделя линка, но е игра за отглеждане на риби.
 
Ами подобна игра съм играл преди 10 години. Смисъл доста назад в бъдещето е. Съмнявам се, че в форума ще намери човека инвеститор.
 
Същата игра я имаше на български с име Рибки, като точен линк няма да дам. Сигурно автора е получил системата и сега се опитва да я съживи.
 
Благодаря на всички за отделеното време, най-вече на рогачите който писаха успях да намеря инвеститор.
@inspektora нито съм тъп нито си чеша езика, не виждам смисъл да се прави бизнес план за едни тъпи 1000-3000 лв :)
 
@valvalentino33 това че ти не мислиш не е от значение. Вече знаем защо продукта ти е такъв, защото някой го е напраил преди поне 8 години.

Да му мисли инвеститора (ако наистина има такъв), защото ако този проект от преди 8 години (поне) не е твой яката го е загазил. Макар че ако беше ти автора на проекта след 8 години все щеше да си подобрил нещо. Най-малкото защото си натрупал повече знания и опит....

п.с. както ти писах ЛС за да нямаше сегашните проблеми трябваше:
- bootstrap
- react/angular/vue
- mobile app (става лесно ако си ползвал горните)
 
Благодаря на всички за отделеното време, най-вече на рогачите който писаха успях да намеря инвеститор.
@inspektora нито съм тъп нито си чеша езика, не виждам смисъл да се прави бизнес план за едни тъпи 1000-3000 лв :)
Че дай ми ги тия тъпи 1000-3000 без бизнес план?
 
@AMitrev Обяснявам като на гламар нали ... Относно проекта, не е на 8 годин а на 2 месеца това което е било преди 8 години няма нищо общо с това което е в момента.
Но нали това преди 8 години вече го няма и няма как да го има тъй като е в мен и е останала от него една тъпа страница в архив орг и нищо повече :), така че хайде да не си правим гимнастика на пръстите и да пишем глупсоти и да споделяме какво кое от къде е и какво е, от старата игра се ползва само първоначалния темплейт и един мап който сме надградили с наши елементи по него, проекта съм го написал на Laravel последна версия ("нещо което няма как да го има преди 8 години" ) и е елегантно написано с опция за надграждане, така че backend-а е мой, няма нищо лошо в това да си купиш кола и ако двигателя не ти харесва да вземеш по хубав и да го сложиш, това те прави майстор а не да купиш готов продукт и да кажеш че ти си го направил.
И сега ще започна да чета още по тъпи неща на типичния българин от сорта на , изгубил си си веремето, похарчил си си парите и т.н, не щом съм реил да купя/преправя нещо кеото е билио преди 8 години и да внедя мои идеи в него значи все пак съм видял нещо интересно в този проект :).
 
Хубавото на такива мини-проекти е, че дори и да не успеят да си избият инвестицията, са полезен опит и позволяват на човек да надгражда умения с всеки реализиран проект, докато "узрее" за нещо по-голямо и значимо.

По отношение на темата, ако аз бях на теб, щях да обясня още в първия пост с 15-20 реда за какво става въпрос, нещо като съкратен бизнес план. Ти трябва да си проактивният в случая - просто така работят нещата. Всеки инвеститор би искал да види поне някаква базова информация, за да прецени дали проектът си струва по-задълбочено разискване. Освен това малките на вид усилия, като например да се напише накратко за какво става въпрос, се забелязват и правят добро впечатление.

Успех!
 
@valvalentino33 , прочетох ти всички постове до момента. Преди да правиш каквото и да било, преди да създаваш каквото и да било, преди да инвестираш в каквото и да било, вземи си препрограмирай мисленето, защото ми звучиш като един деградирал, нацупен дебелак с очила където не излиза от тях.
Хората в форума с 5,6,7 цифрени капитали, изобщо няма да ти обърнат внимание на тая простовата тема. Може ли да създаваш игра, а да нямаш никакво предлагане и комуникация с хората. Ти не ставаш и за магазинер. Блинки да лайква коментара и да праща темата в кофата.
 
@valvalentino33 не си наясно с нещата. Прочети още, още и още... и така докато разбереш какво съм ти написал.
За разлика от теб с браузърно базирани игри се занимавам от 1998/99 година, така че не съм аз този, който си прави гимнастика на пръстите.

И за последно да ти кажа как тярбваше да изглежда темата ти (за пост 1 говоря!):

Здравейте

Представям ви проекта ХХХХ , който е браузърно базирана игра.
Идеяа е стара (2008-а), като аз съм закупил всички права върху самият продукт.

Направил съм .... (някакъв списк). Нуждая се от пари за .... (накратко)

Имам разработен бизнес план, който ще представя на желаещите да инвестират.

За парите си инвеститора получава ХХХ

Ако беше се подготвил щеше да знаеш, че си поел в съвсем грешна посока.

п.с. И по онова време имаше framework–ове ;). Тоест това, че го ползваш като плюс е друга твоя грешка.
 

Горе