Конкурс за: Лого на фирма за мебели

MEBELI-PEROZ-222.png

LOGO-3.png
STRANITA.png
 
Последно редактирано:
Здравейте,
До крайния срок има още една седмица. Вече има някой добри попадения, надявам се до края на седмицата да се появят още такива. :)
Ако имате въпроси или имате нужда от някаква насока пишете ми.
 
Още 4 дена остават. Имате още време да добавите и вашето предложение. Избора ще е труден ...
 
Колега, @vAngelow нищо лично, но не е хубаво да се дават готови предложения (поне според мен). https://www.behance.net/gallery/52938627/logo-furniture
А от къде си сигурен че идеята е негова и е взето от там? Идеята съм я взел от пиктограма за спалня! Хайде да не водим дебати и си остави завистливото мнение за себе си!
 
А от къде си сигурен че идеята е негова и е взето от там? Идеята съм я взел от пиктограма за спалня! Хайде да не водим дебати и си остави завистливото мнение за себе си!

Хаха, е хайде сега тръгнахме с рогата напред, чак пък завистливо... Пак казвам, целта не ми е да се заяждам, просто намирам предложението ти и това което споделих за поразително еднакви, а едва ли клиента иска нещо, което може да бъде използвано от още "Н" на брой хора. Не мога да съм сигурен дали идеята е на този човек, а и не е важно дали е негова, факта е че неговата "интерпретация" (независимо от къде е заимствана и дали е) е качена преди около 2 години... Както и да е не искам да водим ненужни спорове, оставям на хората да преценят.
 
Благодаря на @esvelkov , че сподели тази информация. Логото беше едно от най-добрите, но поради фактите отпада от конкурса.
Това е чужд труд и не е редно да е тук.
 
Голям смях :)



П.П: Направих тези лога за 3 мин прочем да пусна нещо ей така да може някой да каже какво мисли :D


PtVedHY.png
CP1I04Z.png
 

Горе