(ЗАБАВА) ФУТБОЛНИ ПРОГНОЗИ

Матейчо, гледах ти клипа в който се обясняваш половин час.Ами ти за това време едно и също само си повтаряш.Нямаш начин на изразяване.А и излъчването ти е като на някоя батка от чалга клуб.Като гледам и манталитета ти е такъв, да сме идели на живо да ни е бил:D:D
Успех с балъците и не трий губещите залози.
 
vg7wm.jpg
 
@nortrant без да исках съм цъкнал на твоето коментарче. Сорка. Относно това което си написал. Матера банкрутираха и са вън от първенството + санкции - докато ги изхвърлят от първенството само от тях набарахме големи пари. При Пиаченца същата работа, докато започнат със служебните загуби и в последния мач да паднат 20:0 и от тях изкарахме много сериозни пари. Сега и Про Пиаченца ще ги изхвърлят със сакнции на техния банкрут. Следващите са Паганезе.
 
Последно редактирано:
Матейчо, гледах ти клипа в който се обясняваш половин час.Ами ти за това време едно и също само си повтаряш.Нямаш начин на изразяване.А и излъчването ти е като на някоя батка от чалга клуб.Като гледам и манталитета ти е такъв, да сме идели на живо да ни е бил:D:D
Успех с балъците и не трий губещите залози.
бягай паляк, стига си писал. Бил съм винаги срещу теб в форума, защото си измамник, а на мен моето момче нещата са ми пределно ясни. Не съм от вчера в тази среда на работа. Това което предлагаш ти не съществува никъде, едва ли ти ще си го открил. Ако е имало нещо подобно да се открива, едва ли ти щеше да намериш топлата вода. Само като чуя 100% сигурност или някаква невъзможна успеваемост си ми напълно ясен и си личи колко си олекотен. Аз мога да ти дам примери, но не искам да се сравнявам с такива хора като теб, защото вие сте мършата на тази професия. Хората не се доверяват на никой, защото са били лъгани и мамени от такива като теб. НЕ МОЖЕ ДА ВЗИМАШ ПАРИ ЗА ТЪПАТА ТИ ЛЪЖА ОТ ХОРА СЪС СЕМЕЙСТВА И ДЕЦА КЪДЕТО СА С ТОЧНО ОПРЕДЕЛЕНИ МЕСЕЧНИ БЮДЖЕТИ. ДА ЛЪЖЕШ ПО ТОЗИ НАЧИН ХОРАТА. В този момент идвам аз и още 1/2 ма човека където работят и влагат голям труд в тази професия и потенциалната аудитория те нарича измамник заради 2-3 неизлезнали мача на фона на големи победи в дългосрочен план. НЕ МОЖЕ така да се ебавате с обикновенните хора и по този начин да съсипвате тази професия. Ако се чудиш как да изкараш 2 лева ходи и работи, като не си толкова умен. Като искаш да изкараш 5 лева измисли нещо иновативно и се продавай, ако искаш да изкараш 3 лева, препродавай. Какъв малоумник трябва да си да лъжеш хората не знам. От километри си личиш какъв си. Нямаш име "Footballpro" нямаш снимка ама предлага. Аз винаги съм си излизал с името и лицето и си стоя зад казаните неща от мен и зад моята работа. Не съм се крил. Загуби и печалби винаги ще има, но никога не съм лъгал хора. Характера ми също е такъв - не си губя времето да лъжа, да мажа и т.н - пълна загуба на време. Идва един такъв шут като теб и проблемите започват. ЗАЩО СЕ КРИЕШ ЗАД никове и някакви корици ? Сигурно има какво да криеш нали така ? Хората не остават анонимни ей така, защото им е кеф. ;) За това моляте, когато не познаваш хората не говори за тях. Това, че не са излезнали дадени мачове - не означава, че е лъжа или измама. Айде като си гледал клипа, кажи ми къде на тия хора предложих "100% СИГУРНОСТ" или "УГОВОРЕНИ МАЧОВЕ" ?
 
Последно редактирано:
@Matey Hristov ти взимаш ли пари от хора със семейства и деца?

@devilx браво, открил си така наречения "арбитражен залог". Ама така си го описал все едно пък има шанс за загуба :D. Така или иначе от това пари не могат да се правят... не сме 2003-а, тогава по рядко си "говорегха" букитата.

@nortrant тоест играеш по Мартингейл, но не точно? Или го играеш мартийнгейски, но с достатъчно голяма банка за да не фалираш или прилагаш друга стратегия.

п.с. @devilx следващият път вместо да го игреш Seo постни тука какво си открил ;)
 
Аз ще споделя следното:
@Matey Hristov е точен, не кара никой насила да залага, нито да се абонира за услугите му. Не лъже, което е важно, а друг е въпроса колко човек може да спечели от всичко това.
 
Само не разбрах защо ме цитираш и мен.. както и да е.
Аз на коефициенти под 2 не залагам. То ако ставаше само със следене на отборите до сега букмекърите да са фалирали.
Дори да уцелиш няколко поредни с коефициенти 1.25, то при една загуба ще загубиш почти всичко спечелено.
Този начин на залагане е подходящ за разни чички които по цял ден висят в букмейкърските кафета.

По същата причина твоята "система" не работи, защото нямаш безкрайно количество пари, за да удвояваш до безкрай.
В някакъв момента статистиката ще играе срещу теб и или ще ти се наложи да спреш, за да не загубиш всичко или ще загубиш всичко и край.
Вече си усетил част от великата сила на статистиката, както сам посочи:

Вчера имам три поредни губещи. На четвъртия не удвоих залога, защото парите нямаше да стигнат. Въпреки това съм на плюс.
От около 25 залога има две или три поредици от три загуби. Може би трябва да намаля стъпката, защото за този малък бюджет, тя е голяма.
Баланс 650 лв

Успех!

@devilx, @AMitrev е прав. Арбитражът беше хубава възможност допреди 2-3 години все още. 2003 е било като някаква златна мина, но допреди 2-3 години все още можеше да се минава метър като се стараеше да замаскираш акаунтите с игране на колонки от време на време и т.н.
След това популярен стана лайв арбитражът, но и той е доста конкурентен.

Това, което очевидно никой не може да разбере и съм посочил в поста ми на предната страница и ще повторя, е актуалното днес. Value бетването е като "висша форма на арбитраж", слагам го в кавички, защото не е много правилно изказване, но е лесно за разбиране.

И така, хора, представил съм ви начина, който МАТЕМАТИЧЕСКИ ви извежда напред спрямо софт букитата, повтарям:

Още ли има балъци, които се зарибяват по тия футболни прогнози и дават пари за групи и подобни?
Едно време много модерно беше да се продават "фиксед" мачове във фб, та даже и платени фейсбук реклами се позлваха.
Послем като фб почна да банва за такива неща, се наложи бинзесът да се "изсветли" и почнаха да се продават прогнози, ВИП абонаменти и т.н.

Единственият начин да си напред в тези неща чисто математически е да value bet-ваш, т.е. да играеш на такива коефициенти, които превишават вероятността за случване на събитието. Най-просто се обяснява с хвърляне на монета, ако коефициентът е 2 за ези/тура, то дългосрочно винаги ще сте на 0. Обаче ако някой ти дава коефициент 2.10 за ези/тура, то дългосрочно винаги ще си на +.
Но коефициентите в букмейкърите за напълно случайни събития с 2 възможни резултата (като кой отбор в един мач ще започне с топката), са често около 1.80 до 1.90. Това значи, че букмейкърът си прибира "остатъка" до 2.00 (реалната фактическа възможност) за събитието. Дето има един израз "казиното винаги печели". Ако ви е трудно да схванете вероятнсотите и коефициентите -> https://www.aceodds.com/bet-calculator/odds-converter.html може да разцъкате това.

Та така, въпросът винаги е: "Ама аз откъде да знам каква е вероятността?".
Факт е, че букмейкърите плащат добри пари на хора, за да анализират пазарите и да им дадат вероятност за случване на събитията, които предлагат за залози (това за което вие плащате на уж-типстърите). Вие, разбира се, нямате капитала, за да имате такъв екип. Но можете да направите нещо друго, да се възползвате от знанията, които букмейкърите имат.

В общия случай има няколко варианта:

1. Вярвате на разни "типстери". (най-лесният, но от друга страна математически най-необоснован)

2. Ползвате коефицентите на Pinnacle като такива, отразяващи най-близко фактическата вероятност. Pinnacle, като букмейкър с огромна ликвидност в който се залагат много пари, слага минимални маржове на коефициентите си (понякога 1%-2%). Там коефициентите се движат най-бързо. Тоест, можете да следите коефициентите там и при движение надолу да се възползвате и да заложите в бет365 например. Така, вие сте заложили на коефициент, който е по-висок от вероятността, тоест дългосрочно ще сте на печалба. Най-ефективно е това да се прави близо до започване на мача (до 1 час в перфектния случай), тъй като винаги може да постъпи нова информация и ако заложите прекалено рано коефициентите могат да тръгнат в друга посока.

3. Тъй като 2. отнема доста време, може да си платите да ви изградят софтуер, който да сканира коефициентите и да ви дава сигнали за такива движения между pinnacle и така наречените soft букита като бет365. Това струва много пари, но дългосрочно инвестицията си струва. Има и готови решения за които плащате на месец и Ви дават достъп до подобна услуга, но доста от тях не са на достатъчно високо ниво.

4. След като изпълните 3. и вече имате капитал, плащате да ви направят супер модерен бърз готин бот, който да прави същото, но между азиатските букмейкъри, които често предлагат API-та или друг метод за автоматично или полуавтоматично залагане. Да играете между азиатски букмейкъри (Pinnacle, SBO и др.) си е игра на много високо ниво, тъй като коефициентите се сменят бързо, но не е нещо невъзможно с помощта на бот, който за секунда(и) проверява наличната информация и прави залози. А защо играем на азиатски букмейкъри? Висока ликвидност, няма лимити. Точка 3 ще ви докара лимит на максималния залог на акаунта в софт букитата, тоест дългосрочно не е толкова рентабилно. Ще трябва или да се регистрирате в нови букита, което в България е малко ограничено или да търсите акаунти от познати, което дългосрочно пак се изчерпва. Та затова 4. е черешката на тортата.

Успех!

fxdmsFl.png


Ето нагледен пример, щото народът не обича да чете, а да гледа.
Това отново е статистическо отклонение, в случая обаче в полза на играча. Реално трябва да съм на печалба 38 евро, но поради правилно избиране на срещите печалбата е 869. Това е крайно необичайно.
Хубавото на азиатските букита е, че можеш да имаш голям turnover, а статистически винаги печалбата ти ще се изравни рано или късно с процента на average closing edge (в случая 1.8%).
Но да речем че на азиатските букита можеш да превъртиш милион на месец без проблем, което при 1.8% ROI ще ти донесе 18000.
Това е стар скрийншот отпреди години при тест на един софтуер за value bet. :)
 
Последно редактирано:
@John Galt преди три години най-много да си изкарал пари за семки преди да те засекат. Ако не се прикриваш разбира се като губиш поне едно 80% от спечеленото през четните месеци и 110% през нечетните :D. Иначе Мартингейл работи, но не е за хора с ограничени средства.

Факта ти за доброто заплащане за анализатори ти е малко грешен. Не им плащат добре, едни други хора прибират голямата пара за да може да се печели лесно то порока на хората ;).

1. Вярвате на разни "типстери". (най-лесният, но от друга страна математически най-необоснован)
Тук също грешиш. Типстър е мръсна дума най-вече на балканите. Тука всеки втори предлага някакви схеми и в крайна сметка лъжат.
Преди време купих от един младеж тук във форума такива ФБ групи (той не предлагаше прогнози, а препродваше... но това не е важно, мен ме вълнуваха афф акаунтите) та покрай него попаднах на информация за няколко испански, гръцки и словенски типстъри, които избиват рибата (май така беше лафа). Хора чакат за тях по 1-2 месеца да се вредят с абонамент.

2. Ползвате коефицентите на Pinnacle като такива, отразяващи най-близко фактическата вероятност.
Не са само те, но тяхното API беше free доскоро, така че разбираемо защо всеки мисли че те са хората. Дори и bet365 да следиш пак може да стингеш до същите изводи.

3. Не е точно така. Много оферти има за такава информация и то на достъпни цени. Струва много ако искаш да имаш всичко при теб и да може да къстъмизираш, теост си на ти с математиката и знаеш какво правиш ;).

4. Има много оферти, които представляват платофрми чрез които залагаш в азиаткси и други букита без да се логваш в техните сайтове. Тоест нямаш ограничението за което говориш за България.

@John Galt бъркаш и за друго нещо. Очакваш почитетелите на футбола с афинитет към залозите да мислят разумно - тоест да правят пари. Не е така. Това са фенове с порок, с това не може да се пребориш.

Все едно да обясниш на Матей, какво значи "Актив" - ми няма да те разбера или ще отрича като шопа "Те такова животно нема" :D
 
@John Galt преди три години най-много да си изкарал пари за семки преди да те засекат. Ако не се прикриваш разбира се като губиш поне едно 80% от спечеленото през четните месеци и 110% през нечетните :D. Иначе Мартингейл работи, но не е за хора с ограничени средства.

Факта ти за доброто заплащане за анализатори ти е малко грешен. Не им плащат добре, едни други хора прибират голямата пара за да може да се печели лесно то порока на хората ;).

1. Вярвате на разни "типстери". (най-лесният, но от друга страна математически най-необоснован)
Тук също грешиш. Типстър е мръсна дума най-вече на балканите. Тука всеки втори предлага някакви схеми и в крайна сметка лъжат.
Преди време купих от един младеж тук във форума такива ФБ групи (той не предлагаше прогнози, а препродваше... но това не е важно, мен ме вълнуваха афф акаунтите) та покрай него попаднах на информация за няколко испански, гръцки и словенски типстъри, които избиват рибата (май така беше лафа). Хора чакат за тях по 1-2 месеца да се вредят с абонамент.

2. Ползвате коефицентите на Pinnacle като такива, отразяващи най-близко фактическата вероятност.
Не са само те, но тяхното API беше free доскоро, така че разбираемо защо всеки мисли че те са хората. Дори и bet365 да следиш пак може да стингеш до същите изводи.

3. Не е точно така. Много оферти има за такава информация и то на достъпни цени. Струва много ако искаш да имаш всичко при теб и да може да къстъмизираш, теост си на ти с математиката и знаеш какво правиш ;).

4. Има много оферти, които представляват платофрми чрез които залагаш в азиаткси и други букита без да се логваш в техните сайтове. Тоест нямаш ограничението за което говориш за България.

@John Galt бъркаш и за друго нещо. Очакваш почитетелите на футбола с афинитет към залозите да мислят разумно - тоест да правят пари. Не е така. Това са фенове с порок, с това не може да се пребориш.

Все едно да обясниш на Матей, какво значи "Актив" - ми няма да те разбера или ще отрича като шопа "Те такова животно нема" :D

1. Сигурно, аз преди години, като бях още на вълна "фен" пробвах какви ли не типстъри родни и чужди, дългосрочно от никого не бях доволен. Може да е било просто "късмет", но за добро. Научих се да разчитам на числата, а не на "познавачите". Знам, че повечето букита използват готови решения като BetRadar (Sportradar), които ти предоставят автоматично коефициенти за събитията. Преди 3 години можеше да се цъка арбитраж като вкарваш колонки по лев-два с по 5-10 мача в тях между арбитражите и цъкаш основно популярни лиги на арбитраж, а не Мароко трета лига. Както казах, след това се премина към арбитраж на живо, тоест лайв събитията, с времето и той стана конкурентен и букитата почнаха и там да лимитират.

2. Pinnacle коеф. се движат най-бързо и общо взето поне за футбол там има огромна ликвидност, тоест можеш да разчиташ на нисък марж на печалба и да си максимално близко до реалната възможност за случване на едно събитие. Разликата в коеф между Pinnacle и bet365 в случаи е била до 15-20 минути. И не само bet365, а всички останали soft букита.

3. Има оферти, посочил съм, че има продукти, които чарджват на месечна база. Преди за арбитраж ползвах BetBurger, после имаше някакви, които уж предлагаха и value bet залози, но от никой не бях доволен в дългосрочен план. Изкарал съм пари от такива услуги, но проблемът е, че букитата надушват и тях и почват да се "борят". Една от услугите, които ползвах (тази от скрийншота) имаше огромни проблеми със снабдяването с коеф. от бет365. Бетаджиите просто намираха начин да им блокират заявките и така услугата не можеше да ми предостави коефицинти. Това е другият + на къстъм решенията, че си гъвкав и е разработено само за теб.

4. Не говоря за залози в азиатски букита, а за автоматично залагане. Ползвал съм SportMarket PRO като брокер за азиатски букита, но въпросът е в технологичното разработване на бот, който автоматично да залага, а не просто да имаш достъп до залагаш.

Прав си, че трудно е да обясниш на типичен фен на футбола, че зад коефициентите стоят математически вероятности и че начинът да си на печалба дългосрочно (а не днес да изкараш 200 лева и да се почерпиш) е като успяваш да заложиш на коефициент, който е над вероятността за случване на събитието (както обясних в горния пост, ако някой ми предлага 2.10 за ези/тура, то дългсорочно ще съм на +, защото коеф. 2.10 предполага под 50% вероятност за събитие, което има реална вероятност 50%, т.е. събитието е ПОДЦЕНЕНО от предлагащия коефициентите (букито)).

Ако някой желае да се запознае поне с що е това value bet - https://www.bettingexpert.com/academy/betting-fundamentals/what-is-value-betting
Това е първият резултат от гугъл, да не каже някой, че правя SEO, реклами, линк билдинги и други измишльотини. :D
 
@John Galt За чуждестранни анализатори директно търси в блогабет, там статистиката е невъзможно да се манипулира когато си платен Анализатор, защото резултатите от срещите, които си ги дал, ги въвежда администратор. В Блогабет или подобни сайтове на блогабет за да намериш добър анализатор първо се гледа профита и се изчислява по колко ще печелиш на месец (всеки месец), след това се гледа YIELD и след това по YIELD се търси нужната за него успеваемост. В чужбина има многоо читави анализатори, но трябва да се работи с тях в дългосрочен план над 1 година за да видиш как капитала или банката ти се е увеличила драстично. Ние Българите малко от нищо искаме да направим нещо и искаме бързи печалби, защото сме бедни като мишки, но 51% успеваемост на коефициенти над 2.00 ще се чувстваш много добре, а ако същата успеваемост над 55% си е направо лукс. Тъпото в блогабет е, че войдовете на срещите влизат в успевемостта, което си е доста ненормално и можеш да се излъжеш с преценката за успаемост на спечелени и загубени мачове на пръв поглед.
=======
ЗА АРБИТРАЖИТЕ вече няма как, защото има лимитирания и трябва да се прави в пинакъл или някой азиатски сайт срещу ЕВРОФУТБОЛ или между двата сайта където няма лимитиране за да има успех, но пак е вече ташак работа.

ОТНОСНО МАРТИНГЕЙЛ - трябва да си луд да играеш чист и неподсигурен мартингейл на мачове с над 2.00 коефициент. Със сигурност ще се занулите. Ако мартингейла се обогати с подсигуряващи стратегии може да се получи много добре, но се искат много умения и опит - което пак не е гарант, че няма да влезеш в черна серия от 15 срещи и да си заложиш апартамента или къщата да си платиш следващата стъпка, но пък Мартингейл става по-логичен. За това лично вече не използвам мартингейл. ТАМ е казано, че никога няма да загубиш ако имаш неограничен капитал, а бай ганьо е с 5 лева в джоба и иска да заложи 100 лева на първа стъпка. Там се иска много сериозен контрол на капитала, повечето хора не могат да го направят това, защото както казах сме беднячета където тайно искаме да станем много богати на секундата. Ако някой използва все още мартингейл, мога да му нахвърля съвети как да го подсигури, така че да намали шанса да изгърми като пич. От Мартингейл, по-добра стратегия е Фибоначи, но там се иска мъжки коефициент.
 
@John Galt За чуждестранни анализатори директно търси в блогабет, там статистиката е невъзможно да се манипулира когато си платен Анализатор, защото резултатите от срещите, които си ги дал, ги въвежда администратор. В Блогабет или подобни сайтове на блогабет за да намериш добър анализатор първо се гледа профита и се изчислява по колко ще печелиш на месец (всеки месец), след това се гледа YIELD и след това по YIELD се търси нужната за него успеваемост. В чужбина има многоо читави анализатори, но трябва да се работи с тях в дългосрочен план над 1 година за да видиш как капитала или банката ти се е увеличила драстично. Ние Българите малко от нищо искаме да направим нещо и искаме бързи печалби, защото сме бедни като мишки, но 51% успеваемост на коефициенти над 2.00 ще се чувстваш много добре, а ако същата успеваемост над 55% си е направо лукс. Тъпото в блогабет е, че войдовете на срещите влизат в успевемостта, което си е доста ненормално и можеш да се излъжеш с преценката за успаемост на спечелени и загубени мачове на пръв поглед.
=======
ЗА АРБИТРАЖИТЕ вече няма как, защото има лимитирания и трябва да се прави в пинакъл или някой азиатски сайт срещу ЕВРОФУТБОЛ или между двата сайта където няма лимитиране за да има успех, но пак е вече ташак работа.

ОТНОСНО МАРТИНГЕЙЛ - трябва да си луд да играеш чист и неподсигурен мартингейл на мачове с над 2.00 коефициент. Със сигурност ще се занулите. Ако мартингейла се обогати с подсигуряващи стратегии може да се получи много добре, но се искат много умения и опит - което пак не е гарант, че няма да влезеш в черна серия от 15 срещи и да си заложиш апартамента или къщата да си платиш следващата стъпка, но пък Мартингейл става по-логичен. За това лично вече не използвам мартингейл. ТАМ е казано, че никога няма да загубиш ако имаш неограничен капитал, а бай ганьо е с 5 лева в джоба и иска да заложи 100 лева на първа стъпка. Там се иска много сериозен контрол на капитала, повечето хора не могат да го направят това, защото както казах сме беднячета където тайно искаме да станем много богати на секундата. Ако някой използва все още мартингейл, мога да му нахвърля съвети как да го подсигури, така че да намали шанса да изгърми като пич. От Мартингейл, по-добра стратегия е Фибоначи, но там се иска мъжки коефициент.

Благодаря за информацията относно този сайт - Блогабет, ще го разгледам.

Относно арбитража - така е. Аз в постовете си говоря за value bet основно, не за арбитраж.:)

Системите черно/червено, двоен залог са стари като самия хазарт (рулетка). Не знам кой човек със средно интелигентно ниво ще я ползва тази система.
В рулетката са я лимитирали, като са сложили минимален/максимален залог.
Да я прилагаш в други събития, като спорт, където вероятността не ти е известна предварително, е глупаво.
 
Благодаря за информацията относно този сайт - Блогабет, ще го разгледам.

Относно арбитража - така е. Аз в постовете си говоря за value bet основно, не за арбитраж.:)

Системите черно/червено, двоен залог са стари като самия хазарт (рулетка). Не знам кой човек със средно интелигентно ниво ще я ползва тази система.
В рулетката са я лимитирали, като са сложили минимален/максимален залог.
Да я прилагаш в други събития, като спорт, където вероятността не ти е известна предварително, е глупаво.

Относно Мартингейл :
Рулетката : Рулетките имат лимити. Много голямо значение има и каква е рулетката, ако е електронна директно тая стратегия отпада. На Рулетка съм виждал над 13 пъти Черно, което за всеки един играч със какъвто и капитал да е, плащането става много голямо. Живата рулетка е по-възможна, но и там има теория на вероятностите, която също поради много лош късмет пак може да те изкара на много поредни загуби. Електронните няма какво да ги говорим, те са със сигурност са АНТИ Мартингейл и Фибоначи. Фибоначи се използва за трите сектора. За секторите съм виждал над 20 пъти да не се пада среден на електронна рулетка. За това директно казината и рулетките се премахват. Във футбола е малко по-логично, но мартингейл в футбола чист ли е, всичко отива по дяволите рано или късно. Подсигуряването на Мартингейл (с цел да не е чист) се прави по няколко начина, които наистина помагат и облекчават играта, но пак не е казано, че дори и с подсигуряванията няма да те метне на над 13 поредни загуби. Целта на Мартингейла в хазарта на футбола е да се направи капитал подходящ за първа стъпка залог от 2 лева и когато направиш печалба на периоди в рамките на 1 седмица, 1 месец, 2 месеца да си ги прибираш в джоба и да започваш от 0лата всеки път, като прибереш някой лев в джоба. С много пари за много пари не се получава добре Мартингейл. Първа стъпка не трябва да е повече от 10 лева. Ако си много добър и си следващата "Баба Ванга" - 20 лева първа стъпка.
Мартингейл може да се подсигури и да се облекчи по следните начини.
- Първо : Задължителна регистрация в онлайн букмейкър (който да не е БЪЛГАРСКИ) - предлагам бет365, това е най-иновативния букмейкър като опции.
- Второ : Мачовете трябва да се залагат на часови зони минимум 2 часа един от друг.
- Трето : За да работи Мартингейл, коефициента минимум трябва да е 2.00 (възвръщаемост), но при подсигуряването коефициентите задължително трябва да са над 2.20, за да имаш поле за подсигуряване.
- Четвърто : Винаги трябва да се залага на сингъли, а не на комбинации. С комбинациите математическия шанс се намалява адски много.
- Пето : Винаги трябва да се анализират срещите и да се анализира с цел залог на пазар за "ПОБЕДА НА ДОМАКИНА", други пазари не трябва да се използват. Домакините винаги имат предимство в срещата. Не гледайте това, че някой си отбор е бил като гост с 0:4, това е зрителна измама. Винаги на Мартингейл се залага само на "Домакински победи" и не се използват никакви други късметлийски пазари, защото те наистина са на късмет, колкото и да е трудно да го разберете.
- Шесто : Както казах коефициента трябва да е над 2.20 задължително. Когато заложите дадената среща, направете задължително "Автоматичен затвори залог" на двойна печалба. Всичко останало което е над 2.00 коефициент, ще ви помогне срещата да се спечели по-рано, ако върви както трябва. Автоматичния затвори залог на двойна печалба или 2.00 коефициент, когато коефициента е над 2.20 ще ви помогне да не губите срещи след 85-тата минута (когато отборите се подценяват, защото водят в резултата и са крайно изморени). Автоматичния затвори залог помага и за тоталното подценяване на срещите - Когато фаворита ви води с 2 гола разлика (Залога ще се затвори автоматично на двойна печалба по всяко време), така ще спечелите когато има шанс фаворита да подцени целия мач и да допусне аутсайдера да изравни целия мач. В крайна сметка Автоматичния затвори залог на точно 2.00 коефициент, когато коефициента е над 2.20 ви помага да не губите, когато сте адски големи наивници.
- Седмо : Затвори залог, когато срещата със сигурност ще бъде загубена. Да кажем вие сте на втора загубна стъпка и трябва да заложите 80 лева на 2.50 коефициент. Срещата не излиза както трябва, аутсайдера води с резултата и няма реален шанс вашия пазар да излезе - тогава затвори залога дори и на 5-лева да е, трябва да си ги вземете, защото при следващата евентуална печалба тези 5 лева ще ви останат чиста печалба. Това е за всеки губещ мач (който наистина сте сигурни, че ще изгубите).
- Осмо : Коефициента спестява пари. Когато сте на много голяма стъпка и трябва да заложите да кажем 2000 лева на даден мач, който сте избрали. Ако мача е с 2.50 коефициент, на вас ви трябва точно 2.00 коефициент за да излезнете от тази ситуация. Намалете залога спрямо остатъка от коефициента, но трябва да изчакате мача да завърши до край. Ако пак е загуба, парите които трябва да избиете с вашата печалба - трябва да се преизчислят спрямо общата загуба до момента.
Девето : Ако мислите, че сте влезнали в лоша серия и хващате рядко срещите си и едвам си покривате стъпките. Дайте си 10 дни почивка, защото психическото натоварване от загубите става прекалено голямо и мисленето ви се изменя брутално. Вие търсите начини как да се избиете, но в хазарта такова понятие "ДА СЕ ИЗБИЯ" не трябва да съществува. От този ред на мисли идват всички проблеми. Вие не мислите рационално и сте ефектирани от загубите, което е напълно възможно да доведе до една крайна грешка.
Десето : НЕ залагайте през месеците Февруари, Октомври и Ноември. Тези месеци са много трудни и като цяло за половината свят са губещи. С тези месеци идват много изкуствени аномалии, като срещите между дадени отбори изобщо не отговарят на никаква логика и анализи. През тези месеци едни първенства свършват и умората е много голяма, а други първенства започват като концентрацията е още много ниска. Едни първенства влизат в почивка, а други излизат от почивка - умора и слаба концентрация. В момента всички футболни институции напрягат прекалено много футболистите, като съставят супер ангажиращи програми за футболни срещи. Понякога се случва дадени футболисти да играят по 2/3 мача на седмица. Преди нямаше толкова много турнири, купи и първенства, и футболистите си почиваха много добре. Сега един професионален футболист може да е подложен за 1 година на много голям натиск с две тренировки дневно, с мачове за 2/3 купи в едно първенство, мачове за Шампионска Лига и Лига Европа, мачове за първенства и междинни кръгове, мачове за Световно Първенство или Европейско първенство, приятелски срещи на клубно и национално ниво и Най-глупавия турнир "ЛИГА НА НАЦИИТЕ". Така се сриват не само дадени футболисти, а цели футболни отбори.
 
@nortrant тоест играеш по Мартингейл, но не точно? Или го играеш мартийнгейски, но с достатъчно голяма банка за да не фалираш или прилагаш друга стратегия./QUOTE]
На практика играя по класическия мартингейл.
При мартингейл лошото е, че накрая печелиш само от коефициента който е над 2.
Т.е. ако си започнал с 5 лв и си стигнал до 1000 и спечелиш на мач с коефициент 2.00 ще си на печалба с 5 лв. Т.е. залог за няколко хил заради 5 лв.
За да си заслужава трябва да улучил мач с коефициент поне над 2.40.

Моята "стратегия" е да залагам на първия мач с коефициенти над 2 и аз залагам на най-малкия - т.е. "най-вероятния" за случване. Естествено може да се залага и само на Х. От опита който имам не мога да кажа, че той се случва много по-рядко. Все пак при мартингейл няколко стъпки повече могат да пррхвърлят 3-4 цифрена сума. Затова аз залагам на най-малкия коефициент.
При Х-а коефициентите са над 3 и печалбите могат да бъдат много по-сериозни. Само че трябва да имаш по-голяма банка. При коефициенти над 3 може да се компенсира дори вероятността да се наложи в един момент да прекъснеш серията и да започнеш отначало .
 
Това с увеличаване на всеки следващ залог е най-бързия път към банкрута :) На теория излиза ама като влезеш в серия мачове без да улучиш и се припотяваш бая ....
 
Това с увеличаване на всеки следващ залог е най-бързия път към банкрута :) На теория излиза ама като влезеш в серия мачове без да улучиш и се припотяваш бая ....
И затова си определяш бюджет, който може да си позволиш да загубиш.
 
Това с увеличаване на всеки следващ залог е най-бързия път към банкрута :) На теория излиза ама като влезеш в серия мачове без да улучиш и се припотяваш бая ....

В такава серия лесно може да влезеш ако залагаш на база "анализ".
Ако залагаш на случаен принцип, вероятността да улучиш е над 30-40%.
 
Блогабет бил сигурен... ще умра от смях :D

@nortrant значи ти прилагаш мартингейл при залози с три възможни изхода? Защо така си се обрекъл на загуба?
Към другите сигурени ли сте? Моя бот с мартингейлски залози работи вече 2-ра година и не е губил цялата си банка (преди това работеше 3 по друга схема). Все още изкарва пари, но залозите които прави имат шанс да излязат 50 на 50.
И да идеята на мартингейл е точно залози при минимален коефициент 2 и шанс да излезе 50 на 50 и достатъчно голяма банка. Който твърди друго е чел, но или е недечол или не е разбрал.

@John Galt къде ги гледаш тези разлики в коефициентите, че bet365 реагирали за 15-20мин? Плащал си абонамент за услугите им ли (ако да от коя държава)?
 
Блогабет бил сигурен... ще умра от смях :D
Брато стига си се правил на интересен. Чудиш се вече какво да напишеш и ставаш смешен. Аре да не говорим много. Плати си 25 долара за да станеш платен анализатор и пробвай да манипулираш статистиката. Как ще манипулираш статистиката, при положение, че ти пускаш мачовете под формата на залог и след това администраторите ти вървеждат ръчно резултатите. Ако няма какво да кажеш, просто недей да се излагаш. Статистиката можеш да я манипулираш единствено ако Х@КН3Ш С@ЙТ@ :/ ХАКАР ЛИ СИ БРАТ ? :/
 

Горе