България - Македония

По принцип не харесвам Боко и мафиотския му живот ( примерно това с репортерката ... ), Но последно време с външната политика се справя добре.
Тази политика спрямо Македония трябваше да я правим още в началото на миналия век. По-добре в приятелски отношения, отколкото в никакви. Надявам се Заев да остане на поста . Повече ме притесняват албанците там.
 
Но последно време с външната политика се справя добре.
"Страшно" добре се справя, че недей пита. Това ако е вярно, просто ако някой е имал съмнение какво се случва в България е било разсеяно за отрицателно време. Да държиш сметка на посланиците, какво пишат медиите, това не е родната ни картинка, с продажните журналисти. За три мандата не можаха нищо да оправят... дори "великите" проекти магистрали и асфалт вече са за основен ремонт, не козметичен. Целта е заветната 2020 година... каквото съберат, съберат след това най-много да се кандидатира за президент да си начеше егото и това...
 
Редно е да сменим заглавието на "България - Северна Македония".
Колкото до бъдещите отношения - нека правим бизнес с тях и до там.
 
Какво отношение може да има между BG и MK, освен смешни прегръдки между двама орки Б.Б и другия идиот. Между другото, Зоран Заев има по-тъпо изражение дори от нашата тиква - това е постижение.

3f8f0e88302541698450f9b41c14b993.jpg




Какви отношения могат да създадат Герб ? Герб е сбор от гнусна парвенюшка сган, която е негодна за нищо, будят само отвръщение. България има НЕГРАМОТЕН министър-прецедател, неможещ да пише, чете и да говори дори книжовен български, а не някакъв развален около софийски простоват диалект. Примиерът ни е заподозрян в безброй криминални гадости в миналото си.




1:39
 
Последно редактирано:
Мен също ме притесняват Албанците там. Иначе за мен Македония и България са едно и също нещо. Политика и премиери изобщо не ме интересуват, по-важното е че огромна част от младото поколение в Македония подкрепя идеята, че сме две страни на една и съща монета.
 

Горе