Продава се: Онлайн магазин за мъжки спортни часовници

ico3d

Member
Рейтинг - 100%
1   0   0
Продажба на онлайн магазин за мъжки спортни часовници - сайт, Facebook страница, служебна сим карта (номер за поръчка) и налична стока.

Часовниците са масивни, с високо качество и надеждни. Марката е известна и в България. Часовниците се внасят директно от производителя на дистрибуторски цени по каталог.

Домейнът е идентичен с този на официалния сайт на производителя, но с разширение .bg. Магазинът е изграден на Open Cart версия 2.3.0.2 с добавени модули за скриване на полета в бързата поръчка на една страница и забрана за функциите на десен бутон на мишката. Добавена е възможност за избор на две фиксирани цени на доставката – до офис на куриер и до адрес на клиента.

Фейсбук страницата е с близо 500 истински харесвания, без закупуване на допълнителни. Пускана е много малко реклама, като дори и при минимална такава, се реализират продажби. От няколко месеца е преустановена дейността по страницата.

Всички използвани колажи и банери са авторски, изработени специално за сайта / fb страницата. Всички снимки на продуктите, както и логото, са предоставени официално от производителя. Обръщано е индивидуално внимание на всеки клиент, което води до изключително позитивни отзиви.

Наличната стока е на стойност около 750 лв (по доставни цени). В нея се включват часовниците, сертификати, кутийки към всеки от тях, както и няколко луксозни кожени кутийки за отделна продажба.

Има възможност за различни варианти за продажба – на всичко заедно, само магазин и файсбук страницата, само наличната стока, магазин и стока и т.н.. При закупуване на пълния пакет на магазина получавате:

  • онлайн магазин;
  • акаунт за хостинг и домейн, платени до края на месец юли 2019 г.;
  • фейсбук страница с близо 500 истински харесвания;
  • телефон (сим карта 0888 x40 y40) за поръчки, известен на досегашните кленти. Картата е
    на предплатен план;
  • осигуряване на контакт с производителя;
  • наличната стока – 11 бр. часовници
  • снимки с високо качество на всички продукти (не само на наличните).

Различните варианти за продажба се предлагат с или без издаването на фактура по Ваш избор.

Причината за продажба на магазина е липсата на време за развиването му.

За долълнителна информация при интерес на ЛС или на е-майл адрес: [email protected]
 
Последно редактирано:
Може ли повече инфо? Кой е сайта? От колко време е онлайн? Брой поръчки? Приходи и печалба?
 
Здравейте,
Имам интерес. Моля да изпратите на лично съобщение повече информация и цена.
 

Горе