Конкурс за: Лого фондация Dariza

Лека корекция на първото лого :)
6SlkBdB.png
 
Утре (Неделя) 24.02 - 20:00ч. приключва конкурса! Ще съобщя победителя в Понеделник 25.02. Успех на всички и благодаря за това, че доста от вас дадоха не по едно, а и по няколко предложения. Оценявам работата на всички Ви! Хубава Събота и Неделя и до скоро.
 
Здрваейте 20:00ч. е и слагам КРАЙ на конкурса!

Реших 7 дизайнера да спечелят ваучер на стойност 20 лева + безплатна доставка. Това са stoineff. Dimbland, Websolut, Stefan_T, M.A.G.E, Mimmeto и petya77. Има и други хубави предложения, но като цяло избраните са представили по няколко лога и са отделили повече време за проекта. На всички включили се благодаря и запазвам правото да Ви поканя на първото ни събитие!

За ваучерите и къде може да ги похарчите ми пишете на лично! След малко ще напиша и победителя в конкурса, който очевидно е един от изброените по - горе 7 :)
 
Последно редактирано:
Победител е Mimmeto с първия дизайн! Ще направим малко корекции, но това става логото. Благодаря на всички. Скоро ще имаме нови проекти по които да работим заедно. Всичко добро и до скоро.

3NLH1fx.jpg
 
Последно редактирано:
Благодаря :)
Много се радвам и желая успех на фондацията, както и на всички, които правят това, което правят най-добре :)
 
Пропуснах да отбележа, за супер коректното отношение на Nikoalek :) :) :)
Макар и късно, но да се знае :)
Дано има повече такива хора и повече такива конкурси :)
 
Здравейте, и аз си действах по задачите, та сега като си казала защо да не пускаме следващият :) Мисля да правим тениски, после стикери за кола примерно все ще измисляме нещо. Ще го помисля как да го структурирам, как да са наградите и ще го пусна скоро да имаме още един конкурс да се занимаваме и да си пишем :)

Логото стана добре. АЗ го харесвам!
aScY2mN.jpg


Ще видя и някъде на линк да кача векторното лого да може да го ползвате в дизайна на тениските. След малко ще напиша и ще пусна конкурса. До скоро!
 
Последно редактирано:

Горе