Как да пратя лекарства в Германия ? *СПЕШНО*

Yurnero99

Active Member
Трябва да пратя лекарства на баща ми в Германия, които ги няма там и не могат да се вземат.

Обаче куриерите не приемат пратката.

Сега ми остава само :

1.Да ги изпратя в плик за документи, залепени между картички или нещо такова.
Тук минусите са, че могат да се конфискуват. Пък не са и евтини. И скоро ще станат спешни.


Моля дайте някакъв съвет.
 
Потърси разни групи за българи в определената страна. Има бусчета, които вървят всекидневно и оставят от адрес до адрес всичко ( включително и домашни любимци ). По този начин със сигурност ще успееш да ги изпратиш.

Успех !
 
Адреса е индустриална част на едно измислено село. Това ми е проблем. Тоест и да ги вкара някои човек в страната пак ще трябва да се пуснам по куриер.
Сега ще помоля жената, че тя е само с фейсбук у нас да види из групите.
 
Няма такова нещо като лекарство , което да го няма там. С друго търговско име е. Виж каква е молекулата и му я изпрати за да му дадат същата. Пише в на кутията или кратката характеристика ( листовката в кутията ).
 
Получавал съм лекарство от Германия по пощата, не е било течно или наркотично и не съм имал никакъв проблем. Пристигна за 5-7 дни.
 
Има една фирма в София - GGBG. Те правят доставки от и за Германия на килограм Мисля, че ще ти вземат пратката. Виж в нета им намери сайта и ги питай по телефона.
 
Здравейте,подгответе малка пратка по пТрябва само да декларирате ,че не изпрашате лекарства.В пощата няма да ви отварят всичко от пратката,само ще погледнат,примерно кутия сладки,блуза и ...Изпращала съм лекарства,отрови,препарати за растителна защита.
В първите години на студентските бригади в Англия,беше хит цигари да се пращат в кутия от натурален сок и т.н.
 
Следващият път когато пращаш отново ми пиши лично съобщение за да ти дам координати на мой приятел който всеки вторник и събота прави курсове България - Германия - Белгия и обратното.

Почти всеки месец получавам и изпращам пратки от и до България а цените са буквално смешни примерно за един голям сак плащам 10 - 15 евро.
 

Горе