Facebook - промени и новости

Да си беше запазил коментара за себе си. Масово наблюдавам не само в този форум, като цяло и мисля че е тенденция на българина само да си изказва "компетентното" мнение по всички въпроси. Ако не може да помогнеш с нещо или няма какво смислено да кажеш, по- добре си замълчи. От такива като тебе тая тема отива на 176 страници, от които 80% излишни.

:DDDDDDDDDDDDDD По твоята логика вместо със взаимопомощ да си помагаме да се налагаме на фейсбук пазара другите да обират пешкира е добре? Добре, ще следвам твоята логика :D остай, даже не си струва и да се коментира тука вече.

Не ми се оправят запетайките :D Компетенция яко / инфантилке /
 
Последно редактирано:
:DDDDDDDDDDDDDD По твоята логика вместо със взаимопомощ да си помагаме да се налагаме на фейсбук пазара другите да обират пешкира е добре? Добре, ще следвам твоята логика :D остай, даже не си струва и да се коментира тука вече.

Не ми се оправят запетайките :D Компетенция яко / инфантилке /

Добре че ти изтриха обидните и вулгарни коментари, но тук всички трябва да са наясно, че ти обиждаш хората и спамиш. Може да се възползваш от ситуацията, че в този форум те прикриват като потулват ругатните ти, но за такива като теб трябва да има сериозни последствия, които да са видими за всички потребители. Хората тук трябва да са наясно кой какъв е и ти определно трябва да бъдеш накзан, в противен случай ще се изглежда така, че тук се толерира подобно поведение. Апелирам още веднъж към хората които управляват този форум, вземете мерки и накажете сериозно тези, които си мислят че имат право да правят каквото си пожелаят и то безнаказано!
 
Нещо пипат по - страниците и групите..
Глупости, нищо не пипат, а имат проблем в световен мащаб.
Опитай се да ънлогнеш и пак да си влезеш в акаунта.

Facebook Will Be Back Soon
Facebook is down for required maintenance right now, but you should be able to get back on within a few minutes. In the meantime, read more about why you're seeing this message. Thanks for your patience as we improve the site.

Допълнение:Разбрах, че и със инстаграм е подобно положението.
 
Последно редактирано:
И при вас не се публикува нищо нали?


Да, при мен се получи така + нулев рийч на постовете, които минаха.
Днеска ставам и нищо от адсенса, но сега тръгнаха май и постовете и рийча. Почна да капе и от адсенса.
 
53722933_2859043590788671_6080042093189791744_n.jpg
 
При мен се възтановиха нещата
 
Да. И някои се преместиха в Туитър докато фейса беше долу за няколко часа. :) Аз дори и не разбрах. Хахаха.

Сега като го направят Китайски съвсем ще го оплескат. Добре, че си изтрих всичко.
 
Някой имал ли е подобен проблем с хотсуит - да не можеш да публикуваш постове от определен сайт? Ръчно във фейсбука домейна си излиза, не е наказан; през дебъгера няма грешка, но, когато го заредя през хотсуит - не се публикува!? Какъв може да е проблема? Нямам предвид, че сайта се чупи или нещо такова...просто праща съобщение, че постът не е публикуван и така..с други домейни нямам проблем
 
Имам питане! Преди можеше да се мигрира от профил в страница. Има ли я още тази опция?
 
Тези се побъркахме:
след всяка публикация получавам:
"Относно публикацията ви
Вчера
Никой друг не може да види публикацията ви.
Имаме Стандарти на общността, за да насърчаваме хората да изразяват себе си и да се свързват помежду си по начин, който е уважителен към всички"

А след като обжалвам:
'' Публикацията ви отново е във Facebook
Вчера
Извиняваме се за това, че сме се объркали. Прегледахме публикацията ви отново и тя следва нашите Стандарти на общността.''

Да, ама не - въобще публикацията ми не я връщат...И това от последния срив...
 

Горе