Проблем с Keywordplanner

student92

New Member
Здравейте! Скоро не бях използвал Keywordplanner-а на Google и установих, че доста са го променили...

Искам да видя за едни кл. думи колко търсения месечно имат. Как да стигна до тази функция? Като влезна в Keywordplanner и ми се появява показания по-долу екран. Всичките тези опции "Get more calls, visits, website sales" са свързани с кампании със заплащане....
 

Прикачени файлове

  • Без име.png
    Без име.png
    58.7 KB · Преглеждания: 16
Пробвай да тръгнеш да правиш кампания и чрез нея да си направиш проучването на ключови думи.

Възможно е да наложи да внесеш пари по акаунта за да ти покаже данни (и то груби), ако не се показват никакви.
 
Пиши ЛС ще ти ги проверя.

Благодаря, но идеята ми беше да го ползвам постоянно, а не еднократно. Преди време можеше без никакъв проблем да се види коя кл. дума колко търсения има в Гугъл, както и да ти се покажат популярни нейни синоними. Нямаше значение дали кл. думи са свързани с твой сайт или си правиш някакво произволно проучване. Сериозно ли тази опция вече е достъпна само ако тръгнеш да правиш кампании и да внасяш пари по акаунта?!

Някой знае ли друго подобно приложение, което може да ти показва търсенията по кл. думи и съответно техни синоними? (и да е безплатно и необвързано с кампании и подобни неща)
 
Много отдавна е така.
Пробвай платения план на https://www.serprobot.com/

Това не ми показва коя кл. дума колко търсения има. Дава информация само за позицията на сайта ми, както и за първите 10 сайта по тази кл. дума - неща, които мога да си проверя и чрез търсачката на Гугъл...
 
чети какво съм написал.

Ако имаш предвид това за платения план, нямам желание да го пробвам. Както съм писал по-горе, търся безплатно приложение, което да не е обвързано с разни кампании.
 
Вчера и аз са ядосвах с тая тъпанарщина.
 
Виж ubersuggest, безплатно е.

Много благодаря, колега! Това е единственото предложение, което ми върши известна работа. Показва си без проблем месечни търсения, както и най-популярни домейни по съответните кл. думи. Само дето невинаги са налице адекватни предложения за близки и синонимни кл. думи, но това не е толкова голям проблем. : )
 
Вчера и аз са ядосвах с тая тъпанарщина.

Нали? Просто нямам думи! Всичко са съсипали откъм настройки и механизми за работа! Отделно от това, скоро сигурно ще вземат да ти искат пари и за правене на профил в Гугъл...
 
Извинявай, колега, но според мен подобно заяждане е напълно излишно!
Констатация само, с никого не се заяждам. То си е ваша работа да разберете какво ви казвам и да излезете от нивото на старши ламер. Успех!
 

Горе