Струва ли си?...

Какъв клиент като дропшипва от Китай до САЩ? Някой от САЩ ще пише на НАП ли? Или друг дропшипърски сайт, който продава в САЩ, ще му пусне сигнал ли?
Има хора продават в Amazon USA и правят абсолютно същото: Amazon -> Payoneer (предплатена карта) -> Банкомат. Отделно има и хора, които се занимават с абсолютно същата дейност като питащия и пак действат по същия път.
Важно е да се отбележи, че имаш 1% такса входящ доларов предвод в Payoneer и после имаш такса за теглене на банкомат и за conversion rate, така че да си сметне дали го устройва.
Бате, те китайците наемат хора да пишат негативни ревюта в Амазон, за да съборят конкурентите си. Ти ми говориш за някой, който да го хване в нередност. Да, ще се съглася, че вероятността е супер малка, да не кажа незначителна, но за жалост съществува. :) Сори, но за жалост не мога да дам друг съвет. Мога да му кажа, че всичко ще е цветя и рози, ако цъка така, но ще го подведа. :)
 
Е, ако живеем в страх от всичко, то никога никаква инициатива няма да подхванем.
По-скоро логиката е, че където можем да не се издънваме, го правим. А вече и сами си преценяваме и какъв е % да се случи и ако е малък, то дали въобще да го правим.

Иначе, страх не е правилното определени, а предпазливост.
 

Горе