Хората се дразнят да коментират политика. За коша

EliaCapaccio

Well-Known Member
Хората се дразнят да коментират политика. За коша
 
Последно редактирано:
Червен трол на хоризонта!
Ей, видя хейтър конкурент, който не се спира и пред собствената си баба (да я излага). И защо "червен", като това вече не е на мода. Може да е зелен трол.
 
Ами за кой да гласува жената не виждаш ли, че всичките са зле? Но, ако съпоставяш ГЕРБ и БСП няма място за съмнение, червените им се даде шанс преди няколко години и яко се провалиха.

П.С. имай малко уважение към баба си. Като те гледам как не уважаваш собствените си роднини се чудя въобще защо ти коментирам поста, май за теб оправия няма.
 
Баба ти очевидно е тъпа като гъз, но по-лошото е, че болшинството коментирали в темата не са по-остри от нея.

Темата така или иначе е off-topic, та да попитам: Имаме ли ветеринар във форума? Всички зоофоруми в момента са постапокалиптична картинка - нЕма никой. :)
 
Явно сте по-дезинформиран дори от баба си
Не мисля. Доколкото си спомням, заради г-н Марешки бяха намалени ненормалните цени от 2.60 за дизел лятото на 2015! И заради него плащате наполовина цена за лекарства. Не е навредил на никой и се грижи за народа. А колкото до ГРЕБ, откакто те дойдоха, всичко се вдига, всичко се усложнява, нови закони, които се услаждат само на горните. Който не гласува за ВОЛЯ не е добре, поне според мен. Друг няма, няма и да има!

А, естествено, че ще съм блокиран, обвинен в политическа пропаганда, какво ли не. Темата е сериозна, мога да я потвърдя на живо, който желае — Варна. Да, имах няколко шеговити теми, но не мога да разбера как може все още да се подкрепя някакъв покойник и неговите духове.

Като не отърва на някой, тактика номер едно — премахни го. Познато. Боке отреза лентичката на новия булевард Левски във Варна, и вчера булевард пропанда. Напишете в Гугъл, буквално целия булевард пропадна. Гласувайте, последвайте на бабето съвета!
 
Тоя ще е първия блокиран във форума.
Мисля, че ти ще го изпревариш ...


Неромарето е симпатяга. Според мене трябва да излезе на квартира, че родата явно нещо са смахнати и е взел да прихваща от тях.
 
@kamentk

Ако ти живееш в испанска хасиенда в Кранево - би ли се изнесъл?

Имам и свободна стая за хейтър. Може да му намеря място близо до мен, на моя етаж, да правим любов.
 
Последно редактирано:
Не мисля. Доколкото си спомням, заради г-н Марешки бяха намалени ненормалните цени от 2.60 за дизел лятото на 2015! И заради него плащате наполовина цена за лекарства
Не купувам лекарства, продаващи се в аптека от над 10 години - използвам билкови лекарства. Не зареждам от бензиностанции, в които дори няма ПОС терминал - това е предпоставка за сериозно укриване на данъци - нещо, срещу което съм много против, защото от момента, в който имам фирми всяка една продажба ми минава през касовия апарат/отчитане като физическо лице за парите, които съм получил по лична сметка. Та ми е омръзнало да плащам, за да може някой да си прави PR с ниски цени.

Но дори и да пазарувах от двата негови бранда това не променя ситуацията по никакъв начин - това е просто бизнес и в него няма кауза. За първи път чувам някой да си прави предизборна кампания с бизнес успехи, но сме далече от европейските ценности, затова не се и учудвам. Той може и да работи дори на загуба, защото после ще си вземе парите по един или друг начин, от джобовете на всички нас.

Всеки да продава на каквито цени иска, това не ме интересува, но не е адекватна причина, за да се гласува за него.
 
Мисля, че ти ще го изпревариш ...


Неромарето е симпатяга. Според мене трябва да излезе на квартира, че родата явно нещо са смахнати и е взел да прихваща от тях.
Ъъъ, опита се нещо да кажеш или?
 
Не е навредил на никой и се грижи за народа

То тая държава отдавна е за закриване, ама тежко ни ако разчитаме на обгрижването на "бизнесмени" като Магарешки.
 

Горе